Ojooo Ödemeleri

Başlatan cihan77, 25 Aralık 2014, 14:34:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bandanar

Vay be duygulandım başladığım ilk ptc sitemdi.Bir tane ödeme almıştım daha sonra ödeme yapmamışlardı.Site scam olmasına rağmen hala daha açık :D

ata07

Alıntı yapılan: bandanar - 15 Şubat 2017, 01:33:42
Vay be duygulandım başladığım ilk ptc sitemdi.Bir tane ödeme almıştım daha sonra ödeme yapmamışlardı.Site scam olmasına rağmen hala daha açık :D

Benimde ojooo'yu gördüğümde aklıma hep @bekeli gelir nedense :D :))

ElisaMcCline

Arkadaşlar,

Site arada 3-5 kişiye 2 şer dolar ödüyor, reklam verene birilerini ya da yatrımcıları getirdiği sürece ödüyor.
Daha sonra ağıınızla kuş tutsanız bir daha ödemiyor site.

Neden bu site SCAM alanında değil ?  2$ larını alanlar izin mi vermiyor :)

LifeKeeper

Sizi bilmem ama son 2-3 ayda bana 1250 dolar ödeme yaptı :)

Ahanda kaniti :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: LifeKeeper - 16 Şubat 2017, 09:09:43
Sizi bilmem ama son 2-3 ayda bana 1250 dolar ödeme yaptı :)

Ahanda kaniti :)

Tü tü tü maaşallah :)

Neye göre ödüyor anlamak zor bu siteyi, seçip ödüyor o zaman bu/bir şekilde.

Genelde;
Yatırımsız üyelere ilk küçük ödemelerden sonra ödemiyor. ref ediniyorsa belki ikinci ödemeyi de yapıyor.
Ya da yatırımınız varsa ve reklamını yapıyor ve ref getiriyorsanız bir yere kadar yine ödüyordu daha önce de :)

Umarım sorunsuz ödemelerinizi almaya devam edersiniz.
Dursun bakalım konu biraz daha :)

bandanar

Benim 7 aylık  bekleyen ödemem  var 3 dolar o kadar tıklamıştım reklamlara  :D

LifeKeeper

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 20 Şubat 2017, 19:43:14

Tü tü tü maaşallah :)

Neye göre ödüyor anlamak zor bu siteyi, seçip ödüyor o zaman bu/bir şekilde.

Genelde;
Yatırımsız üyelere ilk küçük ödemelerden sonra ödemiyor. ref ediniyorsa belki ikinci ödemeyi de yapıyor.
Ya da yatırımınız varsa ve reklamını yapıyor ve ref getiriyorsanız bir yere kadar yine ödüyordu daha önce de :)

Umarım sorunsuz ödemelerinizi almaya devam edersiniz.
Dursun bakalım konu biraz daha :)

Aynen vallaha nazar degmez insallah :) siradaki odeme 1000 dolar :) talebi gondereli 10 gun filan oldu, bi 10-20 gune hesaba gecmesi gerekiyor gecmezse gecmis ola :P

Buarada ben yillik VIP uyeyim (1000 dolar odedim uyelik icin) ve 3-4 ayda siteye 7.000 den fazla DR kazandirdim, o yuzden sanirim bana hala oduyorlar :P

enderege

Alıntı yapılan: LifeKeeper - 22 Şubat 2017, 02:19:24
Buarada ben yillik VIP uyeyim (1000 dolar odedim uyelik icin) ve 3-4 ayda siteye 7.000 den fazla DR kazandirdim, o yuzden sanirim bana hala oduyorlar :P

ROI oldunuz mu? Gerçi 1000$ yatırmışsınız ve fazlasıyla çekmişsiniz ama RR harcamanızı bilmiyorum. ve o DR ler için reklam harcaması mı yaptınız? İnşallah  ödeme almaya devam edersiniz.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

LifeKeeper

Suana kadar 1000 dolar yatirip 1250 dolar cektigim icin kardayim, RR harcamam 0, sadece DR la calisiyorum ve onlarida reklamla buluyorum. Tesekkur ederim iyi dilekleriniz icin, zaten beklemedeki 1000 dolarlik para cekme talebimide gonderseler ihya olacagim :D

Xalid

Arkadaşlar site scammı şimdi ?