Websyndic

Başlatan leprechaun, 26 Aralık 2014, 05:00:58

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Uniquehero

Alıntı yapılan: leprechaun - 26 Ocak 2015, 21:23:19
hocam bu sorunlarla ilgili bütün çözümler yakında açılacak özel alanda hepsini
yanıtladım biraz daha sabredin Elisa hoca en kısa zamanda özel alanı açacak :y

Skype ekledim hocam

recep1852

Özel alana biz girebilecek miyiz ? Ben giremiyecez diye biliyorum ama :D

triplekill

Bundan sonra parayı veren düdüğü çalıcak :D

recep1852

Yani biraz öyle olucak :D Ama bikaç taktikte verseler kötü olmaz yani :)

triplekill

Kesinlikle öyle taktiğe ihtiyacımız var :D Yalnız bu gktube'da paidverts forumu gibi yardım çok olursa 10dolar para bile değil youtubedan elde edeceğimiz kazancın yanında :D

enderege

Alıntı yapılan: triplekill - 26 Ocak 2015, 22:16:34
Kesinlikle öyle taktiğe ihtiyacımız var :D Yalnız bu gktube'da paidverts forumu gibi yardım çok olursa 10dolar para bile değil youtubedan elde edeceğimiz kazancın yanında :D

İşin ucunda para olsun veya olmasın her zaman için bu forumda mümkün olduğunca yardımlaşma vardır ve var olacaktır. Özel alanda taktik paylaşma gereği duymanın sebebi ise biz kullanıcıların tüyolarını karşı tarafa ifşa etmemek. bu sayede onlar bu tüyolara önlem alamayacak ve kullanıcılarda daha çok ve kolay kazanacak.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

leprechaun

Alıntı yapılan: enderege - 26 Ocak 2015, 23:14:20
İşin ucunda para olsun veya olmasın her zaman için bu forumda mümkün olduğunca yardımlaşma vardır ve var olacaktır. Özel alanda taktik paylaşma gereği duymanın sebebi ise biz kullanıcıların tüyolarını karşı tarafa ifşa etmemek. bu sayede onlar bu tüyolara önlem alamayacak ve kullanıcılarda daha çok ve kolay kazanacak.

(spk) :y (spk)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: enderege - 26 Ocak 2015, 23:14:20

Teşekkürler Enderege :) :y

Arkadaşlar,

Pek çok konuda çözüm sunan arkadaşlarımız var. Ancak herkesin bildiği de sır olmuyor. Paylaşımların bir kısmı askıda bekliyor.
Forumun üyeleri bizim için tabii ki değerli ki zaten hemen her konuda paylaşımlarımızı görüyorsunuz.
Ancak bu forumu takip eden sadece üyelerimiz değil. Üyeden çok çok daha fazla ziyaretçi var.

Kanallarının isimlerini bile vermek istemeyen youtube kullanıcıları için bu bilgiler değerli.
Belirlenen ücret ise, Youtube kazancı için de oldukça komik bir rakam, çünkü amaç gerçekten işine yaramayacak sırf merakından sorup bezdirenleri uzak tutmak.

Kaldı ki bazı konular direk sistemi kandırmaya yönelik olması sebebiyle, forumumuzda açık alanda yazışılması taraftarı değilim.

abcb

Açıklamalar için teşekkürler Hocalarım  :)

Alıntı yapılan: triplekill - 26 Ocak 2015, 21:53:44
Bundan sonra parayı veren düdüğü çalıcak :D

Bizim bakkalda bile yalandan çocuklar için düdük 2 lira  (d) iki çalıyon bozuluyo  (d)

leprechaun

unutmayın Arkadaşlar sizin değerli zamanınız bizim işimizdir en kalıcı kazanç en kaliteli hizmettir :)  :y