Nexiaclix (SCAM)

Başlatan voldemort, 26 Aralık 2014, 17:41:30

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

utatar

Alıntı yapılan: sevendown - 24 Ocak 2015, 01:48:10
Problem olamamaı gerekiyor. Dun aldıysanız değerleri bugun yansır. Ben kontrol edeceğim. Bugun sonunda bir kez daha bakalım. olmazsa bi çözüm üreticem.

tesekkurler ilginiz icin

6il9in

Sevendown yeni siteniz hayırlı olsun. 3. site scripti probux tarzı olacak demiştiniz. Ama mevcut sitelerinizin scripti ile aynı..

Ayrıca 3-5 güne nexiaclix de Antalyadaki Otel reklamları dönecek demiştiniz onları da göremiyorum  ???

Alıntı yapılan: sevendown - 20 Ocak 2015, 14:21:14
Yatırım almada durgunluk söz konusu olursa diğer kasalardan bir siteyı ayakta tutabılırız diye düşünüyorum, Sonuç olarak şuan ClixLog yatırım almıyor fakat diğer 4 sitenin alıdğı yatırım ClixLog' uda hayatta tutuyor EightGroup tarafında. ama şuan için iki sitemizde çok ıyı gıdıyor.

İçinizi rahatlatacak bir şey söyliyim o halde. Tecno için değil ama NexiaClix için Antalya' nın iyi sayılabilecek 3-4 oteli ile reklam anlaşması yaptım. Sadece otellerden sağladığımız gelir 5 adet siteyi 3 yıl boyunca ayakta tutacak durumda. Reklam yayınına 2 güne başlayacağım NexiaClix' te görebilirsiniz. Yani yatırım alsakta almasakta kullanıcıyı mağdur etmemiz söz konusu değil ;)

En baştan aklımızda olan zaten 5 site idi aslında. 2 tane açtık. 3 4 ve 5 gelecek daha sonra. 3 site Ocak ayı bitmeden açacağız ama tam tarih veremem sanırım. Net belli değil çünkü.

sevendown

Alıntı yapılan: bilqin - 24 Ocak 2015, 10:24:12
Sevendown yeni siteniz hayırlı olsun. 3. site scripti probux tarzı olacak demiştiniz. Ama mevcut sitelerinizin scripti ile aynı..

Ayrıca 3-5 güne nexiaclix de Antalyadaki Otel reklamları dönecek demiştiniz onları da göremiyorum  ???

Bende dikkatiniz karşısında saygı ile eğiliyorum :)))

Site açılışı yoğunluk hergün sabah 4 te yatmalar falan derken açıkçası Nexia ve Tecno ile ilgilenemedik. Nihayet site bitti ve şimdi tekrar diğer sitelere de odaklanmaya zamanım var.

Nexia reklamları bugün değişecek birazdan hatta. Ancak fırsat bulabiliyorum.

Probux tarzı scriptimiz hazır ama o mu yoksa Evo Script mi derken yine Evo' da karar kıldık çünkü diğer script evet probuxa benziyor ama aynısı değil ve daha önce hiç bir sitede kullanımayan bir script. Bilirsiniz ki yeniler her zaman risklidir. :)

Belki bundan sonra bir site olursa orada kullanırım.

6il9in

Alıntı yapılan: sevendown - 24 Ocak 2015, 10:38:40
Bende dikkatiniz karşısında saygı ile eğiliyorum :)))

Site açılışı yoğunluk hergün sabah 4 te yatmalar falan derken açıkçası Nexia ve Tecno ile ilgilenemedik. Nihayet site bitti ve şimdi tekrar diğer sitelere de odaklanmaya zamanım var.

Nexia reklamları bugün değişecek birazdan hatta. Ancak fırsat bulabiliyorum.

Probux tarzı scriptimiz hazır ama o mu yoksa Evo Script mi derken yine Evo' da karar kıldık çünkü diğer script evet probuxa benziyor ama aynısı değil ve daha önce hiç bir sitede kullanımayan bir script. Bilirsiniz ki yeniler her zaman risklidir. :)

Belki bundan sonra bir site olursa orada kullanırım.

5 siteye ulaşınca heralde hiç uyumayacaksınız.  :) Şirketleşmekten bahsediyorsunuz şirketleşmek için 5 site olması şartmı. Bir veya iki siteye yoğunlaşırsınız hem daha kazançlı olur hemde kafanız rahat olur. Kaynak problemi yok demiştiniz peki 5 siteye hedeflemenizdeki amaç ne ? Ayrıca özgün scriptler bana göre daha çabuk tutuluyor. Bakınız Kayads 100K kullanıcıyı geçmiş. Bana göre özgün script risk değildir. Risk 3. sitenin açılmasından sonra başlar. 88Grup örnek verebilirim. (88bux, Neatclix ve 88Clix)

Birde fırsat bulupta soramadığım bir konu; bu antalyadaki oteller size ne kadar kaynak ayırdı da 5 siteyi 3 yıl idare edebilecek duruma geleceksiniz. Bakınız Neobux günlük min. 180K izleme geliyor ve günlük $100.00 yapar. 365 Günlük reklam maliyeti $23725.00 3 yıl için $71175.00 yapar. Eğer ki $71175.00 fazla kaynak buldu iseniz bu oteller neden neobux tercih etmesin  ??? 5 siteniz de Otel reklamlarını çevirseniz Neobux daki hiti alamaz. $71175.00 kaynaktan az ise de zaten 5 siteyi bu avg ler ile  3 yıl idare edemezsiniz. İlk etapta yatırım alacak ama sonrasında bu yatırımların geri dönüşü düşünüldüğünde ciddi meblağlara ulaşacak.  :) Buxbery ve ptcstair ödemeleri 1000K ulaşmış durumda ve 1 yıl olmadı bu iki sitenin açılması..

Clixtoclix deki reklamlarda "NexiaGroup Company" şeklinde yazmışsınız. Şirket kuruldumu yoksa bir çok ptc sitesinin yaptığı gibi öylesine yazılmış bir yazımı  ???

Başarılar dilerim.

6il9in

Alıntı yapılan: sevendown - 14 Ocak 2015, 19:01:46
Perfect Money ekleyeceğim ikisinede 1-2 gun içinde yoğunluktan fırsat bulamıyorum :(

İlk açılan her iki sitenizede Perfect Money eklemeyimi unuttunuz bilemiyorum. epey bir zaman geçmiş.  :)

sevendown

Alıntı yapılan: bilqin - 24 Ocak 2015, 11:32:46
5 siteye ulaşınca heralde hiç uyumayacaksınız.  :) Şirketleşmekten bahsediyorsunuz şirketleşmek için 5 site olması şartmı. Bir veya iki siteye yoğunlaşırsınız hem daha kazançlı olur hemde kafanız rahat olur. Kaynak problemi yok demiştiniz peki 5 siteye hedeflemenizdeki amaç ne ? Ayrıca özgün scriptler bana göre daha çabuk tutuluyor. Bakınız Kayads 100K kullanıcıyı geçmiş. Bana göre özgün script risk değildir. Risk 3. sitenin açılmasından sonra başlar. 88Grup örnek verebilirim. (88bux, Neatclix ve 88Clix)

Birde fırsat bulupta soramadığım bir konu; bu antalyadaki oteller size ne kadar kaynak ayırdı da 5 siteyi 3 yıl idare edebilecek duruma geleceksiniz. Bakınız Neobux günlük min. 180K izleme geliyor ve günlük $100.00 yapar. 365 Günlük reklam maliyeti $23725.00 3 yıl için $71175.00 yapar. Eğer ki $71175.00 fazla kaynak buldu iseniz bu oteller neden neobux tercih etmesin  ??? 5 siteniz de Otel reklamlarını çevirseniz Neobux daki hiti alamaz. $71175.00 kaynaktan az ise de zaten 5 siteyi bu avg ler ile  3 yıl idare edemezsiniz. İlk etapta yatırım alacak ama sonrasında bu yatırımların geri dönüşü düşünüldüğünde ciddi meblağlara ulaşacak.  :) Buxbery ve ptcstair ödemeleri 1000K ulaşmış durumda ve 1 yıl olmadı bu iki sitenin açılması..

Clixtoclix deki reklamlarda "NexiaGroup Company" şeklinde yazmışsınız. Şirket kuruldumu yoksa bir çok ptc sitesinin yaptığı gibi öylesine yazılmış bir yazımı  ???

Başarılar dilerim.

Selamlar :) Şirketleşme konusunda ufak evrak işleri vs kaldı. adı belli diye yazdım ama havaya atılmış bir yazı değil prosedürler tamamlandığı anda zaten hemen açılıyor o yüzden yazdım.  Malesef ülkemizde evrak kayıt işleri gereğinden fazla uzuyor.
Kaynak konusuna gelince şöyle söyliyim. Şu kadar para verelim size bu kadar yayınlayın gibi bir konu değil. Acenta ve Otellerin ulaşmak istedikleri kitle (Rusya,Ukrayna) gibi, bir sunum hazırlandı. Google analytics raporları, günlük hit, hedef kitle, sonuç odaklı kitle. Bunlar sıkı bir istatistikçi tarafından bir sunum dosyası haline getirildi ve acenta ve otellere teklif verildi. Geri dönüş olarak, arandı, ziyaret edildi ve nihayet birkaç tanesi ile çalışılmaya karar verildi :) Yani burda kocaman bir emek var.

İnaılmaz büyük bütçeler değilller tabiki, fakat günlük yapacağımız ödeme miktarından daha fazla olduğunu söyleyebilirim. Günlük getiri, ödemeden fazla olduğu sürece sıkıntı yok :) Başlangıçta deneme gibi olucak 3-7 gün. Bakacaklar, geri dönüşlere istedikleri kitleye ulaşabilmişler mi vs. Bu sıra içinde tabiki ödememizi alacağız. Sonrasında reklama devam edecekler uzun vadeli. Tabiki bunlar kendi kendine olmuyor. İllaki içerden tanıdık birileri vesile oldu :)

Neobux a neden vermediler açıkçası o onların eksikliği diyebilirim :) Tanınmak isteyen bir firma olsam mutlaka verirdim :) Ya neobux ın varlığından haberleri yok, yada NeoBux' ın böyle bir isteği yada çalışması olmadı.   

sametseven

Alıntı yapılan: sevendown - 24 Ocak 2015, 10:38:40
Nexia reklamları bugün değişecek birazdan hatta.
Nexiaclixe bir adet macro reklamı eklenmiştir. Bir standart reklamın 2 katı değeri var (a)

sametseven

Kimse kampanyayı belirtmemiş, ben belirteyim dedim (p)

Balansci

balansci
Jan 27th, 2015 12:23:07    $0.200 ($$) ($)
Kartallar yanlız uçar akbabalar sürüler halinde
Atlar sürüler halinde koşar ama yanlız ölürler
Ya geriyi düşünmeyeceksin yada düşünecek bişe bırakmayacaksın

rota26

2 x

black
Jan 28th, 2015 08:06:55   $0.100