Nexiaclix (SCAM)

Başlatan voldemort, 26 Aralık 2014, 17:41:30

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

voldemort

voldemort
Feb 07th, 2015 01:31:23   $0.100

voldemort

Kampanya açıklaması.

[spoiler]Are you Ready Guys.!
We created new and amazing promo :)

Now;
If it's between 50-200$:
10% of your deposit in your account balance.

If it's more than 201$:
20% of your deposit in your account balance.

From now until 11/02/2015 00:00 server time.
Good Luck ;)[/spoiler]

voldemort

Yeni kampanya açıklaması+ 0.01 reklam mevcut şuan.

[spoiler]Hi Friends :)

i created a new promotion for you and for 3 days.

Add Funds and earn %25 Purchase Balance and 50 RR :)
(Only 100$ and more..)

Ext; Add Funds 200$, you win 50$ Purchase Balance.
Add Funds 1000$ you win 250$ Purchase Balance.

This promo from now until 15/02/2015 00:00 server time.[/spoiler]

tayfunxl

Golden üyelikten 900 üyeden sonra max üyeye ulaştınız uyarısı veriyor , birdaha nezaman RR kiralayabiliyoruz bilen var mı ? (hp)

gaddar

arkadaşlar golden da 500 RR ve diamondda tek seferde 1000 RR kiralama ücreti ne kadar ?

hakanatik01

Bence ses etme yahu tabloya göre goldenlar zaten 500 kiralıyormuş 400 kar diye bak :P :D tablo değiştimi acaba ama ana konuda (max 500 )öyle görünüyor :)

tayfunxl

biliyorum bende baktım ama boşta 90 dolar kaldı arkadaşın
goldeni diamondla değiştirelim ozaman oda mümkün mü onu bilmiyorum
tablo da ki yazan dr gelirleri de yansımıyor
tablonun değişmesi lazım

hakanatik01

Tablo değişmesi lazımda sitede aynı tablo varsa konu sahibide bişi yapamaz Nihat beyin ilgilenmesi lazım bu konuyla,şimdi tabloya göre Bug var demekki yani herkes üyelik tipine bakamdan fazla ref kiralarsa ve çok kazandırdığı için boşuna adminden ekstra para çıkacak demektir buda sitenin ömrünü kısaltır ,dediğiniz gibi DR gelirleri tablodakine göre yansımıyorsa da gene bug olabilir nihat beyi bilgilendirmek lazım,PM'le de bilgi verin ,konularda arada kaynayabilir ;

Bence üyeliğiniz yeniyse kabul edebilir ama diğer türlü bitince dimaond alın demesi daha olası :)

tayfunxl

Ben için sıkıntı yok , arkadaşım kampanyayı görünce 200 dolarla başlayım demiş bide golden almış geriye boşta parası kalmış, nihat bey buralara günlük uğruyor, ama ben yinede bir danışayım dedim , arkadaş yanlış bişey yaptım diye panikledi :) contact dan ticket attık, sorun olacağını zannetmiyorum, nihat bey çok ilgili  (hp) bende dr lere karşı bi sorumluluğum var. sorunu çözmeye yardımcı oluyorum. teşekkürler bilgilendirmeniz için. (spk)

gaddar

titanium özellikleri sitede yazıyor mu ben mi göremedim ???