ref değişim

Başlatan sametseven, 26 Aralık 2014, 20:35:56

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tayfunxl

Alıntı yapılan: aliberk30 - 11 Ocak 2015, 23:15:45
[spoiler]http://www.bestclix.net/?ref=aliberk30[/spoiler]
bestclixe üye olursan istediğin herhangi bir siteye üye olurum herkesin denemesini tavsiye ederim gelir yüksek  ($$) ($$) ($$) ($) ($) ($)

Paidverts le değişim yapabiliriz , ben sitene üye olurum
linkim altta ;

sametseven

sametseven

Ptcuzman adlı arkadaşım 11 Ocak'tan beri tıklama yapmadığından eğer tıklakazan geri açılırsa ödeme alınıp anlaşmamız bitecektir.
Ayuwage anlaşması yaptığımız Bluemoon12 adlı üye, uzun zamandır günlük düzenli tıklamadığından, ayın 17sinden beri hiç tıklama yapmadığından hakkıma girmiştir.
edit: 10 Şubat'ta Bluemoon12 nexia için tıklama yapmış, bu nedenle tıklama yaptığı her gün için ben de tıklama yapacağım. Tıklamazsa ben de tıklamayacağım

Nexia için yeterli refim var :PP Paidvert$ sitesine ref değişimi yapacağım dostlar arıyorum. Warofclicks dışında yeni sitelere üye olabilirim. Buraya belirtin.

ikose

İlk mesajınızı  güncellermisiniz :)

sametseven

Alıntı yapılan: ikose - 24 Ocak 2015, 21:42:25
İlk mesajınızı  güncellermisiniz :)
İlk mesajı güncelledim. Teşekkürler

hakanatik01

Değişim yapıp sebebsiz yere bırakanlar içinde konu açmak lazım heee ona göre kimle değişim yapılacağına diğer arkadaşlar en azından dikkat etsinler bu tarz durumlarla karşılaşmamak için siteler bırakılıyorsa karşılıklı anlaşmayla bırakılmalı sebeb belirtilmedir bırakan arkadaşlarımıza PM at gene de belki de haklı sebebleri vardır hemen bırakma sende tıklamayı :)

sametseven

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 24 Ocak 2015, 22:08:03
Değişim yapıp sebepsiz yere bırakanlar içinde konu açmak lazım heee ona göre kimle değişim yapılacağına diğer arkadaşlar en azından dikkat etsinler bu tarz durumlarla karşılaşmamak için siteler bırakılıyorsa karşılıklı anlaşmayla bırakılmalı sebep belirtilmedir bırakan arkadaşlarımıza PM at gene de belki de haklı sebebleri vardır hemen bırakma sen de tıklamayı :)
Haklısınız hocam aslında da, tıklakazan hakkında scam dedikoduları var, bluemoon hanım da ayın 2'sinden beri gelmiyor. Bir de şunu merak ediyorum konumuzla ilgili değil aslında, ben alıntı yaptığımda mesajınızı değiştirebiliyorum bu ilginç değil mi sizce de :))

hakanatik01

Değil normali o :P misal fikirlerimiz çatışıyor ama yazdığımın her yerine karşı değilsen belli kısmına katılmıyorsan düzenleyebilmen gerek nede olsa aslı duruyor :P :) Bak misal yazdığından bir yorum yapayım sadece bu kısmına :P

Alıntı yapılan: sametseven - 24 Ocak 2015, 22:15:33
Haklısınız hocam aslında da, tıklakazan hakkında scam dedikoduları var,

İki tarafta anlaşma yapıyor da sizin anlaşmanız nasıl oluyor ben anlamam pek site scam olunca bırakma oluyor mu ben istemezdim şahsen :P Onun sitesi scam oldu benim ki olmadı (yada tam tersi )o devam edecek yapacak bişi yok :P yeni site önerecek bana isterse üye değilsem bende tıklarım yoksa ,benim sitem scam olana kadar devam etmeli o yüzden değişim yapmıyom ,şartlarım ağırdır :PP :D

sametseven

Yok o manada dememiştim [spoiler]misal ben Elisa hocama veya diğer modlara çok yakınım, beni rahatsız edecek herkesi banlar diyelim. Ben burada gıcık olduğum birinin bana olan bir mesajını bana hakaret etmiş gibi değiştirsem, modların da o an sinirli bir zamanına denk gelse önceki sayfalardaki adamın yazısını okumadan direkt banlasa :P :PP ne hikaye, ne komedi olurdu [/spoiler]  :))

hakanatik01

Dediğinin olma ihtimali neonun scam olması kadar :P Birincisi yazılan herşeyi okuyoruz elimizden geldiğince :P  Tek taraflı karar alınmaz ki  biri onu dedi bunu dedi v.s. diyerek iki tarafta dinlenir bu durumlarda,Yakınlık/uzaklıkta olsa kimsenin hakkı geçmez o konuda endişe olmasın heleki ban kounsun da hak etmeyen banlanmaz zaten  :P , Evet bazı arkadaşlarla ben kendi adıma daha samimiyim ama uzun zamandır buradalar ve tanıyorum onları çeşitli etkileşimlerimiz oldu (senden örnek versem misal sana yapmıyacağım şakayı diğer misal bilqin :P ) yaparım az çok huyunu biliyorum :P ) diğer arkadaşlarlada aynı mesafem var ama en kızdığım adam olsa haklıysa haklıdır herkes için böyledir değil mi kızmakla adam banlanır mı yahu en çok ban atan kişilerdenim bu arada :P konu dağılmasın kızdırma beni :D