RomBux Yatırım Grubu

Başlatan Ufuko, 01 Ocak 2015, 21:10:39

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ufuko

Reklamlar artmaya devam ediyor (Sitede sadece Fixed reklam var yani pahalı olduğu halde artıyor...)

Bu aşamada site kullanıcılarından mesajlar aldım, faceden ekleyen bile var.
Çok kullanıcı dispute açmış, haber var mı diye soruyorlar. Sen ne yapacaksın diyorlar vs vs...

Karar size kalmış arkadaşlar, dispute açma hakkımız var ama geri dönüşü yok. Şuan $80 civarı zarardayız, hesapta $30 kadar miktar var isterseniz Fixed reklam alıp rotator link ile ortak reklam döndürürüz veya ne olacak diye bekleriz, hala dispute için vakit var.

Siz karar verin.

6il9in

Şu saatten sonra toparlayamaz site bence ufuko  :)

Karar başkanındır. Açmıyorum giden gitte derde bile saygı ile eğilirim  :)

Grup liderine karışmak veya sürekli yönlendirme yapmak tarzım değil. Bu gece belkide dispute acabişirim. Admin cvp vermeyecek muhtemelen. Dispute fazlaca açıldı ise zaten hesabın kurtalması imkansız  :)

İlk dispute açanların kazanma olasığıda yüksek  :P

hakanatik01

Admin rom'u fazla kaçırıp kafayı buldu demek ki :P Şimdiden   geçmiş olsun ve dispute açacaklara bol şans diyelim;

ikose

keyfin varsa aç disputeni, keyfin yoksa boşveerrr gitsin..
ama şu aşamadan sonra sitenin toparlanması mucize olur  ;)
Eline yüreğine sağlık, emeklerin için ayrıca teşekkür ederiz  (a)  (spk)

enderege

Dispute şart gibi. İçerdeki para ile reklam alma konusuna gelince Earningspot reklamı ver diyeceğim ama bu grupta olup Earnig de olmayanlar için hak geçiyor gibi. :S Fakat sonuçta alamayacağımız bir para. Karar senin.

Emeklerin içinde teşekkürler.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

Ufuko

İspanyol forumu karıştı, bana da sataşıyorlar  (zopa)
Sanırım bugün Dispute açıcam çünkü iyice suyu çıktı.

Ufuko

Dispute açtım arkadaşlar, geçmiş olsun  (scm)

İçerideki parayla reklam verelim, buradan reklam vermek istediğiniz linkleri(spoiler içerisinde) verirseniz Rotatör link oluşturup Fixed reklam vericem.

6il9in

Hayırlısı olsun ufuko bende gece açarım muhtemelen  :P

Ufuko

İmzalarınızdan bulabildiğim linkler ile rotatör link oluşturup 3 ünlük Fixed aldım. $4 daha gelsin reflerden bi 3 günlük daha alırım.

Bu arada reklam verilmesini istediğiniz linkleri yazında ekleyeyim.