Grandbux yatırım grubu

Başlatan illisionist, 03 Ocak 2015, 23:31:21

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: volkanaydinli - 29 Haziran 2015, 23:56:06
Dostum, ne diyon sen Allah aşkına :)

Asabi şirin, oku yahu, okumadan uzun diye geçiştirirsen böyle olur tabii ki :))
Özet: yahesabı büyütelim, ya da gelenlerle yeni bir yatırıma girelim diyorum :D

Alıntı yapılan: illisionist - 30 Haziran 2015, 00:11:09
şu anki aklım olsa bu grubu gerekirse biraz daha fazla arkadaşla en yüksek üyelikten başlatmayı yeğlerdim ama biraz cesaret biraz kısmet işi. şimdi elimde 476 RR var ve özellikle son 1-2 aydır avgleri baya bi düzelttim, son üç günü örnek olarak vereyim;
27.06.2015   4414   476   9,27
28.06.2015   4478   476   9,41
29.06.2015   4284   476   9,00

günlük 4,5$ civarında kazanç var, tabi paranın çoğu ref alımı, ref yenileme ve yeni ref kiralamalarına gidiyor!
kullanıcı sayfasının görüntüsü ; [spoiler][/spoiler]
şu an hiç ref kiralaması-yenilemesi-değiştirmesi yapmasam bile ortalama 30 günden fazla ref süresini baz alsak yine 100$'dan fazla kazanırız. yatırım yapalı 6 ay oldu geriye kaldı kazançlı 6 ay! değişik şeyler yapabiliriz

Daha fazla dediğin ne kadar olur, upg yapamıyor muyuz ?
Bence hesapla, bir değerlendirelim o zaman :) Belki herkese uyar :)

illisionist

Ultimate+ yıllık 299$  bu en mantıklısı ama tabi sadece içeriden birikenle buraya çıkmak kolay değil! zaten bunu da yaparsak 49 $ yatırımla buralara gelmiş adamlar diye admin siteyi kapatır gider  :DD
"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

volkanaydinli

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: illisionist - 30 Haziran 2015, 00:35:20
Ultimate+ yıllık 299$  bu en mantıklısı ama tabi sadece içeriden birikenle buraya çıkmak kolay değil! zaten bunu da yaparsak 49 $ yatırımla buralara gelmiş adamlar diye admin siteyi kapatır gider  :DD

Bak asabi Şirin de beğendi :P

Ok, bence ilk yatırım gideri (yani mevcut yapı üstüne) ve sonra düzene girene kadar ne kadar zamanda ne gerekecek bir hesabını çıkartabilirsen,
Hep beraber, tüm katılımcı arkadaşlarla birbakalım istersen, eğer senin için de uygunsa tabii ki :)

illisionist

o zaman şöyle yapalım yaz  sonuna kadar biriktirme yapalım (yaz sonu diyorum arada iki bayram var, tatil var, siteye girmediğim zamanlar olacak muhakkak) sonrasını tekrar konuşuruz, tabii ki diğer grup arkadaşları buna ne der bilmem!
"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: illisionist - 30 Haziran 2015, 00:46:28
o zaman şöyle yapalım yaz  sonuna kadar biriktirme yapalım (yaz sonu diyorum arada iki bayram var, tatil var, siteye girmediğim zamanlar olacak muhakkak) sonrasını tekrar konuşuruz, tabii ki diğer grup arkadaşları buna ne der bilmem!

Benim için her ortak karar sonucuna şimdiden +1 :)

sopcastsports

Benim de ödemem gelmiş @illisionist Şimdiye kadar sabırla buralara getirerek bence önemli bir iş yaptın. Emeğin için tekrar teşekkürler yeniden.

Grup hakkında yazılanlara gelince. Ben çoğunluk ne derse razıyım. Fakat üyeliği yükseltmek mantıklı geliyor. Yaz sonuna kadar birikimi yapıp, daha sonra gerekirse sermaye artırımına gidip 299'luk paketten alabiliriz. Sonrasına da bakarız yine. 

Ufuko

Ödeme gelmiş teşekkürler  ($$)

ivedidahi

ödeme gelmiş teşekkürler.üyelik yükseltmeye+1 benden ne zaman isterseniz.

bilgin1490

valla ben hesap kitap çok anlamam  :m
(eht) lar neyi uygun görürse benden yana sıkıntı yok  :PP gerekirse ek bakiye takviyesi yapalım derseniz onada varım.

dipnot: eğer bir karar alınırsa bana bildirim atarsanız sevinirim, iş ve okul yoğunluğundan fazla bakamıyorum siteye  :(