Grandbux yatırım grubu

Başlatan illisionist, 03 Ocak 2015, 23:31:21

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

nebu

Alıntı yapılan: ibrhmsny - 06 Şubat 2016, 10:46:54
Ensen kalın değilse kalıyor ağam  :DD
Araya antepli bir işadamını koyduk da çözdü işi sağolsun  -:))

Dokunmayın Kurmaz'ıma :D

illisionist

yeni bir ödeme daha aldık, kasa bakiyemiz 30$
"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

illisionist

bir ödeme daha aldık, kasa bakiyesi 38,50$
"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

illisionist

@ElisaMcCline
@barahir
@volkanaydinli
@bilgin1490
@ivedidahi
@Ufuko

grandbux'ta son ödemeyi aldıktan sonra bir müddet siteye giriş yapamamıştım, tekrar siteye giriş yaptığımda hesabın askıya alındığını gördüm, askı olayını çözdüm ama kalan hesap bakiyesi de sıfırlanmış. Bu konuda kendim ve  @fzthkurmaz arkadaşımız da uğraştı sağolsun ama uğraşılarımız sonuç vermedi. [spoiler]bu konu ile ilgili burada bir şey yazmayacağım, merak edenler özelden sorabilir[/spoiler]
Kasadaki parayla her bir grup üyesinin hesabına 5,50$ ödeme yaptım. Bu son ödeme ile de kişi başı 10 $ yatırıma başladığımız yatırım grubu çalışmasını, kişi başı 24,55$ kazanmış olarak tamamlamış olduk!

Konu artık kilitlenebilir..

sopcastsports

Şimdiye kadar verdiğin emek ve uğraşın için teşekkürler. Şu grubu ayakta tutmak kolay değildi.

volkanaydinli

Emeklerin için teşekkürler...

brissa

site scam mı oldu 2 gündür giremiyorum bilgisi olan var mı arkadaşlar

fzthkurmaz

yok gayet iyi çalışıyor ne scamı töbe töbe :D

ibrhmsny

Ben de giremiyorum scam bence  :D