Grandbux yatırım grubu

Başlatan illisionist, 03 Ocak 2015, 23:31:21

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

paragelsinde

bol kazançlar arkadaşlar 

grandbux foruma girince admine ait adsense reklamları var elimiz değmişken ona tıklarmısınız ben tıklıyorumda admine destek olsun.

illisionist

Merhaba arkadaşlar;

Siteye dışarıdan başkaca bir yatırım düşünmediğim için, kasada duran 21,00$ ve siteden çektiğim 10,44$ olmak üzere toplam 31,44$'ı 7 pay yaparak kişi başı hesaplarınıza 4,49$ gönderdim, kontrol ediniz!

@ElisaMcCline, @barahir, @volkanaydinli, @bilgin1490, @ivedidahi, @ufuko

sitede 626 RR miz olduğunu belirtmiştim, bunu 1000 RR lere çıkarmayı ve uzun süreli RR alımları yapmayı planlamaktayım, bu hedeflere ulaştıktan sonra siteden para çekerek yine dağıtım yapacağım

"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

bilgin1490

eyv , eline koluna sağlık :)
benim hesaba geçti ödeme.

Ufuko

volkanaydinli

Ben de aldım, teşekkürler....

sopcastsports

Para geldi diye mail gelince sasirdim, kayads'tan zannettim, galiba yanlislikla gonderdi dedim. Foruma girince jeton dustu :)

odemeyi aldim, eline saglik ;)

sopcastsports

Son durum nedir, tozlu raflar arasında kalmış biraz konu :) 1000 RR hedefimize ulaşabildik mi?

illisionist

Alıntı yapılan: barahir - 05 Mayıs 2015, 01:53:03
Son durum nedir, tozlu raflar arasında kalmış biraz konu :) 1000 RR hedefimize ulaşabildik mi?

1000 ref hedefine malesef ulaşamadık, aksine ref sayısı biraz azaldı, AVG'si düşük olan reflerin hepsini saldım kalanları da 60 ve 90 gün (hesaptaki para yettiği ölçüde) uzatma yapmaktayım, bu ay içinde uzun vadeli uzatmaları tamamlayıp yaklaşık 500-600 RR seviyelerinde kalıp artık hesaptan para çekip dağıtım yapmak istiyorum
"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

nebu

Alıntı yapılan: illisionist - 05 Mayıs 2015, 10:57:38
1000 ref hedefine malesef ulaşamadık, aksine ref sayısı biraz azaldı, AVG'si düşük olan reflerin hepsini saldım kalanları da 60 ve 90 gün (hesaptaki para yettiği ölçüde) uzatma yapmaktayım, bu ay içinde uzun vadeli uzatmaları tamamlayıp yaklaşık 500-600 RR seviyelerinde kalıp artık hesaptan para çekip dağıtım yapmak istiyorum

AVG'si düşük olanları çöpe yollamaktan bir türlü 1000'i bulamadım ben de, çok haklısınız. Yatırım $180, çekilen $20. 2 aydır durum bu şekilde. Bakalım ne zaman çıkarabileceğiz parayı :)