BuxEco - SCAM

Başlatan universitely76, 29 Aralık 2011, 03:14:01

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

universitely76

Teşekkürler arkadaşlar, hepimize hayırlı olsun :)

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 29 Aralık 2011, 08:50:52
hayırlı olsun hocam:)
Standartlar sizi zorlayacak scam olmayın sonra  :D

Abi onların kazançları kendinden, gönderecek olduğumuzda onların parası zaten :) dolayısıyla onlar scam olmadan biz hayatta olmayız :D
Şu sıra imzasız'ım...

yingyang16

Hayırlı olsun herkese :) Devamının gelmesini dilerim ;D

universitely76

Taze taze paylaşalım hemen :) herkese hayırlı olsun...

*Ücretsiz katılımcı arkadaşlarımızın kazanç durumları daha limite gelmiş değildir (Elisa destek grubu hariç). Limite ulaşılınca haber verilerek hesaplarına aktarılacaktır.
Şu sıra imzasız'ım...

enderege

Ooooo... Süperrr... Site açılmış ve ödemeyede başlamış. Hayırlı olsun.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ElisaMcCline

Tüm katılımcıları tebrik ederim.. Umarım sıkıntısız geçer de çıkarız şu işten :)
Her ne kadar biriken rakam keyfimi kaçırmış olsa da :)
Keza bu haliyle yatımı çıkarmaktan uzak duruyor.. yanlış oranlamıyorsam....

lovablegs

hayırlı olsun tekrar herkese .... :D

universitely76

Alıntı yapılan: elisamccline - 06 Ocak 2012, 19:24:45
Tüm katılımcıları tebrik ederim.. Umarım sıkıntısız geçer de çıkarız şu işten :)
Her ne kadar biriken rakam keyfimi kaçırmış olsa da :)
Keza bu haliyle yatımı çıkarmaktan uzak duruyor.. yanlış oranlamıyorsam....

Sİteye ilk girdiğimiz dönemden sonraki reklam sayısındaki değişiklik ve buna bağlı olarak değişen kazanç miktarının azalması bizim gelirlerimizi de etkiledi tabiki. Bugün itibari ile 18. günün içerisindeyiz ve toplamda 135$ yatırıma karşılık 70$ geri alabilmişiz. Geri kalan 12 günde ise bu kazanç miktarları ile maks. 50$ daha çekebiliriz ve eksi 15$ ile ayı tamamlarız.

Ay sonunda üyelik ile birlikte ilk 200'lük ref paketininde süresi bitiyor. Bu durumda, yatırdığımızı bile zor alabildiğimiz bir yerde devam etmemizin bir manası yok, ancak ikinci 200'lük paketin süresi ilk reflere göre 5 gün daha fazla süresi var ve bu süre zarfında instant çekemeyeceğimiz, toplamda 10$ a yakın bir meblağ daha balancede birikmiş olacak (400 RR ile günlük 4$ birikiyor). Bunun çekimi konusunda şu an için kesin bir kararım ve fikrim yok. Sizlerden gelen geribildirimler ile ortak bir karara varabiliriz.
Şu sıra imzasız'ım...

nouma26

Grubumuza hayırlı olsun diyelim.Artık bir karara varırız ona göre devam edip etmeme durumunu gözden geçiririz...

universitely76

Arkadaşlar sitede tek başıma kalmış durumdayım ya, nedir sizin bu serkeş hayat tarzınız, boşvermişliğiniz  :D tüm reflerimin derhal tıklarını yapmalarını istiyorum  (d)

Ben kendi tıklarımla yaptım bir şeyler, hadi hayırlı olsun  :D

*10:58'de duşa girmeden önce iletişime geçtim, duşa çıktığımda 11:03'te mesaj geldiğini gördüm.
Bana bunlarla gel dedim ya  :D :D
Şu sıra imzasız'ım...