BuxEco - SCAM

Başlatan universitely76, 29 Aralık 2011, 03:14:01

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

FilmsizKalma

ha şöyle bana paradan söz et ($) ($) ($) ($)

universitely76

-Ücretli Katılımcılar-
- Enderege (10 $)
- Bilalyuzugullu (10 $)
- Nouma (10 $)
- FilmsizKalma (10 $)
- Yingyang (10 $)
- Lovablegs (10 $)
- Halise (10 $)
- Anıl (10 $)
- Elisammccline (27$)
- Universitely (26 $)

Toplamda cebimizden 133$ (50+35+48) yatırım yaptık (22$ RB kullanımı ile 155$ site içi harcaması).
Bugün itibari ile 30,24 + 40,22 + 64 olmak üzere 3 ödeme sonucu 134,46$ çekmiş bulunuyoruz.

O kadar eziyetten sonra 1,46$ kâr edebilmişiz yahu :D

Bundan sonra yatırım grubu yeni siteler ile birlikte süre gidecektir arkadaşlar, katılım ve destekleriniz için tüm arkadaşlar adına teşekkür eder, bol kazançlar dilerim.

***Kâr ettiğimiz parayı, iki eşit parçaya bölüp ücretsiz katılımcı olarak desteklerini eksik etmedikleri için ve de bu konularda konuşukluğumuz bulunduğu için Ahnamus ve Howardhedo kardeşlerimize göndermeyi düşünüyorum.
Bu meblağ hiç bir surette destek tıklarının karşılığı değildir, sadece hem bizi gereksiz bir hesabın içine girmekten kurtaracaktır hem de o arkadaşlarımıza destekleri için çam sakızı çoban armağanı bir forum hediyesi vermiş olacağız.
Şu sıra imzasız'ım...

FilmsizKalma

İyi düşünmüşssün selçuk 1.46 işini :) hayırlı olsun şimdiden

ElisaMcCline

Güzel haberler Universitely :)
Ayrıca peşini bırakmayıp ödemeyi de aldığın için hem tüm grup adına teşekkür, hem de seni tebrik ederim ;)

kazanç görünen rakam için de iyi bir düşünce olmuş ;) başka türlü de işin içinden çıkılmazdı zaten :)

yingyang16

Tüm forum adına hayırlı olsun :)  emeklerin için teşekkürler  universitely76 :)

nouma26

Bir kez daha teşekkür ederek bir öneri sunayım  :)

Şu anda ptcbox sıtesı fena gıtmıyor.Ödemeleri instant.Buradaki hocalarımızdan biri (Yingyang,Elisa,Anıl) sadece tık başına 0.1 veren bir hesap alıp onu kontrol etmeleri mümkün mü?Ne dersiniz?

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: nouma26 - 26 Şubat 2012, 04:21:59
Bir kez daha teşekkür ederek bir öneri sunayım  :)

Şu anda ptcbox sıtesı fena gıtmıyor.Ödemeleri instant.Buradaki hocalarımızdan biri (Yingyang,Elisa,Anıl) sadece tık başına 0.1 veren bir hesap alıp onu kontrol etmeleri mümkün mü?Ne dersiniz?

PTCBox ile ilgilenecek durumda olup da, yatırım yapmayan kalmadı sdanırım..
En azından kendi hesabımdan gördüğüm kadarıyla ben beceremiyorum. 1 gün kastım reklam için, ne olduğunu görebilmek adına..
Ne büyük şans ve aynı zamanda talihsizliktir ki, Ben 3-5 reklam tıklamıştım ancak Filmsizkalma dehşet bir reklam adedi bilgisi vermişti.
Demekki benimle uymayan bir rekam yapısı var.. Olmuyor...

Yönetecek biri olursa, çoğunluğa uyar, hatta bir de yatırım önerisinde bulunabilirim.
Alınacak hesaptan kimsenin bir ek talebi olamayacağına göre; aranızda kurduğunuz gruplardan üçüncü level kim varsa, onun altına hesap açılarak,
yatırım maliyeti de üstteki 3 level ın kazançlarının geri dönmesi ile daha da azaltılabilir.
Benzer bir durumdaysa Universitely nin hesabı da alınabilir... Böylece ona da faydası olur.

Forum desteğini alamayacak olması, ayrı bir yatırım eksiği olacaktır. Bunu bahsettiğim şekilde upline gelirgeri dönüşüyle dengelemeye çalışabiliriz.

yingyang16

Hocam ptc box da bildiğim kadarıyla 1 .derece alt üyelerden komisyon alabiliyorsunuz 2.3 seviyelerden sadece reklam tık geliri  ;)

Gündüz tekrar bakarım :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: yingyang16 - 26 Şubat 2012, 05:42:28
Hocam ptc box da bildiğim kadarıyla 1 .derece alt üyelerden komisyon alabiliyorsunuz 2.3 seviyelerden sadece reklam tık geliri  ;)

Gündüz tekrar bakarım :)

Hadi yaaa, o kadar mı uzak kalmışım :)

bilge8408

t-1 den komisyon, t-1, t-2, t-3'ten de ref tıkı geliri alabilirsiniz. Üyelik tipine göre komisyon %'si ve t-2 & t-3 'ten ref geliri alıp alamama ve bu gelirlerin %'leri değişiyor..