Hugebux (SCAM)

Başlatan lovablegs, 29 Aralık 2011, 20:39:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

enderege

Alıntı yapılan: zero - 08 Ocak 2012, 01:30:34
zaten yaptıkları iş degildi 9 tane admin vardı :D 9'da bir birinden habersiz

İşte bu doğru. Bişey soruyordum, ben bilmiyorum o işlerle falanca arkadaş bakıyor vs. cevaplar geliyordu. Az kalsın yatırımda yapacaktım. Çünkü iyi direk refim vardı. Bu forumdan. Erken uyandım. Ama hala aklımda Hun kalmış nedense!

Heh buldum.

Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

zero

Alıntı yapılan: enderege - 08 Ocak 2012, 01:36:43
Alıntı yapılan: zero - 08 Ocak 2012, 01:30:34
zaten yaptıkları iş degildi 9 tane admin vardı :D 9'da bir birinden habersiz

İşte bu doğru. Bişey soruyordum, ben bilmiyorum o işlerle falanca arkadaş bakıyor vs. cevaplar geliyordu. Az kalsın yatırımda yapacaktım. Çünkü iyi direk refim vardı. Bu forumdan. Erken uyandım. Ama hala aklımda Hun kalmış nedense!

Heh buldum.
buyrun yatırmınızı bizim sitemizde yapabilirsiniz :) reklam veren sayısı artıkca kaznacınızda artar ;)

ElisaMcCline

@zero,

Sonuç olarak gelişmeleri burada da haber verirseniz, ilgi duyanlar çıkabilir.

bol şans...

zero

Alıntı yapılan: elisamccline - 08 Ocak 2012, 01:43:12
@zero,

Sonuç olarak gelişmeleri burada da haber verirseniz, ilgi duyanlar çıkabilir.

bol şans...

saolun hocam gelişmeler mail olarak bildiriyor zaten :) burada ek olarak yazarım :)

lovablegs

hoşgeldin zero foruma ben zaten başka bir forumda gördüm bu siteyi sen biliyorsun..Bu yazdıklarınız hakkında hiç bir bilgim yok zaten...öylesine girmiştim zaten bakalım gidişat nasıl olcak?

lovablegs

Alıntı yapılan: zero - 08 Ocak 2012, 00:39:35
Alıntı yapılan: lovablegs - 07 Ocak 2012, 02:12:11
Alıntı yapılan: ertunctezcan - 03 Ocak 2012, 12:39:23
Dün'den beri siteye giremiyorum yapım aşamasında diyor.

sitede problem yok artık rahatça girebilirsiniz akşam ilk ödememi istedim gelince burda paylaşırım artık :)
Ödemenizi gönderdim ilginizden dolayı teşekür ederim :) İsteyen Gecip Gidebilir Hatta Üyelik Adlarını Versinler biz sitemizden uzak tutmak icin elimizden geleni yapalım :) ip bloklarını banlayalım olsun bitsin :)  isteyen reklamlardan dolayı siteyide bırakabilir kazancıza degil reklama bakacaksanız yolunuz acık olsun :) ticket ile destek verebiliriz her sorununuzda...

Ödemem gelmiş teşekkürler sabah eve geçince burdan paylaşırım :D

zero

Alıntı yapılan: lovablegs - 08 Ocak 2012, 04:02:30
Alıntı yapılan: zero - 08 Ocak 2012, 00:39:35
Alıntı yapılan: lovablegs - 07 Ocak 2012, 02:12:11
Alıntı yapılan: ertunctezcan - 03 Ocak 2012, 12:39:23
Dün'den beri siteye giremiyorum yapım aşamasında diyor.

sitede problem yok artık rahatça girebilirsiniz akşam ilk ödememi istedim gelince burda paylaşırım artık :)
Ödemenizi gönderdim ilginizden dolayı teşekür ederim :) İsteyen Gecip Gidebilir Hatta Üyelik Adlarını Versinler biz sitemizden uzak tutmak icin elimizden geleni yapalım :) ip bloklarını banlayalım olsun bitsin :)  isteyen reklamlardan dolayı siteyide bırakabilir kazancıza degil reklama bakacaksanız yolunuz acık olsun :) ticket ile destek verebiliriz her sorununuzda...

Ödemem gelmiş teşekkürler sabah eve geçince burdan paylaşırım :D
evet hocam ödemenizi yaptım ama başka hesabımdan yaptım özür dilerim hugebux'un hesabında bir sınırlama oldugundan gönderemedim oradan yarın akşam ödeme alacaklara hugebux'un hesabından gönderecegim :)

lovablegs

teşekkürler gelen ödememi ilk mesaja ekledim  :D

howardhedo

Zero Kusura Bakma biraz yargısız infaz oldu ama siteye girince dedim kesin dalga geçiyorlardır ciddiymişsin  :D

lovablegs

Alıntı yapılan: howardhedo - 08 Ocak 2012, 18:14:48
Zero Kusura Bakma biraz yargısız infaz oldu ama siteye girince dedim kesin dalga geçiyorlardır ciddiymişsin  :D

keşke bu zaman kadar sende tıklarını yapsaydın hiç tıklamamışsın ödemeni alırdın sağlık olsun   :D