Hugebux (SCAM)

Başlatan lovablegs, 29 Aralık 2011, 20:39:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: zero - 08 Ocak 2012, 20:35:36
konu nerden nereye geldi :D

Biz bir tek para konuşunca sıkılıyoruz zero... Eğlenmeden olmuyor, sen iki haber girer toparlarsın konuyu :)

zero

:D alertpay ödeme secenegi eklenecek yakında :D

ata07

Alıntı yapılan: zero - 08 Ocak 2012, 21:59:13
:D alertpay ödeme secenegi eklenecek yakında :D

Zero hic inanasim gelmiyor sen olmasan bu siteye uye hayatta olmazdm ama madem turksun odemeyi yaparsin herhalde batmassan :D :D (batsanda bana odeme yapp) :D

ki insallah batmassin :D basarilar.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: ata07 - 08 Ocak 2012, 23:24:36
Zero hic inanasim gelmiyor sen olmasan bu siteye uye hayatta olmazdm ama madem turksun odemeyi yaparsin herhalde batmassan :D :D (batsanda bana odeme yapp) :D

Her iki taraf için de hayırlı olsun :)

Ama benim bildiğim Ata, TOS a "Site batsa da Ata kullanıcısına ödemesi yapılacaktır." maddesini eklettirir zero ya :D

ata07

Alıntı yapılan: elisamccline - 08 Ocak 2012, 23:34:40
Alıntı yapılan: ata07 - 08 Ocak 2012, 23:24:36

Her iki taraf için de hayırlı olsun :)

Ama benim bildiğim Ata, TOS a "Site batsa da Ata kullanıcısına ödemesi yapılacaktır." maddesini eklettirir zero ya :D

eliss hocam cok sagolun bede dusunuyordum ne ekletsem diyr iyi fikir zero tos kurallarinin 1. sine hocamin dedigini yazarsan iyi olur yoksa hic bisi yapamam ama eklee :D :D

zero

saolun hocam batarsak kapatmadan 1 gün önce ödemeleri gercekleştiririm gercekleştiremezsem'de pp adreslerini alır herkeze mail ile bilgi verir teker teker ödemeleri yaparım :) bizde kimsenin parası kalmaz hocam :) iş batmam inş reklam veren daha cok olur :) reklam veren bulun referans bulun kazanın :D diyorum ben sadece yönetiyor,host ediyor vede sunuyuorum :D 1 haftada ödeme alabileceginiz tek site :)

alperen

sitedeki reklam isimleri ne güzel öyle=) en azından kendi linkinizle başka sitelerin reklamlarını koysaydınız ordan bi gelir olurdu ama siz daha iyi bilirsiniz=) umarım başarılı bir çalışma olur =)

ata07

Alıntı yapılan: zero - 08 Ocak 2012, 23:47:14
saolun hocam batarsak kapatmadan 1 gün önce ödemeleri gercekleştiririm gercekleştiremezsem'de pp adreslerini alır herkeze mail ile bilgi verir teker teker ödemeleri yaparım :) bizde kimsenin parası kalmaz hocam :) iş batmam inş reklam veren daha cok olur :) reklam veren bulun referans bulun kazanın :D diyorum ben sadece yönetiyor,host ediyor vede sunuyuorum :D 1 haftada ödeme alabileceginiz tek site :)

nasil 7gunde orda min click 350 yaziyor odeme icin 35 mi yaziyor ?? 350 iste 70gunde cnku gnde 5reklam ckyor :D

ata07

Sanrm karistirdim minimum 0.50 yaziyormus ama benm aklmda 350 click kalmis :D

lovablegs

Alıntı yapılan: ata07 - 08 Ocak 2012, 18:27:39
Alıntı yapılan: elisamccline - 08 Ocak 2012, 18:26:43
Alıntı yapılan: ata07 - 08 Ocak 2012, 18:22:48
Zero iyi güzelde senin admin olduğunu nerden bilicez  ::) Bide biz türküz en azından tamamen olmasda türkçe dil seçeneğide olmalıydı  :(
Adam ödemeyi nereden yapıp nereden yapamadığını söylüyor, daha ne yapsın, kuş mu tutsun Ata :)
Ek dil seçenekleri biraz zahmetli işler. Önce scriptle aralarını biz düzeltmeleri gerekir. Gen4 te çok bug ve eksik vardı.

loveblags olmasın zero  :D :D :D

Allah iyiliğini versin Ata çok güldürdün beni inan :D