Hugebux (SCAM)

Başlatan lovablegs, 29 Aralık 2011, 20:39:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ata07

Alıntı yapılan: zero - 11 Ocak 2012, 16:59:03
Alıntı yapılan: ata07 - 11 Ocak 2012, 16:57:42
Alıntı yapılan: zero - 11 Ocak 2012, 16:55:53
Alıntı yapılan: ata07 - 11 Ocak 2012, 16:27:56
Alıntı yapılan: zero - 11 Ocak 2012, 16:22:49
Alıntı yapılan: ata07 - 11 Ocak 2012, 16:20:32
Alıntı yapılan: zero - 11 Ocak 2012, 16:19:43
Alıntı yapılan: ata07 - 11 Ocak 2012, 15:16:08
Alıntı yapılan: zero - 11 Ocak 2012, 13:55:15
tıklamlar sıfırlandı referansların hepsi normal üyedir günlük aktif olan üyede var olmayanda olan denk gelirse günlük tıklaması en az 5'tir :) aktif olmayan gelirse şansınıza küsün :) ref tıklama ücretleri 1ci sayfada var görebilirler arkdaşlar :)

Arkadaşım sen bizimle dalgamı geçiyorsun durmadan request paymentin değerini değiştiriyorsun ilk 350 cliclkti sonra 0.50$ Şimdide ödeme için en az 250 click diyor fotoğrafı duruyor paylaşabilriim bu ne demek oluyor artık belirlede çekelim paramızı böyle clickle yapıcaksan söyle baştan hiç durmıyalım sitede $ ile yap min ödeme limitini . !
250 yapmışım daha ne istiyorsun ?

0.50$ ken göndermek çok daha mantıklıydı nerden çıktı şmdi 250 click
hocam malesef ki $0.50 oldugu icin herkeze ödeme yapıyoruz ve şuanda cebimden ödüyorum :) herkeze ödeme yapıyoruz ödemeyi alan kacıyor malesef ki bizim istedigimiz kacırmak degil kazanın istiyoruz ama bu kadarda cok kendimizi harcayacak bir iş yapmamızı beklemeyin lütfen bundan sonra ticket ile destek verecegim hic bir forumdan cevap vermeyecegim saygılarla...

Ben yokum kolay gelsin.
yolunuz acık olsun :)

Yani benim anlatmak istedğim bir konuda sabit durman . Sen hep böyle değiştireceksen işimiz var . Zaten ödeme veren bir siteden ilk ödemeyi alıp niye gidelimki :D :D
hocam ödemeyi aların cogu aktif degil :(

Zero ben 7/24 pc deyim nerdeyse okul harici tabi 7/14 diyelm :D ben her gün büssürü siteye click yapıyorum şuana kadar deneyimmde hep şunu yaptım bak neobux 4 yıllık en sağlam site 15$ para dönmüş 1$ yok cebimde 2$ die en düşük ödeme alamadım :D ama loadsahits die bi site var 600 tane saçma sapan üyesi var min ödeme 0.05 ve ilk ödemeyi verdi hep o ilgimi çekiyor neobux bile etkisi kaybediyor kesinlikle ödeme minimum olmalıdır yoksa bir iki gün yapar sıkılır bırakırlar siteyi yanlış taktik bence  ::) ::)

ata07

2 Günde direk ödeme verdi 0.05 olsa bile ödeme verdi önemli olan o para ptc sitesinin accountnda olduğu sürece hiç bir değeri olmaz 0.05 bile olsa ödeme yapmak çok etkili oluyor   ;)

enderege

Bir PTC sitesinin minimum ödemesi  0.00001$ da olsa 100$ da olsa yatırım alması lazım. Zero; ödemeleri cebimden yapıyorum diyor. Sizlerden aktif olmanızı yatırım yapmanızı istiyor. Olay bu. Siz standart kalırsanız öbürü standart kalırsa bir müddet sonra ödeme alamazsınız.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

zero

arkadaşlar yatırım yaparsanız bende bu sınırı kaldırım kendi cebimden ödüyorum istedigim herkeze ödeme gecebilmek :) 75 tıklama yaptım ödeme icin gerekli tıklama sayısını ama standartlarda hala 250 :)

howardhedo

Zero ben gerçekten yatırım düşünüyorum çok değil ama
Ref fiyatları 0.4 biraz pahalı değilmi?
Yatırım canlandırmak için bi kampanya fln yokmu ?

zero

Alıntı yapılan: howardhedo - 11 Ocak 2012, 18:36:21
Zero ben gerçekten yatırım düşünüyorum çok değil ama
Ref fiyatları 0.4 biraz pahalı değilmi?
Yatırım canlandırmak için bi kampanya fln yokmu ?
hocam malesef şuanda düşündügümüz bir şey degil :( ama yakın zamanda olacak :)

ata07

Alıntı yapılan: zero - 11 Ocak 2012, 18:28:04
arkadaşlar yatırım yaparsanız bende bu sınırı kaldırım kendi cebimden ödüyorum istedigim herkeze ödeme gecebilmek :) 75 tıklama yaptım ödeme icin gerekli tıklama sayısını ama standartlarda hala 250 :)

Kardeşim tabikide ödiyceksin ptc sitesi admini olmak öyle kolay diyildir risk ister ilk 1000 e kadar ödeme yapıcaksınki doğru düzgün herkese minimümda ödeme yapıcaksınki onlarda siteye güvenip yüklensinler risk yoksa üyede yok :D

howardhedo

Ben Güveniyorum sana ve sitene
2$ yatırım ile 5 ref aldım hadi hayırlı olsun ;D

zero

Alıntı yapılan: howardhedo - 11 Ocak 2012, 18:41:49
Ben Güveniyorum sana ve sitene
2$ yatırım ile 5 ref aldım hadi hayırlı olsun ;D
h.o hocam sitedeki refler diger cevaplarda veridigim gibi gercek kişilerdir...

howardhedo

evet hocam baktım
2 aktif refe
3 aktif olmayan refe düştük :D
0.3 rentale atıp reclicem :D