Hugebux (SCAM)

Başlatan lovablegs, 29 Aralık 2011, 20:39:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

enderege

Alıntı yapılan: PalekEmre - 17 Ocak 2012, 00:00:19

The End/Site Kapandı; ! - Ödemeler iade Edildi !

Peki,  ödeme yapan varmıydı bizden? ve geri aldı mı?
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ElisaMcCline

E geçmiş olsun o zaman ...
Daha ayrıca bir açıklamaya gerek olduğunu sanmıyorum ama Zero' nun gelip bir bilgi vermesini ben de arzu ederim...

PalekEmre

Alıntı yapılan: enderege - 17 Ocak 2012, 00:40:24
Alıntı yapılan: PalekEmre - 17 Ocak 2012, 00:00:19

The End/Site Kapandı; ! - Ödemeler iade Edildi !

Peki,  ödeme yapan varmıydı bizden? ve geri aldı mı?

Şahsen ben yatırım yapmadım. Ama zero iade ettiğini söylüyor. Ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemeyeceğim ama kendisi bir açıklama yapacaktır zaten.

lovablegs

vay be ilk sitemiz daha başlamadan bitti  :D :D :D :D

GÜM !!!!!!!!!!!

ElisaMcCline

Konunun ilk mesajlarına bakarsanız...
Çok büyük bir şaşkınlık yaratmadığını da görebilirsiniz bu durumun.

belki yeni Türk adminlerin şanssızlığı, eskilerin yaptıklarından herkesin ağızının yanmış olmasından ancak,
Reklam konusunda aktif olamamaları asıl gerçek sonu getiren.
belki TR de reklam bulamamaları da buna etken ama sonuç olarak yürümüyor işte.

gokhancolakoglu

Türk adminlerinin en büyük sorunu bence gereken sermaye ile girememeleri..bildiğim kadarıyla bu işe en az bi 10000 dolarla girilmesi gerekiyor anıl daha iyi bilecektir..

sitede verilen reklamlara bakıldığında ise hep kendi forumunun reklamları,saçma sapan bilinmeyen reklamlar da olunca olay bu raddeye geldi...ben zero ile en son konuştuğumda bana demişti ki siteyi idare etmeye çalışıyorum kredi kartından para çektim dediydi o kadar da elimde e mail listesi vardı verdim yerli yabancı ama nafile olmadı işte o kadar destek çıktım tanıtıım bi yerlerde gene olmadı...

acaba sağlam bir script kullansaydı bunların hiçbiri olmayabilir miydi?ya da doğru düzgün siteyle uğraşacak 4-5 kişi bulup iş bölümü yapsalardı?asıl bitiş nedeni önemli aslında...

bilalyuzugullu

geçmiş olsun ne diyelim  :-[  sonuç itibariyle zero için bi tecrübe olmuştur muhakkak  :)

zero

hocam siteyi kapatmamın sebebi başka site acacak olmam bu sitedeki üyeleri aktaracagım domaini alırken bakmadan almıştım ki domain spama düşmüş 2010'da ondan dolayı az üye geliyordu aleartpay ile başka bir ad üzerinden hizmet verecegim :) yakında ödemelerde sıkıntı yok :) geriye ödeme yaptım bi tek lovablegs adlı arkadaşa bi hesabım var onada gönderdim cok az bir mikatar kaldı karttan toptan cektigim zaman onunda parasını gönderecegim :) başka bir temiz adla karşınıza cıkacagım :) üzülmeyin sistemde degişiklikler olacak ödemeler otomatik olacak :) daha iyi olacak :) yabancılardan reklam sponsorlarını ayarlardım :)

PalekEmre

Duyduğuma sevindim :) Scam olmuş bir domain de ben almıştım zamanında ve neredeyse hiç trafik almıyordu, zarara girmeme yol açmıştı :D. Herneyse, yeni haberlerini bekliyoruz hocam :)

zero

hocam en kısa zamanda karşınızda olacagız :)