Yeni Yıl Mesajları

Başlatan yingyang16, 31 Aralık 2011, 04:22:39

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

illisionist

2015; Allah'ın Rahmetini, Bereketini ve Merhametini üzerimizden eksik etmeyeceği bir yıl olsun!
"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

ricci

Sağlıklı, mutlu ve hayallerinizin gerçekleşebileceği bir yıl olması dileği ile. Herşey istediğimiz gibi olur inşallah...

Coulers79

Acının, çatışmanın az olduğu, ekonominin ve insani değerlerin yükseldiği bir yıl olması dileğiyle.  (hp)

ElisaMcCline

Umarım yeni yılda daha çok kişi beklentilerine kavuşur.
Herkes için gerçek anlamda yeni bir yıl olması dileğiyle :)

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 31 Aralık 2014, 13:12:34
Akşam 8-9'dan sonra yokum şimdiden yazayım dedim :P Çekiliş olurda  bişi çıkarsa seneye alırım ve tabiki geyik başlarından biri oalrak geleneksel espriyide ben yapayım :D Seneye görüşürüz...

Bu yıl da yine bir sürü düşünce vardı, ama sorunlar sebebiyle bütün enerjimizi ve vaktimizi yeni sunucuya kaptırdık.
ancak kendimize gelebildik ki yıl bitti maalesef :(

NoEroin

Herkese iyi seneler diliyorum.
Umarım herkes Saülık ve mutlulukla bir yıl geçirir.
Umarım Bol kazanç sağlarsınız ptc sitelerinden.

Allah ptc sitenizi Scam yapmasın.
:D

enderege

Herkeste bir sevinç, bir neşe, bir eğlence telaşı. Neden? Yeni yıl gelmiş!... Ulen bir sene daha gitti ömürden. Üzülceğiniz yere seviniyorsunuz.

Neyse yaşlanınca böyle oluyor herhalde. :P

Her ne kadar uzmanlar 2015 in daha sıkıntılı geçeceği görüşünde birleşsede sizlerin yeni yılı huzur, mutluluk, sağlık ve bolluk içinde geçsin. :)

Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

nukhet

Mutlu yıllar hepinize forum arkadaşlarım :) Yeni yılda sağlık, esenlik, huzur ve bol kazanç diliyorum cümlemize :)
Ve arkadaşım olduğunuz için hepinize

tayfunxl

yeni yılını z kutlu olsun , bol kazançlı günler,  hepinizin tek tek yeni yılını kutluyorum ve partilere gidiyorum iyi yıllar (op) (op) (op)

6il9in

Konu birleştirmesi olmuş yıl sonu bile çalışıyor modlarımız  :D

strenergy

Hepinizin yeni yılını askeriyeden kutluyorum   (p) (p)
Anket + Offerwall - 0.10$ min ödeme - Bitcoin, Payeer ...

[img]https://www.gelirkapisi.com/i/str4.jpg[/img]