EarningSpot Yatırım Grubu

Başlatan Ufuko, 16 Ocak 2015, 21:35:05

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ufuko

Veriler...

Hesap bakiyesinden $36 ile 300 RR daha kiralandı, hesaptaki toplam RR sayısı 1250 oldu.
Kısmetse 17 Şubat'ta ödeme alabilirsek yatırımı çıkarmış olarak yola devam edebilicez.

gsliali30

Ufuko

Veriler...

Hesap bakiyesiyle RR alımına devam ediyorum. Bugün alınan ilave 300 RR ile hesaptaki toplam RR sayısı 1550 oldu ve günlük brüt kazanç $30 civarı  :m İlerleyen zamanlarda üyelik yükseltmeyi düşünüyorum ama ilk hedef 17 Şubat çekimi yani yatırımı çıkartma aşaması  8)

Ufuko

Yarın akşam 11 gibi filan çekim yapıcaz, yarına kadar site scam olmazsa yatırımı çıkarmış oluyoruz  :D

Sonrasında hedefim günlük $30 brüt kazancı biriktirip $100'lık EarningKing üyelik almak.
Neden derseniz, para çekme limiti 3 günde bir $50 olduğu için  :m ($$)

enderege

Alıntı yapılan: ufuko - 16 Şubat 2015, 18:47:54
para çekme limiti 3 günde bir $50 olduğu için  :m ($$)

İnşallah... :)
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

Balansci

ufuk hocam kolay gelsin sen iyisini bilirsin hayırlı olsun gruba eline koluna sağlık neyse ooo hayırlı olsun
Kartallar yanlız uçar akbabalar sürüler halinde
Atlar sürüler halinde koşar ama yanlız ölürler
Ya geriyi düşünmeyeceksin yada düşünecek bişe bırakmayacaksın

Ufuko

Bir gün daha bekleyemedi iyi mi  *)
EarningDuke çekim süresi 6 güne çıktı yani 19 Şubat'a kaldı bizim çekim işi  *)

gsliali30

hep 1 günle kaçırıyoruz yav :D

Ufuko

Çekim süresi uzayınca bende ref kiraladım  :m
Hesapta biriken parayla 500 RR daha kiralandı, hesaptaki toplam RR sayısı 2050 oldu, bu bize günlük $40-$45 civarı brüt kazanç getirecektir  :m

Ayın 19'unda güzel haberlerle görüşmek dileğiyle  :D

Ufuko

Veriler...

Admin yine çekim süresini değiştirmiş, tekrar 4 güne indirmiş yani bugün akşam çekim yapabiliyoruz  :m
Tabi akşam 11'e kadar yine birşeylere elleşmezse... Bunun kadar oynak bir admin ben daha önce görmedim  :m