Nexiaclix Titanium İstatistik ve Paylaşımlar

Başlatan sametseven, 20 Ocak 2015, 04:35:17

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sametseven

Alıntı yapılan: ufuko - 21 Ocak 2015, 14:58:21
Grubunuz hayırlı olsun  (hp)
Ben gelemiyorum maalesef PayPal bakiyesi sıkıntım var  O:-)

Bu arada benim konular standart taslak mı oldu nedir, herkes benden kopyalıyor  :D
Konularımın altına "Copyright © Ufuko - All rights reserved" yazıcam he  :P
Tamam hocam nasıl istersen, copyright bedeli neyse öderik :PP tecnoda bol kazançlar size ;)

6il9in

Ufuko volkanbank başvur istersen  :) dosya masrafsız faizsiz kredi  ;)  :D

Ufuko

Alıntı yapılan: sametseven - 21 Ocak 2015, 15:40:29
[spoiler]Ve son olarak nexiaclix titaniumun, tecnoclix titaniumdan farkı ne olacaktır? Bu yazı kesinlikle gruplar arası rekabeti, hırsı artırmasın. Bu bir dostluk maçı olacak :PP Tecnoclix hesabımda 200 RR var, 150si aktif reflerimin, reklamların hepsine de tıklarlar (yakında istatistik paylaşılacak, günlük 850 tık alıyorum):) Şimdi burada yazıyla oranlayalım:
Diyelim ki nexiaclix 120 ref dediğim gibi 300'den aşağı tık almadı. Titaniumla reflerimden ne kazanacağım? 1 günde 3,75$
Peki ben tecnoclix titanium olsam 120 aktif reften ne kazanacağım? Burada 7 tane standart reklam var. Tık başına 0,006 alınır. Ortalama günlük 850x4/5 tık alıyorum desek, yani 680. Günlük 4,1$e yakın kazanç var

Şimdi burada tık avantajı elbette Tecnoclixte. Çok aktifler :) ancak titanium için konuşuyorum aylık 30$, 3 ay sonra 90$. Nexiaclix 6 aylık 99$. Bunu baz alarak 180 gün kazancını hesaplayacağım. Ref masrafları aynı olduğundan onları katmadan. İşler o zamana kadar aynı gitti hadi kazançları hesaplayalım :P

Tecnoclix, 180 gün günlük 4,1$, 6 ay titanium kullanımı 180$, bunu düşersek 558$
Nexiaclix, 180 gün günlük 3,75$ olsa, 6 ay titanium 99$, bunu düşersek 575$. Ayrıca burada bir şey daha var :) 300 tık, 180 günde 54000 tık eder değil mi? Kaba bir hesap yapmıştım kendim. Her 4000 kadar tıklama 1000 puan eder. 1000 puanı biz 1$ olarak dönüştürürüz :D yani kaba hesap 13$ daha eklersek Tecnoclixe 30$/6 ay fark atılır (hp) ayda 5$

Bakın, tecnoclixte 5,5 AVG oran var. Nexiada sadece 2,5. Yine de nexiaclix daha kazançlı çıktı. Okuduğunuz için teşekkür ederim. Yanlışlar varsa affola :-[[/spoiler]
Yanlız dikkate alınmayan bir nokta var, Nexiada Titanium bile olsanız 4 günde bir RR kiralayabileceksiniz ve max RR paketi ne kadar 100 mü?
Tecno'da Diamond'ken bile 2 günde bir 200 RR kiralayabiliyorsunuz, Titanium olsanız 1 günde 1 kere 200 RR kiralarsınız. Yani burada iş birazda sermayeye bakıyor. Parayı bastıktan sonra Tecno'da 5 günde 1000RR alıp arkanıza yaslanırsınız  :P

Ufuko

Alıntı yapılan: bilqin - 21 Ocak 2015, 15:46:48
Ufuko volkanbank başvur istersen  :) dosya masrafsız faizsiz kredi  ;)  :D
Borçlu olmayı sevmiyorum, strese sokuyor  :P
Böyle yatırım gruplarını bile nasıl açtım bilmiyorum, kendi param olsa bu kadar sıkıntıya girmem  :D

sametseven

Alıntı yapılan: ufuko - 21 Ocak 2015, 15:48:56
Yanlız dikkate alınmayan bir nokta var, Nexiada Titanium bile olsanız 4 günde bir RR kiralayabileceksiniz ve max RR paketi ne kadar 100 mü?
Tecno'da Diamond'ken bile 2 günde bir 200 RR kiralayabiliyorsunuz, Titanium olsanız 1 günde 1 kere 200 RR kiralarsınız. Yani burada iş birazda sermayeye bakıyor. Parayı bastıktan sonra Tecno'da 5 günde 1000RR alıp arkanıza yaslanırsınız  :P
Buna kesinlikle katılıyorum. Tecnoclixte kısa vadede çok büyük kazanç var. Ancak sitede daha yeni 2000 üye oldu, 1000 kişiyi nasıl alacaksınız misal 8)
edit: bot sistemi tecnoclix için devreye alınacak. Sınırsız ref alınabileceğini belirtmiş sayın admin
edit2: nexialix titaniumda artık tek seferde 1000 RR alabilirim 250$ karşılığında :PP :D

6il9in

Sıkıntılık bir durum yok ufuko streslikte. Giden gider..  :D

Volkan banka başvur bence. Adam veriyor sana ne  :P  :D borç yiğidin kamçısı  :m  *)

rota26

illisionist

Alıntı yapılan: ufuko - 21 Ocak 2015, 14:58:21
Grubunuz hayırlı olsun  (hp)
Ben gelemiyorum maalesef PayPal bakiyesi sıkıntım var  O:-)

Bu arada benim konular standart taslak mı oldu nedir, herkes benden kopyalıyor  :D
Konularımın altına "Copyright © Ufuko - All rights reserved" yazıcam he  :P

valla ufuko sen de ilk yatırım grubu oluşturduğunda benim kayads'dan alıntı yapmışsın  :PP
be nedenle Copyright © illisionist
"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

Ufuko

Alıntı yapılan: illisionist - 22 Ocak 2015, 00:10:25
valla ufuko sen de ilk yatırım grubu oluşturduğunda benim kayads'dan alıntı yapmışsın  :PP
be nedenle Copyright © illisionist
Komşu komşunun külüne...  :P (Kıvırma mod on  O:-))

illisionist

sametseven ben sizin alt üyeniz miyim?
"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."