Server Zamanı Hk.

Başlatan Baldomero, 23 Ocak 2015, 14:59:48

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: aydyar13 - 25 Ocak 2015, 17:14:17
Hatırlamıyorum ama geceydi.

O zaman resetten sonra arada tıkladığın zaman oluyorsa, aynen devam etmen gerekiyor.
Yani sürekli gece açılacak olan reklamlara o saatrten sonra tıklamaya devam etmelisin.

Ya da ayakta olup da dayanamaz tıklamak istersen, en azından turuncular dışındakilere tıkla, turuncuları ertesi gün resetten önceye bırak.
O zaman kayıp yaşamazsın :)

aydyar13

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 25 Ocak 2015, 17:17:14
O zaman resetten sonra arada tıkladığın zaman oluyorsa, aynen devam etmen gerekiyor.
Yani sürekli gece açılacak olan reklamlara o saatrten sonra tıklamaya devam etmelisin.

Ya da ayakta olup da dayanamaz tıklamak istersen, en azından turuncular dışındakilere tıkla, turuncuları ertesi gün resetten önceye bırak.
O zaman kayıp yaşamazsın :)

Yok ben zaten geçmiş olandan bahsettim. Şimdi şöyle fixed reklamlara tıkladıktan sonra gece reset geliyor gene bi 4 fixed reklam daha tıklıyordum.  Devam eden gün içinde gelmesi gereken normal 4 fixed bu sefer gelmiyordu ve gün içi tıklanmadığı için bir sonraki ref tıkları yansımıyordu. Sonra tekrar düzene oturtmak gerekiyordu. Server time local time da kayma oluyordu herhal  (d) Şuan zaten işim olmaz neonun refiylen :D