Clixtoclix (SCAM)

Başlatan rota26, 24 Ocak 2015, 09:56:17

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ikose

Alıntı yapılan: memo87 - 27 Ocak 2015, 15:33:36
Peki bilen var mı :) golden olacaksam hemen katılayım ;)

Bir de tık değerleri nedir hocam :) Hadi hadi acele bilgi :)
7 günlük golden hediyeniz var siteye üye olduğunuzda..
500RR alma hakkınız var ,kazanç ise %100 - tabiii 7 günlük..
devamını isterseniz 7$ a üyelik almalısınız sonrasında..

rota26

Alıntı yapılan: aliberk - 27 Ocak 2015, 15:35:30
o konuda tam bilgin yok gir golden olursun zaten olmassanda para alıcak değiller ya senden ref tık değerini tam bilmiyom bende bugün 60 adet ref kiraladım bakıcaz görücez arkadaşlar biliyorsa söylerler zaten

tık degerleri tanıtımda yazıyor. 0,01 2 adet,  4 adet0,005
ilk 5000 üyeye  7 günlük golden hediye

memo87

Hocam ref kazancını soruyorum, golden a yansıması nedir, standarta yansıması nedir?
Geçenlerde birisi sitede ki üye sayısını söylemişti şu an da kaç olduğunu bilen yok mu?

Saygılar.

sevendown

Alıntı yapılan: memo87 - 27 Ocak 2015, 15:54:07
Hocam ref kazancını soruyorum, golden a yansıması nedir, standarta yansıması nedir?
Geçenlerde birisi sitede ki üye sayısını söylemişti şu an da kaç olduğunu bilen yok mu?

Saygılar.
Sitenin Toplam üye sayısını sitenin anasayfasından görebilirsiniz. Standart için Ref kazancı %50 iken Golden için ref kazancı %100 dür.

memo87

Hocam PTC de yeniyim %100 ve %50 dan kastınız ref kazanırsa bi o kadar da ben mi kazanıcam goldenken? Standartken ise o ne kazanırsa yarısını mı kazanacağım ?

ikose

Alıntı yapılan: memo87 - 27 Ocak 2015, 16:00:39
Hocam PTC de yeniyim %100 ve %50 dan kastınız ref kazanırsa bi o kadar da ben mi kazanıcam goldenken? Standartken ise o ne kazanırsa yarısını mı kazanacağım ?

Evet o ne kazanırsa sende aynısını kazancaksın demek ama tüm tıklardan değil
sadece  macro ve standart reklam tıklarından kazanırsın.. yukarıda rota arkadaşımız yazmış zaten..

memo87

Açıklamalar için teşekkürler arkadaşlar, son olarak saat kaçta üye olup ref kiralamak gerekir? Şu reset saati olayını tam çözemedim de :)

Teşekkürler tekrar.

Lespuxx

Alıntı yapılan: memo87 - 27 Ocak 2015, 16:41:47
Açıklamalar için teşekkürler arkadaşlar, son olarak saat kaçta üye olup ref kiralamak gerekir? Şu reset saati olayını tam çözemedim de :)

Teşekkürler tekrar.

Reset saati türkiye saatiyle gece 2 bu saatten önce üye olup ref alırsanız sizin için daha iyi olacaktır. :D

rota26

Alıntı yapılan: memo87 - 27 Ocak 2015, 16:41:47

Teşekkürler tekrar.

reset saati 02:00 bu satten hemn sonra kiralarsan senin için avantajlı olur  :y

edit bu saatten önce üye olup tıklamalarını yaparsın tsi 02:00 den hemen sorada ref kiralarsın , bu şekilde senin için avantajlı olur  :y

Ufuko

Şu adamı bir halledebilirsen iyi olur, aşırı saçmalıyor  :D
PTCRewards'la nasıl bağdaştırmış onu anlamadım   :))