Clixtoclix (SCAM)

Başlatan rota26, 24 Ocak 2015, 09:56:17

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Lespuxx

Nihat hocam odeme aninda geldi tesekkurler ancak faturanin ust kisminda

İslem tamamlanabilir.
Aliciyla iletisim kurun yaziyor ?

Diger hicbir odemede boyle birsey yazmiyordu ???

6il9in

En riskli yatırım olan hyipler bile 10 günde böyle bir kazanç sağlamıyor. Hayırlısını dileyelim. Kimseler üzülmez umarım. Adminde çok başarılı olur inşallah.  :)

Lespuxx

Alıntı yapılan: bilqin - 29 Ocak 2015, 14:20:30
En riskli yatırım olan hyipler bile 10 günde böyle bir kazanç sağlamıyor. Hayırlısını dileyelim. Kimseler üzülmez umarım. Adminde çok başarılı olur inşallah.  :)

Bizimde temennimiz o yonde :)

Ancak siz de bilirsiniz ki risk olmadan olmuyor :)

6il9in

Bana göre bu risk den de öte birşey. $100.00 10 günde geri alabilmek ilk yatırımcılar için sorun olmaz ama sonrakiler düşündürüyor beni.

Hayırlısı diyelim herkes için  :)

sevendown

Alıntı yapılan: Lespuxx - 29 Ocak 2015, 14:20:24
Nihat hocam odeme aninda geldi tesekkurler ancak faturanin ust kisminda

İslem tamamlanabilir.
Aliciyla iletisim kurun yaziyor ?

Diger hicbir odemede boyle birsey yazmiyordu ???
Bende işlem tamamlandı gönderildi gözüküyor. Ekran görüntüsü atabilir misin.? Bu arada paypalınız teyitli değil sanırım. Problem yaşarsınız para trafiği çok olursa. Paypal farkettiği anda bloklar hesabınızı.

Lespuxx

Alıntı yapılan: bilqin - 29 Ocak 2015, 14:26:49
Bana göre bu risk den de öte birşey. $100.00 10 günde geri alabilmek ilk yatırımcılar için sorun olmaz ama sonrakiler düşündürüyor beni.

Hayırlısı diyelim herkes için  :)

+1

Lespuxx

Alıntı yapılan: sevendown - 29 Ocak 2015, 14:29:30
Bende işlem tamamlandı gönderildi gözüküyor. Ekran görüntüsü atabilir misin.? Bu arada paypalınız teyitli değil sanırım. Problem yaşarsınız para trafiği çok olursa. Paypal farkettiği anda bloklar hesabınızı.

[spoiler][/spoiler]

sevendown

Alıntı yapılan: bilqin - 29 Ocak 2015, 14:20:30

Kazanç normal diye düşünüyorum. Şuan en güvenilir ve kazandıran site hangisidir dersek %80 BuxBerry der. 0,005 ten 4 adet reklam, %100 tıklama değeri(Golden için) 45 dolarlık paket 6 aylık. Aylık fiyatı 7.5 Dolara gelir. Ref fiyatı 0,13, AVG 2,2

Bizde nedir; 0,005 ten 7 reklam. Birde 0,01 ama bi süre sonra kalkıcak. %100 tıklama değeri (Golden için) 7 Dolarlık aylık paket. 0,14 Ref fiyatı ve 2 AVG.

Aşırı bir fark göremiyorum. Kazandırıyor olmak güzel tabi :) Ama ipin ucunun kaçtığını farkedersem o zaman tabıkı bazı ayarlarda değişiklik yaparım. AVG Değeri Reklam sayısı gibi. Şuan için sıkıntı yok gibi ama. 

sevendown

Tamamlandı yazıyor aşağıda ama bılemeıdm Daha önce karşılaşmadım çünkü. Belki kart teyidi ile ilgili olabilir sizin. Dİlerseniz PP müşteri hizmetleri ile bir görüşün. Ama ne yapın ne edin bi an önce hesabı onaylayın. PP acımıyor kımseye çat diye bloklarlar hesabı.

rota26

lespuxx , hakanatik gelirse bu sefer banlayabilir hee  :D

tanıtımlara ödeme kanıtı koyamıyorsun bilgin olsun  ;)