Clixtoclix (SCAM)

Başlatan rota26, 24 Ocak 2015, 09:56:17

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tayfunxl

Clixtoclix de yarın bi kampanya olacak mı şu yeni çıkan 499$ lik crazy paketi alayım

tayfunxl

(hp) gerçi Nihat beye saygım sonsuz ilk defa bukadar hızlı yanıt veren ilgilenen , ödemeleri instant yapan bir admin imiz var üstelik bizden biri,  kampanya olmasada kendi çevremle büyük bir yatırım planliyoruz. İnşallah kendisi içinde bizim içinde hayırlısı olur.

paragelsinde

toplam yatırım olarak sanırım 1000 $ ve üstü bir plan var hocam anlaşılan.denenebilir. sonuçta ptc işinde türk olarak çalışan 2 admin var benim diyalog kurabildiğim umarım . uzun süre idol olarak kalırlar.
[spoiler]grandbux.net ve clixtoclix adminleri[/spoiler]

richman

2 gün boyunca büyük ihtimalle bilgisayar kullanamıyacağım ve mobil olarak giriş yapacağım reklamları telefonumdan izlemem problem olur mu ? Admin bey cevaplarsa sevinirim.

sevendown

Alıntı yapılan: richman - 16 Şubat 2015, 14:51:13
2 gün boyunca büyük ihtimalle bilgisayar kullanamıyacağım ve mobil olarak giriş yapacağım reklamları telefonumdan izlemem problem olur mu ? Admin bey cevaplarsa sevinirim.
Hayır sorun değil.

tayfunxl

Bilgisi olan varmı golden paketim bitmesine iki hafta var ama ben titanyum a geçmek istiyorum. şu an alsam golden gidip titanyum mu olur nolur  (hp)

sametseven

Alıntı yapılan: tayfunxl - 17 Şubat 2015, 12:16:08
Bilgisi olan varmı golden paketim bitmesine iki hafta var ama ben titanyum a geçmek istiyorum. şu an alsam golden gidip titanyum mu olur nolur  (hp)
Golden sona erer, 1 ay titanium olursun. Ben tecnoclixte diamond almıştım, 6 7 gün sonra titanyum olduğumda diamond sona ermişti :y

tayfunxl

Sameen

2. ödeme alınmıştır +1

Ufuko

Bu dilan'ın sitedeki durumu nedir bilmiyorum yatırımı var mı yok mu... Ama rahatsız olmaya başladım artık, sürekli mesaj atıyor. Uyarı filan ne gerekiyorsa artık birşeyler yapabilirseniz.