Clixtoclix (SCAM)

Başlatan rota26, 24 Ocak 2015, 09:56:17

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Lespuxx

Alıntı yapılan: ufuko - 27 Ocak 2015, 17:37:50
Nayır, montaj bu  :D

Saçım benim saçım benim
Dökülüyor saçım benim
Gittim keloğlan mağrasına
Gür çıkar saçım benim, tarak tutar başım benim

:DD :DD :DD :DD :DD

Ezberlerlemişim resmen ya, hiçbiyere bakmadan yazdım :D
Sadettin abiye selamlar.

Coulers79

DR'siz 5 günde yatırım çıkarsa, o site bir yerinden patlar.

sevendown

Alıntı yapılan: Coulers79 - 27 Ocak 2015, 18:46:45
DR'siz 5 günde yatırım çıkarsa, o site bir yerinden patlar.

DR siz 4 günde yatırmını çıkaran arkadaşın yatırımı 4$. 25 RR si var. Ayrıca 2$ Gridten kazandı. Lütfen altını doldurup konuşalım. İnsanları etkilemeyelim.

KyLienq

Nihat bey siteye payza eklemeyi düşünüyor musunuz?Sonuçta bir çoğumuz farklı siteleride kullanıyoruz ordaki kazançlarla sizin siteye yatırım yapabiliriz,sitenin forumuna da baktım isteyenler var sanırım.Umarım eklersiniz.

(İsminizi Nihat diye bildiğim için öyle yazdım yanlışsa affola)

gsliali30

payza koymassa para dönüşümü yapabilirsin payza arıyan çok kişi var hatta sabah gelsen takas edebilirdik  :)

Coulers79

Ben genel bir yorum yaptım. Lespuxx'a grid çıkmasa bile 4 günde kâra geçermiş zaten. İmzasında 4$'a 2 günde 2.42$ aldım diyor.

sevendown

Alıntı yapılan: KyLienq - 27 Ocak 2015, 20:05:30
Nihat bey siteye payza eklemeyi düşünüyor musunuz?Sonuçta bir çoğumuz farklı siteleride kullanıyoruz ordaki kazançlarla sizin siteye yatırım yapabiliriz,sitenin forumuna da baktım isteyenler var sanırım.Umarım eklersiniz.

(İsminizi Nihat diye bildiğim için öyle yazdım yanlışsa affola)

Merhaba; 3 siteyede açıkçası sizden çok ben istiyorum payza, perfect mmoney ve diğer istemcileri eklemek. Fakat çok sık problem yaşatıyorlar. Para trafiği hılı olunca paypal Türkiye desteği ile bir seferde problemi çözebiliyoruz. Fakat diğer istemcilerin bu destekleri yok. 3 gün önce bir problem yaşadım paypal ile, Amerika' dan aradılar beni inanamadım :) Buyüzden açıkçası sadece tedirginim diğer istemciler konusunda.

KyLienq

Alıntı yapılan: sevendown - 27 Ocak 2015, 20:41:56
Merhaba; 3 siteyede açıkçası sizden çok ben istiyorum payza, perfect mmoney ve diğer istemcileri eklemek. Fakat çok sık problem yaşatıyorlar. Para trafiği hılı olunca paypal Türkiye desteği ile bir seferde problemi çözebiliyoruz. Fakat diğer istemcilerin bu destekleri yok. 3 gün önce bir problem yaşadım paypal ile, Amerika' dan aradılar beni inanamadım :) Buyüzden açıkçası sadece tedirginim diğer istemciler konusunda.

Sizde haklısınız tabii olursa güzel olur olmassa da çokta sıkıntı değil,bence asıl sıkıntı paypal bakiyesinin yurtdışına transferde kullanılmaması.

Lespuxx

Alıntı yapılan: Coulers79 - 27 Ocak 2015, 20:17:41
Ben genel bir yorum yaptım. Lespuxx'a grid çıkmasa bile 4 günde kâra geçermiş zaten. İmzasında 4$'a 2 günde 2.42$ aldım diyor.

Evet imzamdaki olay aynen dogrudur. Gerekli yorumu yapabilirsiniz, ancak bir baska konuda bir baska arkadasla bu konuda yine bir sorun yasamistik.

Mumkunse gorusleriniz elestiri boyutunu gecmesin. Forumun geregi budur. Sizin yukaridaki mesajinix iddia niteliginde ve tamamen elestiriden uzak. Sadece bu konu degil diger konularda da butip konulara dikkat etmek gerekir.

Kotu niyetli olmadiginizi biliyoruz ancak yanlis anlasilmalar olabiliyor.

İyi forumlar bol kazanclar. :)

Lespuxx

Alıntı yapılan: KyLienq - 27 Ocak 2015, 20:53:56
Sizde haklısınız tabii olursa güzel olur olmassa da çokta sıkıntı değil,bence asıl sıkıntı paypal bakiyesinin yurtdışına transferde kullanılmaması.

Bana kalirsa paypalin dolar turk lirasi
Ve turk lirasi dolar cevrimindeki asiri makas farkindan sonraki en buyuk sorun dediginiz gibi bakiyenin yurtdisina kullanilamiyor olmasi. :)