Clixtoclix (SCAM)

Başlatan rota26, 24 Ocak 2015, 09:56:17

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tayfunxl

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 28 Ocak 2015, 23:18:08
370 olan AVG değil de, tıklama heralde değil mi :)

(hp) evet hocam düzelttim.

ElisaMcCline

İstatistik bilgilerinizi , aşağıda verdiğim linkteki konuda paylaşırsanız, herkes için iyi olur arkadaşlar.

Sana kaç geldi, ona kaç gitti durumu da olmaz, herşey açık ve net görünür.
Girmeyi düşünen varsa da net bilgileri yorumsuz olarak bulabilir.

Lespuxx

900 RR karinca gibi valla :D

İstatistikleri yarin paylasirim :D

Lespuxx

Refleri alali 8 saat oldu 1 gunde 9$ getirmeleri gerekiyordu.
8 saatte 10-11 $ gibi bir miktar getirdi :D  ($$)

sevendown

Alıntı yapılan: ufuko - 28 Ocak 2015, 20:54:41
Ben bu adamı anlayamıyorum  :D Hala laf dalaşına girmeye çalışıyor. Söylediği şeyde tek kelime mantık yok  :DD

Adam ruh hastası. PTC rewardsa 10 dolar kaptırmış ver benım paramı dıyo. Ne alaka dıyorum sen aynı adminsin diyo PTC Designer sayfasında siteleri görmüş. Bi insan salak olurda bu kadar mı olur. Adamı banlıyorum. Başka üyelik açıyor. IP yı banlıyorum. Farklı IP den uyelık açıyor. KUlalnıcı adını banladım. Yine gelirse Morocco' yu banlıycam. Canım sıkıldı ya.

gsliali30

Alıntı yapılan: sevendown - 29 Ocak 2015, 01:30:42
Adam ruh hastası. PTC rewardsa 10 dolar kaptırmış ver benım paramı dıyo. Ne alaka dıyorum sen aynı adminsin diyo PTC Designer sayfasında siteleri görmüş. Bi insan salak olurda bu kadar mı olur. Adamı banlıyorum. Başka üyelik açıyor. IP yı banlıyorum. Farklı IP den uyelık açıyor. KUlalnıcı adını banladım. Yine gelirse Morocco' yu banlıycam. Canım sıkıldı ya.
:DD :DD sakin olun hocam adam amaçsız morroccoyu banlasanız adam başka bir şey yapar yine gelir bırakın ötsün bir kenarda

Lespuxx

Alıntı yapılan: sevendown - 29 Ocak 2015, 01:30:42

Siz banladikca adam daha cok inanir sizin o admin oldugunuza. İngilizcesi iyi olan bir arkadas ptcdeaigner sitesinin sadece ptc site tasarimi yapip sattigini falan uygun bir dille anlatsa olmazmi acaba ?? :)

sevendown

Alıntı yapılan: Lespuxx - 29 Ocak 2015, 02:20:16
Siz banladikca adam daha cok inanir sizin o admin oldugunuza. İngilizcesi iyi olan bir arkadas ptcdeaigner sitesinin sadece ptc site tasarimi yapip sattigini falan uygun bir dille anlatsa olmazmi acaba ?? :)

inan bunu 100 kez söyledık kendisine.

Lespuxx

Alıntı yapılan: sevendown - 29 Ocak 2015, 02:26:07
inan bunu 100 kez söyledık kendisine.

Valla ne diyeyim nihat hocam :) tahmin ediyorum verdiginiz ugrasi ama elden birsey gelmiyor :)

Yapabilecegimiz birsey varsa soyleyin. Forumda bu tip mesaj gorursek ne yapalim.mesela ?

utatar

Merhaba Nihat bey.100 RR aldimda ona gore hesap yapicam ne kadardaha alsam falan diye.Tecnodaki gibi clixtoclixtete 1ay golden alana 1ay golden gibi bir kampanya dusunuyormusunuz  :D