Clixtoclix İstatistikleri

Başlatan voldemort, 25 Ocak 2015, 18:54:47

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sopcastsports

Alıntı yapılan: aliberk - 27 Ocak 2015, 01:47:26
birde bu site içinde paypalımızda kartla mı ödeme yapmamız lazım yoksa paypal bakiyemizle oluyor mu ?

Nexiaclix'te Paypal bakiyesinden ödeme yapılabiliyordu. Sanırım burada da aynı durum geçerli olacaktır.

gsliali30

sametseven

[spoiler]:( Yalnız Nihat hocam, resmi düzenleyip tekrar verseniz. Hasan kardeşimin Hotmail adresi belli olmuş, sevmeyenleri varsa (spam) yağdırırlar :'( Sonra  (scm)'a falldown terfi edebilir hesap  :PP :D Mümkünse Hotmail adresi belli resmi tinypic'ten de kaldıralım bence. Paypal hesabı o hotmaille ilişkili, olası sıkıntıların ihtimallerin önüne geçelim ;) :y
edit: Bunu yöneticilerimiz, modlarımız veya modicelerimiz de yapabilirler, en azından spoiler alalım resmi. Kardeşimin hesabı, benim hesabım gibidir olabilecek her şeyden korurum :y [/spoiler]

voldemort

25/01/2015 ---- 100 Rented Referrals ----- 543 Clicks ----- 5.43 AVG
26/01/2015 ---- 100 Rented Referrals ----- 497 Clicks ----- 4.97 AVG

ElisaMcCline

Paylaşılan ekran görüntüsü, üyelerin kişisel mail bilgileri görünür olması sebebiyle kaldırılmıştır.

İlgili mesaja resim alanına bilgi notu eklendi.
http://www.gelirkapisi.com/istatistikleriniz/clixtoclix-istatistikleri/msg234800/#msg234800

voldemort

bilgin1490

25RR de ben aldim bakalim, direk PP bakiyesinden cektigini gorunce dayanamadim  :PP
Bugun yansimaz galiba RR gelirleri cunku reset saatinden sonra aldim ve siteye 30dk falan once uye oldum  :g

voldemort

Alıntı yapılan: bilgin1490 - 27 Ocak 2015, 03:34:34
25RR de ben aldim bakalim, direk PP bakiyesinden cektigini gorunce dayanamadim  :PP
Bugun yansimaz galiba RR gelirleri cunku reset saatinden sonra aldim ve siteye 30dk falan once uye oldum  :g

Hayırlı olsun reflerin  :)
Bot sistemine geçildiği için sanırım hemen yansımaz.
Normal diğer sitelerde ki gibi ertesi gün yansıyabilir.Yinede arada kontrol edersin.
Bol şanslar (a)

Ufuko

Alıntı yapılan: sevendown - 27 Ocak 2015, 01:50:29
Diğer PTC siteleri için kredi kartınızı kullanmanız gerekli, Fakat hesabımız Türkiye' de olduğu için paypal bakiyenizi kullanarak ödeme yapabilirsiniz.
Bu normalde iyi bir şey ama benim için sıkıntı oldu  :D
PayPal bakiyem olmadığı için ClixToClix'i kullanamadım :D

rota26

Alıntı yapılan: sevendown - 27 Ocak 2015, 01:40:12
Selamlar. Arkadaşlar bunda alınacak darılacak birşey yok. Zira herkes düşüncelerini paylaşmakta özgür.

İlk olarak Otel reklamları konusunu söyliyim. İmza bekliyorum. Hatta daha da açık konuşayım. Aranızda Bilgi-İşlem tarafı güçlü arkadaşlar var ise daha iyi anlayabileceklerdir. Bahsi geçen otellerin hostingleri sınırlı. Yani günde belli bir kullanıcıdan fazla kişi siteye girerse down oluyor. Örnek 5000 kişi 10000 kişi gibi. Benim şuan reklamı vermem demek adamların sitelerini patlatmam demek. Hostinglerini sınırsıza yükseltiyorlar, ben uyardım yoksa reklamı yayınlıyorduk. Ama bir iki saat içinde siteleri kapanırdı aşırı trafikten dolayı. İşlemleri tamamlayıp mail atacaklar bende yayına sokacağım.

Diğer bir konu üyelik 15 gün diyip 7 gün vermem konusunda. Küçük bir hesap yaptım. Eğer başlangıçta bot ile değil gerçek ref ile başlarsanız AVG değerlerini ayarlama şansınız yok. Günde 15-16 AVG dahi görebilirsiniz. Veriğim üyeliğin ref değeri %100. 2000-3000 kullanıcıya 15-16 AVG ile 15 gün üyelik verirsem 15 günde site çöker. Ve bunu istemeyiz.

O yüzden evet haklısınız 15 gün dedim fakat 7 gün verdim. Fakat diğer siteler gibi %30 ref kazancı ile değil %100 kazanç ile. Lütfen şu resime bir göz atın. Sİte 24' ünde açıldı. 2 gün içinde bu kazancı sağlamak mı isterdiniz yoksa 15 günde 3 yada 4 Dolar mı.? Balance en yüksekten düşüğe doğru sıralanmış listedir. Voldemort arkadaşımın yaptığı yatırım 2. gününde kendini kurtardı.

----------------------------
Paylaşılan ekran görüntüsü, üyelerin kişisel mail bilgileri görünür olması sebebiyle kaldırılmıştır.

ElisaMcCline
----------------------------

Elimden geldiğince kazanmaya ve kazandırmaya çalışıyorum. En önemlisi belki bir süre sonra BuxBerry yada NeoBux' ın yerini bizler alabiliriz. Ben yada bir başka Türk admin arkadaş.  Bu 1 hafta 15 gün olayındaki açığı TecnoClix te ücretsiz 15 gün üyelik vererek kapatacağım. Bundan daha önce bahsetmiştim. Ki zaten ClixToClix te de kampanyalar, süprizler başlayacak. Henüz sadece 2. gün.

Hepinizi selamlıyorum. Bol kazançlar arkadaşlar.

avgler ve 15 günlük upg ile ilgili bişeyler söyleyecem

bazı arkadaşlarlar üzerine alınmasın, bir tarafta uçuk avgler bir tarafta cücük avgler hiç hoşuma gitmedi 
ayrıca ne yalan söyliyeyim. ben 15 günlük upgrade olayını clixtoclix için söyledin diye ref aldım. bu şimdi olmadı.
sen tecnoya yöneldin . bu durum ayrıca düşündürdü beni diyorum ve fermuarı çekiyorum. polimige girmek istemiyorum.