Trafficmonsoon Ödemeleri (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 11 Şubat 2015, 00:42:27

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gaddar

paragelsinde

enderege

Hayırlı olsun kilicaslan3873. :)
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

recep1852

Hayırlı olsun Kilicaslan3873 :)

abcb

Hayırlı olsun Kılıcaslan  :)

kilicaslan3873

herkese teşekkürler arkadaşlar

Elektronick

hayırlı olsun Kılıcaslan :)

kilicaslan3873

mepay

Merhaba arkadaşlar öncelikle bu paylaşım sitesini kuranlara teşekkür ediyorum. Bu işlere yeni başlamış birisi olarak buradan faydalanacağım çok paylaşım var :) Ben de Ocak 2015'ten beri bir şeylerle uğraşıyorum.
Sözün özüne geleyim Traffic Monsoon ödeme kanıtımı paylaşmak istiyorum ama herkesin paypal adresini karaladığını farkettim.
Paypal hesabımızın yazılı olmasının acaba ne gibi bir sakıncası var. Ona göre ben de paylaşmadan önce karalamam gerekir mi?
Sadece işlem numarasını karalasak yeterli olmaz mı?

utatar

Alıntı yapılan: mepay - 15 Mart 2015, 11:01:58
 Merhaba arkadaşlar öncelikle bu paylaşım sitesini kuranlara teşekkür ediyorum. Bu işlere yeni başlamış birisi olarak buradan faydalanacağım çok paylaşım var :) Ben de Ocak 2015'ten beri bir şeylerle uğraşıyorum.
Sözün özüne geleyim Traffic Monsoon ödeme kanıtımı paylaşmak istiyorum ama herkesin paypal adresini karaladığını farkettim.
Paypal hesabımızın yazılı olmasının acaba ne gibi bir sakıncası var. Ona göre ben de paylaşmadan önce karalamam gerekir mi?
Sadece işlem numarasını karalasak yeterli olmaz mı?

paintten karalayabilir veya silebilirsiniz..size kalmis.herkesin karalamasi ve silmesinin sebebi paypal mail adresinin gozukmemesi sonucta bu siteye uye olan veya olmayan herkes paypal email adresinizi gorebilir.ne sakincasi var derseniz belkide mail adresinizi calmaya calisanlar olabilir..tabi size kalmis isterseniz silmeyede bilirsiniz