Trafficmonsoon Ödemeleri (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 11 Şubat 2015, 00:42:27

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ibrhmsny

Alıntı yapılan: smbllr424 - 01 Şubat 2016, 22:49:37
  hocam ödeme geldigi gibi biriken 60 dolarıda cektim devam eden 2 paket var onlardanda ne kadarını kurtarırsak..ben site nin gelecegi konusunda olumlu degilim..bana göre suan site kendi kendini boğuyor..hersey yolunda ödemeler anlık iken birden paypal ödemelerini kaldırdılar hiç bir alt yapı yok iken..günlük ortalama 0.25 reklam geliri var iken ref gelirleriyle bile yuzlerce dolar kazanılabiliyorken gelinen noktada neredeyse tüm reflerim bıraktı üstelik içerideki paralarıyla..yani kısaca ben tünelde ısık görmüyorum :)
Cashlinklerle kazanan üyeler için evet gelecek karanlık  :g
Ama bu durumda sitenin üzerinden bir adet gider kalemi azalacak,bu da site için aydınlık bir gelişme  (hp)

smbllr424

Alıntı yapılan: ibrhmsny - 01 Şubat 2016, 23:08:35
Cashlinklerle kazanan üyeler için evet gelecek karanlık  :g
Ama bu durumda sitenin üzerinden bir adet gider kalemi azalacak,bu da site için aydınlık bir gelişme  (hp)
azalıcak dediginiz gider kalemi degil mi siteyi bu hallere getiren, neyse bnmki nacizane fikrim bnm her konuda inandıgım bir tabir vardır, figuranların olmadıgı yerde başrol lerde işe yaramaz..seyircisiz mac gibi..neyse bekleyip görücez bu saatten sonra herşey hayırlısı

ibrhmsny

Şuan için ne desek havada.
Bekliycez.

Coulers79

Ya ne TMS'miş arkadaş s'ye dikkat. TM paypalı kaldırmadı PP adamların hesabını blokladı. Tabii söylenen normal durum bu, aksine girmiyorum ve düşünmek istemiyorum. Ayrıca günlük 0.25 cashlink çıkacak, çift reset olacak diye bir zorunlulukta yok. Bunlar aslında geçici ve saat farklarından oluşan sorunlar. Bu sitenin cashlink ortalaması normalde 0.10 civarı ve tek resetti. Sitenin gidişatını da ödemeler düzene girmeden göremeyiz.

ibrhmsny

20 Ocak ödemeleri geliyor şuan.
Yarın 21 Ocak ödemeleri başlayacak gibi  ???

iovanovic

24 ocak talepleri hala ödenmedi.  :PP

ibrhmsny

Dil çıkarana ödemiyorlar  :PP

Dio

ibrhmsny

Hesaplarıma göre 24 şubatta gelir  :PP

iovanovic

@Dio Hocam daha 24 ocak bile ödenmediğine göre baya bir sürebilir. En son ödeme alan arkadaş ne zamanki ödemeyi aldı acaba ?  ???

@ibrhmsny Böyle çıkarsak ?  :P