Trafficmonsoon Ödemeleri (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 11 Şubat 2015, 00:42:27

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mepay

Hayırlı olsun processor :) Ben içerde biriktiriyorum parayı, paket satın alacağım :) Çok güzel referans geliyor buradan

processor

Alıntı yapılan: mepay - 13 Nisan 2015, 11:26:54
Hayırlı olsun processor :) Ben içerde biriktiriyorum parayı, paket satın alacağım :) Çok güzel referans geliyor buradan
Teşekkürler. Hangi paketi alıyorsun. şu saniyelik olanlar var onlarda heba oluyor paralar :)

mepay

Alıntı yapılan: processor - 13 Nisan 2015, 11:28:30
Teşekkürler. Hangi paketi alıyorsun. şu saniyelik olanlar var onlarda heba oluyor paralar :)

50 dolarlık paketi alıyorum. Banner'a 20 garanti tıklama veriyor ve 1000 adet kredi veriyor. Yaklaşık 55 gün içerisinde de parayı geri alıyorum. Para öyle yada böyle geri geliyor. Bu ara referanslarımdan para birikti. Onlarla alacağım :)

processor

Bende mi alsam bi 50 :D Süresi de baya uzunmuş. Yok ya 20 tıklamadan kayıt olan kaç kişi çıkar 1000 kredi çerez gibi biter 10 dakkada :P

mepay

Alıntı yapılan: processor - 13 Nisan 2015, 11:41:39
Bende mi alsam bi 50 :D Süresi de baya uzunmuş. Yok ya 20 tıklamadan kayıt olan kaç kişi çıkar 1000 kredi çerez gibi biter 10 dakkada :P
Tıklayanlarin yuzde 90i kayıt oluyor. Ama Dediğin gibi 1000 krediyi hiç vermese de olur [emoji4] hemen bitiyor.

Sent from my iPhone using Tapatalk

recep1852

enderege

Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ikose

Ödemen hayırlı olsun  processor :)

ikose

Destek veren arkadaşlara sonsuz Teşekürlerimle  (spk) (a)

illisionist

"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."