Top 5 PTC Siteleriniz?

Başlatan cocoextra, 12 Şubat 2015, 22:01:54

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sametseven

Alıntı yapılan: Coulers79 - 05 Ocak 2016, 23:08:39
Ems kim ya, hem ems ne arar forumda? Banlayın gitsin.. :D
Hocam onlara da hak veriyorum. Sitede bir yerde okumuştum 1 2 ay önce, sadece 1 admin ve 1 mod yönetiyormuş koca siteyi (yvr)

iovanovic

Alıntı yapılan: sametseven - 05 Ocak 2016, 15:28:02
Top 5 değil de top 10'da epicclix ve epicbux var benim için. EMS bunları listenin en sonuna; 822. ve 823. sıraya :n atmış bunu da gördüm *) [spoiler]http://www.emoneyspace.com/site_list.php?pg=83[/spoiler]

Hakikaten yahu en altta olması akıl almaz bir şey. Kasten bir hareket olabilir mi Admin'e ?  ???

800 küsür site var, arasından 10-15 tane adam gibi site ya var ya da yok zaten... Neyin kafasındaysa bunlar...

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: sametseven - 05 Ocak 2016, 23:05:08
Spam oylar var sanıyorum hocam. Daha dün gördüm en altta değildi siteler. Birileri oyun yapıyor bu admine ne dersiniz ???

Bu konunun aslında bir belirleyiciliği yok bana göre.
Ve evet hile yapmaya çok müsait bir sistem.
Siteler kendi duruşları ve kazançlarıyla, yönetimleriyle, kendi yerlerini bir süre sonra da olsa alırlar ;)

dialga16

Adshari - trafficmonsoon - paisverts  (dns) (dns) (dns)

maximilyanus

beuyler ref linkini atın yeniyim üye olacam. vallaha 1 haftadır bakıyorum ref linki atan var mı diye. ref olayıı önemli olduğu için işe yarasın istiyorum yoksa elin yabancısının da refi olabilirim .... lütfen ref linki

cocoextra

Alıntı yapılan: maximilyanus - 08 Ocak 2016, 04:26:58
beuyler ref linkini atın yeniyim üye olacam. vallaha 1 haftadır bakıyorum ref linki atan var mı diye. ref olayıı önemli olduğu için işe yarasın istiyorum yoksa elin yabancısının da refi olabilirim .... lütfen ref linki

Günaydın,  o şekilde ref linki paylaşmamız yasak,  yeni siteler ve önerilen siteler bölümünü incelerseniz size faydası olacaktır

sametseven

Ben size bir tavsiye de vereyim daha çok kazanabilmeniz için @maximilyanus Sitemizde referans grupları bölümü var
[spoiler]http://www.gelirkapisi.com/referans-gruplari/[/spoiler] burada bazı siteler için birkaç özel teklif var. Onları not alıp inceleyin sonra konu sahipleriyle ilgilendiğiniz site hakkında anlaşın. Özellikle trafficmonsoona halen üye değilseniz bandanar hocamın açtığı konuyu incelemenizi tavsiye ederim, ben ek ödeme almıştım.
     Ref linklerimiz imzalarımızda mevcut olur sadece buraya doğrudan atamayız. Önerilen sitelerde olsun yeni siteler bölümünde olsun konu sahiplerine veya soru sorduğunuzda açıklayıcı cevaplar verecek arkadaşlarımıza ref olmaya çalışalım :) bir tavsiye de uzun süre gideceğine inandığınız sitelere üye olmaya çalışın. Yorumlarını okuyun ve üye olmaya karar verin

maximilyanus

çok tesekkur ederim bilgi için oraya ilan verdim :) bir de şu ref linklerini nasoıl ekliyosunuz 3 tane var herkeste :)

Dio

Alıntı yapılan: maximilyanus - 09 Ocak 2016, 02:03:12
çok tesekkur ederim bilgi için oraya ilan verdim :) bir de şu ref linklerini nasoıl ekliyosunuz 3 tane var herkeste :)
http://www.gelirkapisi.com/profile/?area=forumprofile
buradan forumdaki bilgilerinizi değiştirebilirsiniz. biraz aşağıda imza var, oraya linklerinizi ekleyebilirsiniz :y

maximilyanus

Alıntı yapılan: Dio - 09 Ocak 2016, 02:52:34
http://www.gelirkapisi.com/profile/?area=forumprofile
buradan forumdaki bilgilerinizi değiştirebilirsiniz. biraz aşağıda imza var, oraya linklerinizi ekleyebilirsiniz :y
teşekkurler  :)