clixadd (SCAM)

Başlatan rota26, 19 Şubat 2015, 16:08:54

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kazanpara

yatırım için erken mi sizce ?

Sameen

Alıntı yapılan: kazanpara - 19 Şubat 2015, 22:15:49
yatýrým için erken mi sizce ?
Biraz daha beklemek lazım

voldemort

Alıntı yapılan: Kocca - 19 Şubat 2015, 21:38:41
Sevgili voldemort,

Diğer sitenin tanıtımını yapan sizdiniz ve sitenin farklı olduğunu, bir süredir takipte olduğunuzu söylemiştiniz. Bende doğal olarak duyumlarınızı, bilgilerinizi ve sitenin neden farklı olduğunu size sordum. Siz ise sitenin renklerini ve hislerinizi dayanak gösterdiniz. Burada tanıtımı yapan kişi hiçbir şekilde siteyi övmemiş, sadece bilgilerini yazmış. Başka bir arkadaş ise site hakkındaki hislerini dile getirmiş. Umuyorum aradaki farkı anlatabilmişimdir.

Bende size bu sitenin renklerini beğenip beğenmediğinizi soracaktım. Ona göre yatırım yapmayı planlıyorum.

Buyrun Sayın Hocam.
Evet benim tanıtımını yapan.Ve ayrıca bundan sonra daha çokk site tanıtım daha yapacağım.Tanıtma kararım değişti o yüzden.

Farklı olduğunu söyledim.Ben size duyum aldım demedim.
Bakın ben uzun zamandır ptc ile uğraşıyorum.Az veya çok bir bilgi birikimim var.Sitenin tasarımını beğendiği mi söyledim size.
Burda ki arkadaşım sitesini ister över ister övmez,ben ona saygı duyarım.

Ben sitemi övüyorsam bu beni bağlar dimi sayın Hocam.
Ben site tanıtırken,arkadaşlar bakın süper bir site buldum,benim refim olacaksınız,bu site uçar,kaçar demiyorum.
Forumda ki çoğu arkadaş beni tanır.Sağolsunlar destek olurlar.Bende zamanım ve site boşluğum varsa onlara destek olurum.

Gelelim başka bir arkadaş site hakkında hislerini dile getirmiş.Ben ne yazdım peki? O arkadaş da benim gibi güzel dileklerde bulunmuş.Benim yaptığım yorumların aynısı hemde.
Ben ona yazdım mı? Arkadaşım nerden bu fikre kapıldın,bu sitenin Neobux'u geçeceği fikrine.

Umuyorum sizde 2 gündür yazdıklarınızın farkındasınızdır.Şuan size cevap yazıyorum dimi.Sitelerimi bıraktım sizinle ilgileniyorum.

Bu sitenin renklerini ben bilemem.Onu zaman gösterir.Ayrıca konu tanıtımı yapan arkadaşım veya sayın hocalarımız size yardımcı olur.
Ben size fazla yardımcı olamıyorum,malesef benim bildiğim bu kadar.Bende yeni öğreniyorum daha  ???

Son olarak sitenin renklerini beğenip,beğenmediği sordunuz.Yatırım fikrini ben bilemem ki.Sonuçta para sizin fikir sizin.
Ben kesinlikle bu siteye veya başka bir siteye yatırım yapın demem.Çoğu kişi de demez zaten  ;)

Yeri değil ama bir site için haftalar öncesinde bir arkadaşım yatırım yapacaktı.Site o anda ödemelerini sorunsuz yapıyordu.
Sonradan içimde bir his oluştu.Belki de vahiy geldi mi ne  :D yatırım yapmamasını söyledim.O da yapmadı.İyiki de yapmadı.Ne oldu derseniz site patladı.

Size daha tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilir.Ben biraz acemiyim bu konularda beni mazur görün.

Birde  site tanıtımı yapmaycaktım,ama sayeizde bundan sonra ne kadar site bulursam hepsini tanıtacağım,öğrenmek için  (prt) (prt) (prt)

Resmen Roman yazdırdınız bana helal olsun size  (zzz) (zzz) (zzz) (zzz) (zzz) (zzz) (zzz) (zzz) (zzz) (zzz) (zzz) (zzz)

osibios

Alıntı yapılan: voldemort - 19 Şubat 2015, 17:15:44
Teselli ikramiyem.

okadar reklamını yapmışsın olsun okadar :)
bol kazançlar

AnilK

Sonuç olarak ikili tartışmalara özel mesajdan devam edip üyeleri rahatsız etmemek artık en doğrusu olacaktır.
@voldemort @Kocca

voldemort

Alıntı yapılan: AnilK - 19 Şubat 2015, 22:25:30
Sonuç olarak ikili tartışmalara özel mesajdan devam edip üyeleri rahatsız etmemek artık en doğrusu olacaktır.
@voldemort @Kocca

Tartışma değil hocam.Bizim aramızda ki.Fikir ayrılığı veya fikir uyuşmazlığı diyelim biz buna.
Tabi ki üyeleri rahatsız etmemek lazım.Bunun bende farkındayım hocam.Bir hatam var ise özür dilerim şahsım adına.

voldemort

Alıntı yapılan: osibios - 19 Şubat 2015, 22:25:01
okadar reklamını yapmışsın olsun okadar :)
bol kazançlar

Teşekkürler  :)
Teselli ikramiyesi sözü reklam verdiğim için değildi, başka bir şey içindi.

Kocca

Teşekkür ederim Roman için. :) Bekleyeceğim yeni tanıtımlarınızı.
Alıntı yapılan: AnilK - 19 Şubat 2015, 22:25:30
@voldemort @Kocca
Rahatsızlık verdiğim üyelerden özür diliyorum, herkese bol kazançlar.

tiki93

tiki93

100 ref kiraladım bakalım hayırlısı