Mention (Bahsetme) Özelliği

Başlatan AnilK, 20 Şubat 2015, 04:25:00

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

enderege

Yahu senin nöbetin yok mu? Git nöbet tut. Vatan sana emanetti. Hemencik teskere aldın sattın vatanı. :D
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

Coulers79

Bizim KD tayfaya silahlı nöbet sadece ağır cezalarda veriliyormuş. Ben gönüllü 2 hafta gittim, günde 4+4 saatten. :m Bölüğün kısa
dönemlere ait tüm ilklerini yaptım diyebilirim. Bölükte bir şaşkınlık havası vardı. :)) 3 ay epey bir sıkıntı çektikten sonra alayına gider,
hepisini öper yaptım. (op) Sonra ben bu g3 ile tehlikeli şeyler yapıyorum, psikolojim kıyak :D bana başka görev verin dedim. Normalde
tek görevim olması gerekirken 8-9 değişik görevde yer aldım. Kısaca saçmalık kampıydı vesselam. :PP

FilmsizKalma

Coulers79

Muhafızın temel işi kısaca. Zimmetli aletinle bir kulübede, olası yabancı ziyaretçilere DUUUR çekiyorsun.
Kullanıcı adı, parola soruyorsun. Baktın olmuyor oğlum bak git, şifreni sıfırla gel diyorsun.  :DD

@NöbetsizKalma Coulers Türkçe nasıl okunuyor? Elin değmişken bir yazsan en free'sinden.  ($$)

FilmsizKalma

Kolers diye okunur kanımca.  Anca ko yı çıkarırken direk değilde kasilarak çıkarman  lazım.. Bide ne demek onuda  bilmek lazım :)) ingilizce olduğu kesin gibide  :) bir anlam çıkaramadım  :) translate de çıkaramadı.  Buda bizim türkçe kelimelerle oynadığımız oyunlardan birimi acaba..

Coulers79

Ulee 20 yıllık rumuz Fransızca'ya kaymış gibi, bir iki harf değiştirip anlam kaybı şart oldu. :D

FilmsizKalma

Bunun düzgünü  ne coulers  colors  mu yoksa

Coulers79

Tabiki değil, kulırs diye okunan bir şey lazım. Direkt bir anlamı ve İngilizce şartı yok. Uzun, firrüslü ve anlaşılmaz bir konu.  :))

hakanatik01

enderege

Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.