neobux hakkında önemli

Başlatan moonisblack, 14 Ocak 2012, 03:03:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bykazancom

neobux veya clixsenseye farklı bir ip adrsinden girebilirmiyiz

örneğin ben komşumun interneti kullanıyorum onun ip adresini kullanıyorum

kendim yeni bir ttnet abonesi olsam ip adresim değişecek bu ip ile neobux ,clixsenseye girebilirmiyim

Coulers79

Artık o interneti kullanacaksan, evet girebilirsin bir sorun yok.

bykazancom

teşekkürler cevap için bir soru daha interneti ne kadar kullandıktan sonra hızı düşer  öyle birşey duydum

ptcsite46

50 GB sonra... Bitince web sayfası TTNete yönlendirir ve hız kotanı doldurdun uyarısı verir. Ondan sonra da yine hızlı girersin ama nete... Download hızın düşer

Coulers79

İndirmelerine, yüklemelerine ve TV, video izlemelerine vs. bağlı olarak bir ara benim 15-20 günde AKK doluyordu. 25GB falandı herhalde. Ancak performanslı birşey yapmadığım için hız beni etkilemiyordu. Sonradan hem o yönde kullanımım azaldı hemde otomatik vari bir tarife değişikliğiyle limitim arttı, 50GB oldu sanırım. Bir ara her ay çıkan hatta buraya da yazdığım uyarı, uzun süredir çıkmıyordu. Ancak geçen ay sonu ilk defa denk geldim.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bykazancom - 07 Nisan 2016, 22:53:41
neobux veya clixsenseye farklı bir ip adrsinden girebilirmiyiz

örneğin ben komşumun interneti kullanıyorum onun ip adresini kullanıyorum

kendim yeni bir ttnet abonesi olsam ip adresim değişecek bu ip ile neobux ,clixsenseye girebilirmiyim

Başka bir IP tabii ki kullanabilirsin, yeterki aynı IP ile başka biri daha neobux a giriş yapıyor olmasın.

bykazancom

Alıntı yapılan: Coulers79 - 08 Nisan 2016, 00:14:45
İndirmelerine, yüklemelerine ve TV, video izlemelerine vs. bağlı olarak bir ara benim 15-20 günde AKK doluyordu. 25GB falandı herhalde. Ancak performanslı birşey yapmadığım için hız beni etkilemiyordu. Sonradan hem o yönde kullanımım azaldı hemde otomatik vari bir tarife değişikliğiyle limitim arttı, 50GB oldu sanırım. Bir ara her ay çıkan hatta buraya da yazdığım uyarı, uzun süredir çıkmıyordu. Ancak geçen ay sonu ilk defa denk geldim.

ben hiçbirşey indirmiyorum sadece para kazanmak için kullanıyorum neobux,clixsense... vs diğer başka siteler

bykazancom

Adprize şansı 4'e süresi 240 dakika oldu
artık kesinleşti değişmiyecek

evet adminden açıklama geldi adprize şanşı 4'e yükseltildi süresi 240 dakika oldu

mor ve fixed reklamların adprize sayısı artırıldı

herkese bol şanslar

not: ödüllerin dağılımında herhangi bir değişiklik yok

sadece adprize ödül şansı ve süresi artırıldı

GameHunter

Madem ödül sayısı artmayacak 3 iyiydi. Admin şark kurnazlığıyla reklamverenlere promosyon yapmış oldu. Şimdi siteleri daha çok görüntüleme alacak.

ElisaMcCline

Ödül sayısı da artmış arkadaşlar, artmadığı da nereden çıktı şimdi :)