neobux hakkında önemli

Başlatan moonisblack, 14 Ocak 2012, 03:03:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

FilmsizKalma

ikose

Alıntı yapılan: elisamccline - 15 Mart 2013, 17:04:50
:)) :y
Bence de iki tip var :)

Adprize tıklayanlar ve tıklamayanlar :)) Bir rivayete göre, benim refim olan standartlara, diğer srtandarlardan daha çok AdPrize çıkıyormuş :P :g

Ben 3. türüm herhalde Elisa Hocaya ref olup ta,  adprize tıklayıpta yinede düzgün bir şey kazanamayan..  :))

Tebrikler Elisa Hocam , Hakan  :)

burak003

Tebrikler elisamccline ve hakanatik01 :) yaa taktik falan varmı? Sürekli adprizeye tıkladığıma rağmen bana 1 haftadır 10neopoint çıktığı bile yok Clixsense bile neobuxdan daha iyi çıkıyor.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: burak003 - 16 Mart 2013, 19:20:10
Tebrikler elisamccline ve hakanatik01 :) yaa taktik falan varmı? Sürekli adprizeye tıkladığıma rağmen bana 1 haftadır 10neopoint çıktığı bile yok Clixsense bile neobuxdan daha iyi çıkıyor.

Bana orada çııkmıyor, burada çok çıkıyor.. Hakan' a ikisinde de azar azar çıkıyor :D
Bende bir taktik yok.. sadece reklamların adprize larını toplu tıklamaya çalışıyorum. 1-2 reklam çıkarsa hemen adprize tıklamıyorum.. 1 saat vaktim var sonuçta. Başka reklam da yakalarsam hepsini bir tıklıyorum.
Bu arada çok fazla unutup tıklamadığım da oluyor tabii ki bekleyeceğim derken :)

hakanatik01

taktik söylendi aslında elisamccline hocanın refimisin değilmisin en önemli nokta bu :P bilindiği üzere elisamccline hocamız fernando'nun has adamlarındandır eeee doğal olarak sizle benim adprize tıkım aynı olamaz  :P

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 16 Mart 2013, 23:20:45
taktik söylendi aslında elisamccline hocanın refimisin değilmisin en önemli nokta bu :P bilindiği üzere elisamccline hocamız fernando'nun has adamlarındandır eeee doğal olarak sizle benim adprize tıkım aynı olamaz  :P

Dur yaw, gelip ref mef olacaklar şimdi, sonra da çıkmazsa gelip adprize isteyecekler :))

ElisaMcCline

Bu konu da Adprize konusu oldu :)

Ayın başında 100$+ çekim yapmıştım. %2 kesinti var ödemelerde.
Fernanonun içi rahat etmemiş, geri gönderdi sağolsun :P

Today at 13:13    You've won an AdPrize: $2.00 added to your Main Balance.

ikose

tebrikler Elisa Hocammm  (p)
Adprize tıklamayı bile özledim :))

abcb

ElisaMcCline

Teşekkürler arkadaşlar :)

Tıklamayan çok galiba :g

Today at 22:39 You've won an AdPrize: 10 NeoPoints.