Türk PTC Ödeme sorunları

Başlatan alphawona, 22 Şubat 2015, 23:00:05

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tamtam52

Alıntı yapılan: sevendown - 23 Şubat 2015, 13:21:52
Selamlar... valla kaynamış burası. Arkadaşlar öncelikler söyliyim sorunu halletmez uzereyım. Yabancı arkadaşlara ödeme yapmamış olmamın sebebi farklı bir paypaldan gönderdiğimizde gönderici adı farklı çıkıyor. Sitenın admını değişmiş gibi bir izlenım yaratabılır.  Sorun bugun hallolur diye düşünüyorum. bekleyen çok ödeme var 2500$ civarı :) Hepsini ödiycem bakalım hallolur hallolmaz. Sabah beri 3 kez görüştüm paypal ile. çzeöeceklerini söylediler.
Zaten olay çzöüldükten sonra ödemeleri instanta çekeceğim. 

Lütfen bekleyin biraz :)
Hayırlısı o zaman,beklemek lazım hesap açılana kadar,yeni paypal hesabında para göndermede ben sorun olacağını sanmıyorum,satıcı a ya da b olması yatırımcı açısında pek farketmez aslında açıklamalar kısmına zaten site adını koyuyoruz sonuçta.

Lespuxx

Alıntı yapılan: tamtam52 - 23 Şubat 2015, 13:25:39
Hayırlısı o zaman,beklemek lazım hesap açılana kadar,yeni paypal hesabında para göndermede ben sorun olacağını sanmıyorum,satıcı a ya da b olması yatırımcı açısında pek farketmez aslında açıklamalar kısmına zaten site adını koyuyoruz sonuçta.

Ayni ip den hesap acma ayni ipden farki paypal hesaplariba girme sorunlari da var.

Herseyi yolunda duzgun yaparken bile incelemeye aliyorlar. Ayni ip den girecek olursaniz ne olur bilmiyorum yani :DD

tamtam52

Alıntı yapılan: Lespux - 23 Şubat 2015, 13:28:31
Ayni ip den hesap acma ayni ipden farki paypal hesaplariba girme sorunlari da var.

Herseyi yolunda duzgun yaparken bile incelemeye aliyorlar. Ayni ip den girecek olursaniz ne olur bilmiyorum yani :DD

Paypalın güvenlik önlemleri en üst seviyede,bu iş için farklı ıp ve farklı paypal hesabı gerekli,hatta kişi adları bile farklı olmalı...Proxy kullanılabilir bu sorunu aşmak için...

Lespuxx

Alıntı yapılan: tamtam52 - 23 Şubat 2015, 13:30:32
Paypalın güvenlik önlemleri en üst seviyede,bu iş için farklı ıp ve farklı paypal hesabı gerekli,hatta kişi adları bile farklı olmalı...

Hmm. Ben olsam ne onunla ugrasirim ne de durduk yere huzursuz olurum. 2. Bir hesap bana illegal gibi geliyor. Ben her isin kurallara uygun yapilmasi gerektigini dusunuyorum.

Ayrica dedigim gibi 2 farkli hesaptan odene yapan sitelere karsi hic iyi bir tutum gostermem. Hooop o ceptennbu cebe sonra ? Battik odeme yapamiyoruz. Niye yapamiyosun. Obur cebe biriktirdin hepsini tabi :DD

hakanatik01

Bişi olmaz :) Paypal Ipyi dikkate almaz  :) Sorun çözülür umarım Nihat bey daha önce paypalla akraba gibiyiz deyip sorun olmayacaığın söylemişti ne paypala ne kullancılara güven olmayacağının da tecrübe etmiş oldu sanırım :) Çok kazanan bile gelip bişi yazar olur böyle durumlarda tamtamın dediğine de katılıyorum "adres değişsin yeterki ödesin" der sorun çözülmez ise beklemektense ikinci hesap yöntemi daha iyi olur  çoğu kişi desenki açık açık bak "karapara bu oradan yolluyorum", "yolla gelsin " diyen çok çıkar en sevilen sözlerimizden birisi "üzümünü ye bağını sorma" değilmi (gyk) :PP :D

Lespuxx

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 23 Şubat 2015, 13:34:09
Bişi olmaz :) Paypal Ipyi dikkate almaz  :) Sorun çözülür umarım Nihat bey daha önce paypalla akraba gibiyiz deyip sorun olmayacaığın söylemişti ne paypala ne kullancılara güven olmayacağının da tecrübe etmiş oldu sanırım :) Çok kazanan bile gelip bişi yazar olur böyle durumlarda tamtamın dediğine de katılıyorum "adres değişsin yeterki ödesin" der sorun çözülmez ise beklemektense ikinci hesap yöntemi daha iyi olur  çoğu kişi desenki açık açık bak "karapara bu oradan yolluyorum", "yolla gelsin " diyen çok çıkar en sevilen sözlerimizden birisi "üzümünü ye bağını sorma" değilmi (gyk) :PP :D

Paypal ip yi dikkate almiyosa iyiymis ya :D

sevendown

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 23 Şubat 2015, 13:34:09

Paypal IP yı dıkkate almaz derken :) 4 ay önce aynı IP nızden farklı bır pp hesabına giriş yapmışsınız diye 2 hesabımıda blokladılar. benım. Neyse çok uzatmıyım. 3 dk önce tekrar görüştüm. %90 oranında hesabınız bugun açılır dedi temsilci. Bekliyorum.

Lespuxx

Alıntı yapılan: sevendown - 23 Şubat 2015, 13:49:53
Paypal IP yı dıkkate almaz derken :) 4 ay önce aynı IP nızden farklı bır pp hesabına giriş yapmışsınız diye 2 hesabımıda blokladılar. benım. Neyse çok uzatmıyım. 3 dk önce tekrar görüştüm. %90 oranında hesabınız bugun açılır dedi temsilci. Bekliyorum.

Dikkate alıyomuymuş yani :DD

hakanatik01

Uğşamıyor öyle işlerle gerekte yok çünkü  Paypal istese proxyi yakalar en kolay yakalama yöntemi proxylerdir aslında maliyeti çok değil  ,  ama Paypal ne Ipye ne başka birşeye  isterseniz 10 hesabın olsun istersen proxyden gel istersen aynı Ip ile 100 hesap aç ,Paypal en önemli noktaya odaklanmıştır gerisini önemsemez oda para akış trafiğini takip eder para nereden geliyor nereye gidiyor tarzında (ki PTCYe karşı olduğu TOSta belirtilmiştir ilerde bunun bahnae edebilri mesela :P )tipik banka mantığı gerisi hesap sahibinin sorunudur der geçer "hesabı onaylıymış ,değilmiş banane" der "ben günü geldiğinde hesap kimin zaten sorarım ,tatmin olursam ona göre davranırım" der geçer  :)
Nihat beyde o zaman paypalın her dediğne inanıyor :)
Alıntı yapılan: sevendown - 21 Ocak 2015, 23:04:32
Paypal ile akraba olduk diyebilirim. Yaşanabilecek her türlü soruna karşı önemleri aldık. Öyleki paypala giriş yapılan PC den başka hiçbir işlem yapılmıyor. O PC sadece paypal için kullanılıyor. Çok katı kuralları var ve hepsine uyuyorum. Aşağı yukarı ıkıgunde birde görüşüyoruz :)
İnanıyorsa hesabında sorun olmamalıydı değil mi oradaki elemanların dediğine bakmayın onlarda çok birşey bilmiyor senin benim gibi telfon başındaki insnalar sadece :) Deiğim gibi Ip sorun olsa zaten en başta proxye izin vermez paypal zor bişi değil proxy yakalama işlemleri :)

Lespuxx

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 23 Şubat 2015, 13:51:16
Uğşamıyor öyle işlerle gerekte yok çünkü  Paypal istese proxyi yakalar en kolay yakalama yöntemi proxylerdir aslında maliyeti çok değil  ,  ama Paypal ne Ipye ne başka birşeye  isterseniz 10 hesabın olsun istersen proxyden gel istersen aynı Ip ile 100 hesap aç ,Paypal en önemli noktaya odaklanmıştır gerisini önemsemez oda para akış trafiğini takip eder para nereden geliyor nereye gidiyor tarzında (ki PTCYe karşı olduğu TOSta belirtilmiştir ilerde bunun bahnae edebilri mesela :P )tipik banka mantığı gerisi hesap sahibinin sorunudur der geçer "hesabı onaylıymış ,değilmiş banane" der "ben günü geldiğinde hesap kimin zaten sorarım ,tatmin olursam ona göre davranırım" der geçer  :)
Nihat beyde o zaman paypalın her dediğne inanıyor :) İnanıyorsa hesabında sorun olmamalıydı değil mi oradaki elemanların dediğine bakmayın onlarda çok birşey bilmiyor senin benim gibi telfon başındaki insnalar sadece :) Deiğim gibi Ip sorun olsa zaten en başta proxye izin vermez paypal zor bişi değil proxy yakalama işlemleri :)

Ptclere tam olarak karsi oldugunu degil de disputelerde yardimci olamayacaklari yaziyordu sanirim benim klokudugumda. Guncellendi demekki :)