Nexia Group Haberleri

Başlatan Lespuxx, 23 Şubat 2015, 14:59:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Lespuxx

Bilmeyen arkadaslar icin sitelerdeki hesabiniza girerek sag tarafki panelden yatirilan cekilen bolumune bakmaniz yeterli.

Yatirdiklarinizi toplayip cektiginiz miktarlari cikarirsaniz kar zarar durumunuzu ogrenebilirsiniz..

Lespuxx

Bircok pm geliyor.. Arkadaslar nihat beye aciklama yapmasi icin oneride bulundum... Bekleyelim...

eyupuzmez

Aslında yaptığım mesai var bunun başında ve tabiki herkez için kar amaçlı girdik buraya değil mi. Ben geri ödememi yapıcam. Ama aslında bu benim hakkım. Sonuçta siteye girerken kar amacı güderek geldik. Yapılan tavır gereği parayı göndericem. şuan benim içeride 130 dolar gelmeyi bekleyen para var ben onları boşwerdim. Ay sonunda da istediğim 650 dolar değil 1300 dolar para geri döönücekti . İnce hesaplara girersek işler çok değişir.

hakanatik01

Senlik bişi yok zaten Lespux bence sen gerekli açıklamayı yaptın admin ağzından köşene çekil bence :) Emeklerine sağlık kimseyle dialoga girmene gerek yok artık bence.İsteyen istediğini yapsın bu saatten sonra seni sorumlu tutmasınlar arkadaşlar sonra siteyi savunan  bir sen kaldın gibi oldu çünkü .

Çok çekenlerde geri vermeli tabi siteye güvenip devam etmek isteyenler hani admin ödemediğinde Allah tan korkmaz diyenler olur ya şimdi içinde Allah korkusu olanlarda aynı şekilde admine gene geri yollamalı belli bir kar alsınlar vakit harcadığı için ama eyüp beyde olduğu gibi geride yollanmalı ki sizlerden daha az kişi zarar etmiş olsun.

Lespuxx

Alıntı yapılan: eyupuzmez - 25 Şubat 2015, 13:09:26
Aslında yaptığım mesai var bunun başında ve tabiki herkez için kar amaçlı girdik buraya değil mi. Ben geri ödememi yapıcam. Ama aslında bu benim hakkım. Sonuçta siteye girerken kar amacı güderek geldik. Yapılan tavır gereği parayı göndericem. şuan benim içeride 130 dolar gelmeyi bekleyen para var ben onları boşwerdim. Ay sonunda da istediğim 650 dolar değil 1300 dolar para geri döönücekti . İnce hesaplara girersek işler çok değişir.

Hocam herkes doksunmu hesaba simdi. Anlayisli olmak lazim. Ben eger bugune yani carsambayakafar kalsaydi site yatirimimi cikarmis olacaktim. Ve persembeden itibaren 80$ kar edecektim her gun. ? Bunlari konusmanin bir anlami yok...

Lespuxx

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 25 Şubat 2015, 13:10:36
Senlik bişi yok zaten Lespux bence sen gerekli açıklamayı yaptın admin ağzından köşene çekil bence :) Emeklerine sağlık kimseyle dialoga girmene gerek yok artık bence.İsteyen istediğini yapsın bu saatten sonra seni sorumlu tutmasınlar arkadaşlar sonra siteyi savunan  bir sen kaldın gibi oldu çünkü .

Çok çekenlerde geri vermeli tabi siteye güvenip devam etmek isteyenler hani admin ödemediğinde Allah tan korkmaz diyenler olur ya şimdi içinde Allah korkusu olanlarda aynı şekilde admine gene geri yollamalı belli bir kar alsınlar vakit harcadığı için ama eyüp beyde olduğu gibi geride yollanmalı ki sizlerden daha az kişi zarar etmiş olsun.

Onerinize uyup kendimi tutarak bundan sonra bu konuya mesaj yazmama karari aldim...

utatar

Herkes bir panik icinde..Yanlis hatirliyorsam duzeltin hocam siz yazdiniz diye hatirliyorum zamaninda @hakanatik01

gun olur turk uyeler admini desteklerken is zora girince kotulerler diye..bir sakin olsun herkes nihat bey herkesin yatirdigi parayi hesapliycagini cektigi parayida '4 site icin hesapliycagini soylemis..diyelim toplamda 400 yatirdiniz 4 site icin ve toplamda 300 cektiniz 100 u geri gondercekmis niyeki bu panik? ama bazi arkadaslar diyelim tecnodan kar ettiyse onu hesaplamiyor.o zaman acin madem dispute yatirdiginizi alin sadece yine.

utatar

Herkese gecmis olsun galiba sitelerin sonu geldi..Nihat beyede gecmis olsun ticarette olur boyle seyler..Yanliz Nihat bey ben bir oneri getirmistim ve ornekte vermistim liquidbux sitesininde aynisini yasadigini ve 1 bucuk ay sabrettigimizi ve sonunda paypallarini calismaya basladigini yazdim.Admin payza ve perfect money odedi sadece 2 ay boyunca boyle birsey yapilamazmi?

sametseven

[spoiler]Her iki sitenin deposit history kısımlarına baktım. Çektiklerimi deposit kısmından düşünce 66$ kadar karda olduğumu görüyorum. Bu parayı 1 ay içinde hesabına bir şekilde iade edeceğim siteler gerçekten kapanırsa. Böylece helalleşmiş oluruz[/spoiler]

alphawona

Dispute atalımmı atmayalım site devam edicekmi etmeyecekmi net bilgi varmı ?