Nexia Group Haberleri

Başlatan Lespuxx, 23 Şubat 2015, 14:59:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

brissa

saolsun tecnoclix teki parayı hemen gönderdi. clixtoclixte kalan fark kaldı sadece. Allah yardımcısı olsun nihat beyin. Gerçekten böyle olasına üzüldüm işlerin. Ne ümitlerle üye olmuştuk. Bir Türk'ünde başaracağına çok inanmıştık. Paypalın yaptığı haksızlık işleri bozdu

fzthkurmaz

ödemeler devam ediyor mu bayadır bekliyorum dispute açtım :(

gaddar

Sanırım mesai saatlerinde bakılacaktır. Yarına sarktı bizimkiler :)

sametseven

Yazmayayım diyorum ama yazacağım. 4 sitede de forum içinde sitelerin gelecekte kapatılacağına dair adminden Türkçe veya İngilizce yazılar duyurular yok. Ne kadar yoğun olsa da bence bir fırsatını bulup yazıları yazmalıydı. Nexiaclixte ve tecnoclixte paypalla upgrade alımı halen açık. Tecnoclixte upgrade uzattım add fund ile, site içindeki parayla. Kapanmayacaklar mı diye aklıma getirmiyor değilim halen. Acaba adminde bir kararsızlık mı hakimdir ne dersiniz ;) son olarak şunu yazayım: siteler kapanmazsa umduğum gibi, pendingte beklediğim tüm ödemelerin iptalini admine destek olmak amacıyla istiyorum. Bakiyeden silinsin ama kapanmasın işte

edit: her iki siteden silinmesini istediğim toplam pending miktarı yaklaşık 245$'dır şu an itibariyle.
edit2: Sitelerin forumu halen aktif ve benim rakip superknw bir iki konuda admini savunuyor çamur atanlara. Spam yapan birisi banlanmış Türk. Halen beklenen açıklama da olmadığından umudumu canlı tutuyorum.

kazanpara

siteler kapanmazsa her türlü desteğe açığım elimden ne gelirse şahsım adına varım ben.

hakanatik01

Neyin mesaisi bitti ? Paypalsa mesai bitmez orada bilginiz olsun 24 saat dispute açılabilir ama paypaldaki para bitmiş olabilir paypal açılan disputeleri kendi cebinden göndermez içerde para varsa onu alırsınız o yüzden adminde onaylıyorsa ilk açanlar kazanır disputeleri  onaylamazsa karşılıklı savunmalar bekşlenir paypal karar verir ,para bittiyse (ki 10K çok değil) bundan sonra dispute açsanızda kazanamazsınız olmayan parayı paypal size yollamaycaktır çünkü ,nihat beyle iletişime geçmeniz gerekir.

gaddar

Benim Dönüş yapmamı bekliyor fakat aynı zamanda 28 ine kadar iletişime geçeceğiz diyor zaten nihat beye de yazdım 5 dispute var az değil ;) Olmadı hepsini kapatıp farklı bi yolla almanın yoluna bakıcaz artık.Az paralar dönmüyor sonuçta

hakanatik01

Niat bey onayladığında size geçer para yoksa zaten boşboş durucak paypalda nihat beyde elleşemeyeciği için çoğu adminde bunu der dispute açıp siz alın diye ,aslında dispute açmak daha iyi paypala kalacağına para bitene kadar.Alacaklı olan kalırsada nihat beyle iletişeme geçmeli artık çünkü zaten dediğim gibi paralar her ne kadar geri ödensede hala farkında olmayanlar olsada sizin paralarla ödeniyor ödenenler sonuçta sizler yatırım yaptınız onları geri alıyorsunuz Nihat beye yük olunacak bir durum yok öyle düşünen arkadaşalar varsa,Nihat bey cebinden ödemiyor sizin/onun paralar dolaşıyor.İyi forumlar cümleten ;

Coulers79

Üzücü bir durum hayaller suya düştü. :S Ancak hiç bir iyi niyetli uyarının da dinlenmediği aşikâr.

famila63

Arkadaşlar son durum ne acaba devam etmeyecekmi nihat bey