Nexia Group Haberleri

Başlatan Lespuxx, 23 Şubat 2015, 14:59:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tamtam52

Birde yatırım yapan arkadaşlar Cumhuriyet Savcılığına da suç duyurusunda bulunabilirsiniz dolandırıcılıktan ,paranız eğer iade edilmezse,sonuçta mağdursunuz.Sanırım nitelikli dolandırıcılığa giriyor bu durum.Para alıp ödememe kastı söz konusu bildiğim kadarı ile.

fzthkurmaz

savcılağa gerek yok arkadaş gerekli güveni verdi bize tabi görüpte durumu açıklarsa bize seviniriz ilk isteyenler parasını aldı geç kaldık iyi niyetli olarak dispute açmada suçumuz bu mudur ama gerekirse yapılabilirde işin bu kadar uzamasına gerek yok bence

tamtam52

Alıntı yapılan: fzthkurmaz - 26 Şubat 2015, 14:59:37
savcılağa gerek yok arkadaş gerekli güveni verdi bize tabi görüpte durumu açıklarsa bize seviniriz ilk isteyenler parasını aldı geç kaldık iyi niyetli olarak dispute açmada suçumuz bu mudur ama gerekirse yapılabilirde işin bu kadar uzamasına gerek yok bence

Öyle de ufak  ödeme dışında büyük ödemeler duruyor ve bir açıklamada yok,dürüst insan çıkar sitede adam gibi durumu tane tane açıklar,ödemek için tüm imkanları kullanır yani kısaca adam gibi işini takip eder bu gün yarın şikayet edenden geçilmeyecek,bu foruma üye olmayan bir sürü Türk arkadaş var sonuçta.Ve gördüğüm kadarı ile paraların çoğu da Türkiyeden,yabancılar hemen atlamamışlar sazan gibi siteye.

Alnyl

Gerçekten öyle, biraz sazan gibi atladık, şimdi de sıkıntısını çekiyoruz. 5 - 10 $ olsa alacağım belki canı sağolsun deyip helal edebilirdim ama meblağ yüksek olunca hakkımı sonuna kadar da ararım, arayacağım. Önerilerin için de ayrıca teşekkür ederim @tamtam52

sevendown

Arkadaşım ne çok herkes herşeyi biliyo ya. Paypal bakıyem yabancılardan dolayı -ye düştü.  Hesabım sınırlı olduğundan dolayı para aktaramıyorum, para iadesi yapamıyorum. kredi kartından para aktaramıyorum hiçbişey yapamıyorum. Göndericez arkadaş nedir bu ya.. Gönderemesem de zaten 30 gün sonra otomatik olarak alacaksın paranı paypaldan. 5 dk girmeyelim yeterki, yok dolandırıcı yok savcılığa git dolandırdı seni. Git nereye istiyosan elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum azcık insna halinden anlayın be.

tamtam52

Alıntı yapılan: sevendown - 26 Şubat 2015, 15:32:44
Arkadaşım ne çok herkes herşeyi biliyo ya. Paypal bakıyem yabancılardan dolayı -ye düştü.  Hesabım sınırlı olduğundan dolayı para aktaramıyorum, para iadesi yapamıyorum. kredi kartından para aktaramıyorum hiçbişey yapamıyorum. Göndericez arkadaş nedir bu ya.. Gönderemesem de zaten 30 gün sonra otomatik olarak alacaksın paranı paypaldan. 5 dk girmeyelim yeterki, yok dolandırıcı yok savcılığa git dolandırdı seni. Git nereye istiyosan elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum azcık insna halinden anlayın be.

Öylede takip bilgilerini girmişsin hemen para iade edilmesin diye,senin ödeme niyetin olsa böyle yapmaz hiç cevap bile vermez,paypalın parayı iadesini sağlardın yaptığının nesi doğru ?

tamtam52

Öylede takip bilgilerini girmişsin hemen para iade edilmesin diye,senin ödeme niyetin olsa böyle yapmaz hiç cevap bile vermez,paypalın parayı iadesini sağlardın yaptığının nesi doğru ?Bu yaptığın hareket parayı vermemen için ,benim gördüğüm bu.

sevendown

Alıntı yapılan: tamtam52 - 26 Şubat 2015, 15:35:23
Öylede takip bilgilerini girmişsin hemen para iade edilmesin diye,senin ödeme niyetin olsa böyle yapmaz hiç cevap bile vermez,paypalın parayı iadesini sağlardın yaptığının nesi doğru ?

Para iade edilmesin falan diye değil. Ne kadar çok dispute olursa hesap o kadar geç açılır. ben şuan senın dispute na cevap vermezsem 30 gun beklersin zaten paypaldan alırsın paranı.  Açık vakayı cevaplarken para iadesi yapamadığımız için mecburen bir yol çiziyoruz. Vermiyorum o zaman cevap açık dispute a bekle 30 gün. Hesap açılsa hemen vericem paranı. Anlatamıyorum kimseye.

tamtam52

Alıntı yapılan: sevendown - 26 Şubat 2015, 15:39:52
Para iade edilmesin falan diye değil. Ne kadar çok dispute olursa hesap o kadar geç açılır. ben şuan senın dispute na cevap vermezsem 30 gun beklersin zaten paypaldan alırsın paranı.  Açık vakayı cevaplarken para iadesi yapamadığımız için mecburen bir yol çiziyoruz. Vermiyorum o zaman cevap açık dispute a bekle 30 gün. Hesap açılsa hemen vericem paranı. Anlatamıyorum kimseye.

O iş öyle olmaz  böyle yaptığında takip bilgilerini verdiğinde karşı taraf otomatik olarak kaybeder,para sende kalır,madem hesabın eksi,cevap vermezsin paypal öder,sonra da sana borç çıkarır,senden zaten kimlik adres,ekstre almıştır,kapına tuttuğu avukatı gönderir bankalara yazar tüm paralarına menkul ve gayri menkullere el koyar  bir şekilde parasını alır,sen de bişi bırakmaz yani...senin gördüğüm kadarı ile para ödeme niyetin yok...tabii bu benim düşüncem...yaptığın hareketlerde onu gösteriyor...madem bu paypalın çalışma şeklini bilmiyorsun ha bu foruma yaz,bi sürü sana akıl veren olur,buradakilerin her şeyden bir şekilde haberleri oluyor...Sende hiç bir şekilde para bırakmazlar bunlar.

sevendown

Alıntı yapılan: tamtam52 - 26 Şubat 2015, 15:44:30
O iş öyle olmaz  böyle yaptığında takip bilgilerini verdiğinde karşı taraf otomatik olarak kaybeder,para sende kalır,madem hesabın eksi,cevap vermezsin paypal öder,sonra da sana borç çıkarır,senden zaten kimlik adres,ekstre almıştır,kapına tuttuğu avukatı gönderir bankalara yazar tüm paralarına menkul ve gayri menkullere el koyar  bir şekilde parasını alır,sen de bişi bırakmaz yani...senin gördüğüm kadarı ile para ödeme niyetin yok...tabii bu benim düşüncem...yaptığın hareketlerde onu gösteriyor...madem bu paypalın çalışma şeklini bilmiyorsun ha bu foruma yaz,bi sürü sana akıl veren olur,buradakiler tam bir cambaz her şeyden bir şekilde haberleri oluyor...
İyi dokunmuyorum o zaman bekle sen. Gödermeye niyetim olmadığı için 6000 dolar geri ödeme yaptım zaten.