Nexia Group Haberleri

Başlatan Lespuxx, 23 Şubat 2015, 14:59:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

6il9in

Firrüslerine sağlık 79 :D demekki işe yarıyorlarmış :))

hakanatik01

Sametin yazdıkalrı tamamen farklı zaten  bu konuda ben kazandım gerisi ne olursa olsun anlamı çıkıyor yazdıklarından devam ediyor bir sonraki sitede gene ben kazanayımda batan batsın der gibi yanlış yorumlar atıyor o beğendiğim sorduğu soruya bunlar hiç olmadı :)

sametseven

Alıntı yapılan: bilqin - 27 Şubat 2015, 14:46:28
Samet kazancın gelişine değilde sürekliğine bak bence. Paypal sorun yapacağını yazdım yazdık. Ama sevendown sorun çıkmayacağını yazmıştı. Bakınız sonuç ne oldu.

Ptc sitelerinden çok kazanmayı değilde sürekli kazanmayı hedeflemek lazım :)
O konuda haklısınız hocam. Ben depaypalın sorun çıkarabileceğini düşünmedim değil.
Alıntı yapılan: hakanatik01 - 27 Şubat 2015, 14:49:00
Sametin yazdıkalrı tamamen farklı zaten  bu konuda ben kazandım gerisi ne olursa olsun anlamı çıkıyor yazdıklarından devam ediyor bir sonraki sitede gene ben kazanayımda batan batsın der gibi yanlış yorumlar atıyor o beğendiğim sorduğu soruya bunlar hiç olmadı :)
Daha önceki yorumlarımın birinde yazdığımı hatırlıyorum. Hatta +1 siz verdiniz. Ben bu parayı bir şekilde iade edeceğim. Şu iş bankasının attığı malum kazığı başımdan savdıktan sonra. Kar etmem fikrimi değiştirmedi. Yanlış anlaşılmak istemem. Öyle bir yorumum düşüncem olmadı hatta yatırım grubu kurmadım mı başta, beraber kazanalım diye

hakanatik01

kar eden her zaman haklıdır :D Ben kaybeden arkadaşları düşün diyorum ona göre yorum at senin kazanman ne kadar olduğu önemli değil diğerlerinin zarar etmesi gerçeğini değiştirecek  mi ?
Sen iade edeceksinde kime ?Senin paran zarar eden arkadaşlarımıza gidecek  mi ? önemli olan sorular bunlar.Belki Nihat bey "yeter be zorlamı soktum siteye, ödemiyorum alabilen alsın" deyip gidecek iyi niyetle çabalansada çaba yetmeyecek gibi herkes haklı oalrak parasını isteyecek  bu durumda sizler zarar etmediniz diye parası ödenemeyenler  Nihat beye güvenmeyecekleri için haksız mı olacaklar  ? 

sametseven

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 27 Şubat 2015, 15:00:24
kar eden her zaman haklıdır :D Ben kaybeden arkadaşları düşün diyorum ona göre yorum at senin kazanman ne kadar olduğu önemli değil diğerlerinin zarar etmesi gerçeğini değiştirecek  mi ?
Sen iade edeceksinde kime ?Senin paran zarar eden arkadaşlarımıza gidecek  mi ? önemli olan sorular bunlar.Belki Nihat bey "yeter be zorlamı soktum siteye, ödemiyorum alabilen alsın" deyip gidecek iyi niyetle çabalansada çaba yetmeyecek gibi herkes haklı oalrak parasını isteyecek  bu durumda sizler zarar etmediniz diye parası ödenemeyenler  Nihat beye güvenmeyecekleri için haksız mı olacaklar  ?
Hesabının bakiyesi -ye düşer, o parayı sonra alır. Ben elbette arkadaşlarımın zararına üzülüyorum. Bunu burada açıkça yazmamam böyle olmadığını göstermez ki. Parayı hesabına iade ederim, oradan bir arkadaşın bakiyesine ulaşır. Başka bir çarem yok ki
edit: #188 nolu mesajım: Spoilerde atmıştım: Kar ettiğim 66$ kadar parayı Nihat beyin hesabına iade edeceğim...
edit2: Bu konu hakkında daha fazla konuşmak istemiyorum

hakanatik01

O konuda birşey demiyorum zaten yorumlarına özen göster diyorum şu kadar kazandım şu kadar sürede v.s. doğru değil bu kadar kişi henüz ödemelerini alamamışken onların duygularını göz önüne almak lazım kzandın helali hoş olsun diğerleride senin gbi davransaydı bu senin suçun değil zaten :) Senin yazdıklarının olması için diğer arkadaşlarında güvenebilmeleri için senin gibi zarar etmemiş olmaları lazım senin yorumun "ben gene girerim" olursa yanlış anlaşılabilir Adminle "ortak" mı havası oluşur dediğin gibi nickleriniz de tutuyor.O yüzden dedim yoksa isteyen geri bile iade etmez herkesin kendi sorunu o kısım.Sitelerin bu duruma olayların buraya gelmesi  sadece zaten Nihat beyin suçuda değil onuda tamoalrak suçlayanda yanlış yapıyor.Forumda açıklama olmadığı sürece duyanda gelecektir konuya zaten oysaki açıklama yapılsa belki Türk'ler beklerdi dispute v.s. açmadan önce ;)

famila63

fazlasıyla alan arkadaşlar parayı iade edin yatırdıgımız parayı adam ödesin bize :(

sametseven

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 27 Şubat 2015, 15:09:14
O konuda birşey demiyorum zaten yorumlarına özen göster diyorum şu kadar kazandım şu kadar sürede v.s. doğru değil bu kadar kişi henüz ödemelerini alamamışken onların duygularını göz önüne almak lazım kzandın helali hoş olsun diğerleride senin gbi davransaydı bu senin suçun değil zaten :) Senin yazdıklarının olması için diğer arkadaşlarında güvenebilmeleri için senin gibi zarar etmemiş olmaları lazım senin yorumun "ben gene girerim" olursa yanlış anlaşılabilir Adminle "ortak" mı havası oluşur dediğin gibi nickleriniz de tutuyor.O yüzden dedim yoksa isteyen geri bile iade etmez herkesin kendi sorunu o kısım.Sitelerin bu duruma olayların buraya gelmesi  sadece zaten Nihat beyin suçuda değil onuda tamoalrak suçlayanda yanlış yapıyor.Forumda açıklama olmadığı sürece duyanda gelecektir konuya zaten oysaki açıklama yapılsa belki Türk'ler beklerdi dispute v.s. açmadan önce ;)
(a)
Alıntı yapılan: famila63 - 27 Şubat 2015, 15:09:44
fazlasıyla alan arkadaşlar parayı iade edin yatırdıgımız parayı adam ödesin bize :(
Bu konu beni aşar. Adminimizi bekleyin sayfalar önceki açıklamaları okuyun. Sırayla para iadesi yapıyor olmalı, bilgim yok

enderege

Buraya şu ana kadar yorum yazmadım. Ama iş çığrından çıkıyor.

@sametseven , sakın kazandığın parayı iade edeyim deme. Bu para admine gider. ve geri dönüşü buradakai mağdurlara olmaz.Sen hala siteden umutlu gibisin. Bundan vazgeç. Tavsiyem bu konuyada yorum yapma. Bu işlerde kazananda olur kaybedende. Admin hep kazanır. Senin kazandığın beni veya başkasını ilgilendirmez. Bu senin hakkındır. Riske girip işe girmiş ve sonuçta kazanmışsın. Fakat bana yazdıkların cenaze evinde düğün davetiyesi dağıtma gibi geldi. Haanada öyle geldiğine göre yanlış anlaşılma yok gibi.

ve diğer üyelere,

ilk başlarda hepimiz temkinli olun derken hepiniz iyi kazandırıyor diye bayram ediyordunuz. Şimdi ise bunun acısı çıkıyor. Hala güven, devam etsin, ödesin, öder vs. gibi söylemler var. Şimdi ne olacak diyenler var.  Yatırım yapan herkes dispute açmalı. (Adminde bunu diyor zaten)  Dispute ne kadar olumlu sonuçlanır muamma. Ben ümitli değilim. 

Bu arada, karda olanlarda tehlikede. Bilhassa Türk kullanıcılar dahada tehlikede. Admin size parayı Fee kesilmesin diye elden verdi. Paypal bunu adminin para kaçırma staretejisi gibi algılayıp sizede Paypal dispute açabilir. Temkinli olun. Adminde sonuçta zarar ederse o da dispute açabilir. Başınız ağrıyabilir.

Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

hakanatik01

Bende gene roman yazıcam hikayemle birlikte :PP :D Size katılıyorum ama tek suçlu Nihat bey değil enderege hocam oda en azından çabalamaya çalıştı ama çok kötü yönetti bub işlerde yeniyse diğer arkadaşlar gibi uyarıları dikkate almalıydı .