Nexia Group Haberleri

Başlatan Lespuxx, 23 Şubat 2015, 14:59:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

Yazamayıda unuttum adam bildiğin büyük Şer.siz çıktı diğer forumlarda konularınız var bazı arkadaşlar gibi ödeme yapıyor vs. diye düşünürler yeni arkadaşların vakitlerine/paralarına   yazıktır,diğer forumlarda açmış olduğunuz konulara ödemelerin sahte olduğunu adamın şe... önde gideni v.s. işte size uygun gelen cümlelerle yazın ki başkalarınında canını yakmasın arkadaşlar :) (burdan bilidğim lespux açmıştı 1-2 forumda birde alperk67 vardı daha vardır herhalde artık vebali sizde ona göre :P )

tamtam52

Alıntı yapılan: famila63 - 05 Mart 2015, 20:39:01
            gönderim şirketi yazan yere ne yazmam lazım diger yazdım ismini yazın diyor

Online satış yaz kardeş sorun değil

famila63

yazdım saolasın bakalım onay gelecekmi

tamtam52

Alıntı yapılan: famila63 - 05 Mart 2015, 21:55:04
yazdım saolasın bakalım onay gelecekmi

Para 2-3 gün içinde sana gelir ben de 3-4 saatte gelmişti hemen.

Lespuxx

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 05 Mart 2015, 21:24:03
Daha ne kadar çarparım diye sahte kanıtlarla gider bu kadar saflık olmaz  yok artık derecede bu adama inancağınızı düşünmediğimden  yazayım dedim genede hani "sanırım bir siteden devam edecek" gibi bir cümle görünce uyarmak istedim sadece yoksaartık konuyla ilgilenmiyorum :) Bu da klasik bir yöntemdir. böyle sistemlerde forumaları da  hep kapalı olur neden ? çünkü ödeme almayanlar gelip yazmasın ödeme almadım ama aldım gösteriyor scam v.b. diye :) En basiti buradan arkadaşlarınıza sorun misal gaddara ödeme göndermiş geldimi gaddar ? :) yada enginn_ emreemre1986 famila63 @ufuko moduma :D
ar 5 2015 02:02:07 PM    gaddar       17.80
ufuko modum paralrın üstüne yatma :PP Mar 5 2015 02:02:07 PM    ufuko34       34.73
vb. diye hepsi buradan az çok bildik arkadaşlar onlara bir sorun  ama ödemeleriniz gelmemiştir oradaki kısım yazıdan ibaret lespux :)

Yok asla birdaha tövbe :)
Sadece en azından açık ödeme yapılan sitedeki arkadaşlara ödeniyor diye sevinecektim ama dediğiniz gibi göstermelik hepsi sanırım :)

famila63

Alıntı yapılan: tamtam52 - 05 Mart 2015, 21:59:33
Para 2-3 gün içinde sana gelir ben de 3-4 saatte gelmişti hemen.
saolasın Allah razı olsun yardımcı oldugun için

heroici

Alıntı yapılan: tamtam52 - 05 Mart 2015, 19:51:46
kredi kartından yapılan ödemeler kredi kartına iade oluyor 3-5 gün sonra kredi kartında  hesabında görürsün.
Teşekkürler hocam bilgilendirme için.

Lespuxx

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 05 Mart 2015, 21:33:12
Yazamayıda unuttum adam bildiğin büyük Şer.siz çıktı diğer forumlarda konularınız var bazı arkadaşlar gibi ödeme yapıyor vs. diye düşünürler yeni arkadaşların vakitlerine/paralarına   yazıktır,diğer forumlarda açmış olduğunuz konulara ödemelerin sahte olduğunu adamın şe... önde gideni v.s. işte size uygun gelen cümlelerle yazın ki başkalarınında canını yakmasın arkadaşlar :) (burdan bilidğim lespux açmıştı 1-2 forumda birde alperk67 vardı daha vardır herhalde artık vebali sizde ona göre :P )

Bu mesajınızı görmemişim şimdi fark ettim :)
Diğer forumlardaki konuları editledim :) Hatırlattığınız için teşekkürler...

konsalýk

125 ve 25 dolarlık dısputelerim lehime sonuçlandı fakat 60 dolarlık olan aleyhime sonuçlandı herşey aynı olmasına ragmen şöyle mesaj gelmiş hiçbirşey anlamadım

Aşağıdaki işleme yönelik incelememizi tamamladık:

Vaka No: PP-003-746-991-949
İşlem Tarihi: 14.02.2015
İşlem Tutarı: -$60,00 USD
Satıcının E-postası: [email protected]
Satıcının Adı: Nihat Umut Kayar

Aldığınız ürün PayPal Alışveriş Koruması kapsamında olmayan sanal, dijital,
veya maddi olmayan bir ürün olduğu için maalesef hak talebinizi reddetmek
zorundayız. Yalnızca kargoya verilebilen ve takip edilebilen fiziksel
ürünlere yönelik hak taleplerini kabul ederiz.

Sorunu çözmek için doğrudan satıcıyla iletişime geçmenizi öneriyoruz.
Satıcının iletişim bilgilerini İşlem Ayrıntıları sayfasında bulabilirsiniz.

Saygılarımızla,
PayPal

tamtam52

Alıntı yapılan: konsalık - 06 Mart 2015, 21:52:14
125 ve 25 dolarlık dısputelerim lehime sonuçlandı fakat 60 dolarlık olan aleyhime sonuçlandı herşey aynı olmasına ragmen şöyle mesaj gelmiş hiçbirşey anlamadım

Aşağıdaki işleme yönelik incelememizi tamamladık:

Vaka No: PP-003-746-991-949
İşlem Tarihi: 14.02.2015
İşlem Tutarı: -$60,00 USD
Satıcının E-postası: [email protected]
Satıcının Adı: Nihat Umut Kayar

Aldığınız ürün PayPal Alışveriş Koruması kapsamında olmayan sanal, dijital,
veya maddi olmayan bir ürün olduğu için maalesef hak talebinizi reddetmek
zorundayız. Yalnızca kargoya verilebilen ve takip edilebilen fiziksel
ürünlere yönelik hak taleplerini kabul ederiz.

Sorunu çözmek için doğrudan satıcıyla iletişime geçmenizi öneriyoruz.
Satıcının iletişim bilgilerini İşlem Ayrıntıları sayfasında bulabilirsiniz.

Saygılarımızla,
PayPal

Güzel,şimdi 5-6 gün bekle,yetkisiz işlemden 60 dolar için tekrar dispute aç.Ekipler değişeceği için paranı geri alabilirsin.Sanırım 2 dispute aynı kişi baktı,diğer dispute farklı bir kişi baktı.