Nexia Group Haberleri

Başlatan Lespuxx, 23 Şubat 2015, 14:59:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

enderege

Alıntı yapılan: Lostdreams - 11 Mart 2015, 19:12:38

Bu durumdan sonra herhangi br şey yapılabiliyor mu ? yardımcı olursanız seviniirm arkadaşlar.

Geçmiş olsun. YApabileceğiniz şey bankanıza itirazdır. Bu durumda Paypal hesabınız kapatılır. 22 dolar için bunu göze alıyorsanız bankaya yetkisiz işlemden dolayı bu ödeme için itiraz edin.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

abcb

@sevendown

Nihat Bey, umarım burayı okuyorsunuzdur ve vicdanınız varsa eğer !!!! umarım sızlıyordur.

kazanpara

Alıntı yapılan: abcb - 12 Mart 2015, 00:03:36
@sevendown

Nihat Bey, umarım burayı okuyorsunuzdur ve vicdanınız varsa eğer !!!! umarım sızlıyordur.

kendi adıyla girmiyordur ama elbet bi şekilden okuduğundan eminim. dediğiniz gibi umarım sızlıyordur...

aydyar13

Yav vicdanı olan adam, çoluğunu cocuğunu çırptığı paralarla geçindirir mi :D

kazanpara

Alıntı yapılan: aydyar13 - 12 Mart 2015, 00:12:27
Yav vicdanı olan adam, çoluğunu cocuğunu çırptığı paralarla geçindirir mi :D

acaba kendi boğazından geçiyomudur ki :D

Lostdreams

Alıntı yapılan: enderege - 11 Mart 2015, 19:25:00
Geçmiş olsun. YApabileceğiniz şey bankanıza itirazdır. Bu durumda Paypal hesabınız kapatılır. 22 dolar için bunu göze alıyorsanız bankaya yetkisiz işlemden dolayı bu ödeme için itiraz edin.

bilgi için teşekkürler enderege 22 dolarda olsa haram zıkkım olsun .

konsalýk

125 ve 25 lik dısputeleri aldık ama son 60 dolar için dıspute nanay oldu yetkisiz ödeme hak talebi de olmadı artık son çare banka cash back olayı kaldı oadama yedirmemek için deneyebildiğim kadar deneyecegim hiçte birşey olmazsa haram zıkkım olsun diyecegiz gene

Lespuxx

4$ lik ve 19$ lik dispute taleplerim reddedilerek kapatilmis :)
Cunku bu odemelere kanit olarak bana yaptigi odemeleri gostermisti ben iade ettim gibisinden ikisine de 24$ lik odemeler gostermisti. Bana bu yatirdigim 4$ ve 19$ dan daha fazla parayi yani 24+24$ = 48$ i iade ettigini gosterdigi icin o iki talebi paypal direkt kapatmis :D

Gelelim geri kalan 3 dispute talebine... Henuz sonuclanmadi bunlar...
149$ ve 100$ lik dispute taleplerine kanit gostermemisti karsi taraf. Bunlari buyuk ihtimal alirim gibi duruyor. Bir de 96$ degerinde dispute var karsi taraf ona da 24$ lik odemeyi kanit gostermis ancak henuz paypal bu dispute ile ilgili de cevap vermemis...

Simdi sorum bu en son soyledigim 96$ lik dispute sizce nasil sonuclanir ?? :)
Cevap veren arkadaslara simdiden tesekkurler :)

Lespuxx

100$ ve 96$ lik dispute talepleri de reddedildi..
149$ kaldi sadece beklenen...

gaddar

Onlara da red gelebilir alabilirsinde ama aynı kanıtları tekrar sunabiliyor kendini iyi savunman lazım paypalın sağı solu belli olmuyor inşallah alırsın diyelim :)