Anlamlı Sözler, Paylaşımlar.

Başlatan FilmsizKalma, 13 Ocak 2012, 16:56:10

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

nukhet

Anlayabilene tabiki :) nerde o anlayış

hakanatik01

Derdi Dünya Olanın, Dünya Kadar Derdi Olur...
Yunus Emre

Bir şey yap, güzel olsun.
Çok mu zor ?
O vakit güzel bir şey söyle.
Dilin mi dönmüyor ?
Öyleyse güzel bir şey gör veya güzel bir şey yaz.
Beceremez misin ?
O zaman güzel bir şeye başla.
Ama hep güzel şeyler olsun. Çünkü; unutma Her insan ölecek yaşta...

Coulers79

"Zihnini boşalt. Su gibi formsuz, şekilsiz ol. Şimdi, suyu bir bardağa doldurursan, su bardak olur.
Onu çay demliğine doldur; o zaman su, çay demliği olur... Su gibi ol dostum."   Bruce Lee 

"İsyanlardayım dedi. Hayır, imtihanlardaydı. Fark etseydi, kurtulacaktı."   Mevlana   

"Hiç kimse üstün değildir, hiç kimse aşağı değildir, fakat kimse eşit de değildir. İnsanlar yalnızca eşsizdir, karşılaştırılamaz.
Sen sensin, ben benim. Ben potansiyelimi hayata vermek zorundayım; sen potansiyelini hayata vermek zorundasın.
Ben kendi varoluşumu keşfetmek zorundayım, sen kendi varoluşunu keşfetmek zorundasın..!"   Osho

"Olduğumuz şey, bize Tanrı'nın bir armağanıdır; olacağımız şey ise bizim Tanrı'ya olan armağanımızdır."   Eleanor Powell  

"Öfkeyi sevgiyle, kötülüğü iyilikle yen. Açgözlülüğü cömertlikle, yalanı gerçekle yen."   Buddha

"Özgürlük olmayan bir ülkede ölüm ve çöküş vardır. Her ilerlemenin ve kurtuluşun anası özgürlüktür."  Atatürk

Coulers79

"Az kork, çok umut et; az ye, çok çiğne; az homurdan, çok nefes al; az konuş, çok anlat.
Az nefret et, çok sev ve en güzel şeyler seninle olsun." İskandinav Atasözü

"İğrenç, acı dolu, kötücül görünen bir şey, bir güzellik, sevinç ve güç kaynağına dönüşebilir. Şayet onunla berrak bir zihinle ve açık fikirlilikle yüzleşirseniz. Böyle bir bakış açısına sahip olan biri için her dakika altın değerindedir." Henry Miller

"Her gün yüzlerce hayal kurarsın ve hiç biri gerçek olmaz; ama bir gün bir gerçek yaşarsın, hiçbir hayale sığmaz." Paul Auster

"Bir tek kişiye yapılan haksızlık, bütün topluluğa yönelmiş bir tehdittir." Montesquieu

"Doğru sözler paylaşıldıkça doğru düşünceler artar, paylaşalım." George Orwell

Coulers79

ElisaMcCline

Haftasonu Istanbul anadolu yakası Şile tarafına doğru kırsal/köyler taraflarına çıktım bir süre.
Taksimde birkaç ağaç için gürültü koparanlar gidip oraları gösünler. (ki ağaç mı seviyorlar, siyaset için bir bardak suda fırtına mı çıkartıyorlar bilelim)

Yoldan araçla geçenler anlayamıyor insan. 5-6 sıra ağaç bırakmışlar yolun her iki tarafına, araç hızında hareket ederken orman içinden gidiyorsunuz sanıyorsunuz.
Arkasındaki hektarlarca alan(lar) talan edilmiş, tek ağaç bırakılmamış.

Çok merak ettim şimdi, ağaç kesmek, orman yok etmek acaba hangi plana dahil oluyor.

Coulers79

3. köprü için açılan yerlerdir, haritadan bakınca gözükür.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Coulers79 - 11 Kasım 2014, 19:03:05
3. köprü içindir sen bilmiyon mu? :PP Oralardan bir iki gecekondu ayırıver bana bi zahmet ha hacı, satınca kırışırız kârı.

Şile ile ikinci köprünün ne alakası var yahu, milletimiz uykudan kalmamak için kendini pişpişliyor işte :D
Hee, çevreyolu olabilir bak ???
Yaklaşlık 1000 şeritli bir otoyol yapacaklar sanırım :P :))

hakanatik01

Ben bile uzun yazamıycam bu söze :)  (yvr) iyi forumlar cümleten;