Merhaba :)

Başlatan vaveyl4, 16 Ocak 2012, 22:10:45

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

lovablegs

Alıntı yapılan: vaveyl4 - 19 Ocak 2012, 19:46:27
Hoş buldum arkadaşlar :) Uzun zamandır böyle bir forum görmemiştim, ticaretten öte aile forumu havası var :)

aynen öyle burası aile ve dostluk forumu benim için tam anlamıyla eğlenerek para kazanmaya çalışyoruz az da olsa..... :D :D :D :D

vaveyl4

Alıntı yapılan: lovablegs - 19 Ocak 2012, 19:49:49
Hoş buldum arkadaşlar :) Uzun zamandır böyle bir forum görmemiştim, ticaretten öte aile forumu havası var :)

aynen öyle burası aile ve dostluk forumu benim için tam anlamıyla eğlenerek para kazanmaya çalışyoruz az da olsa..... :D :D :D :D
ne güzel, bende buralardayım artık :)

enderege

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 19 Ocak 2012, 13:32:08
2 si kucaklaşıyor karşılıklı durup o ekran görüntüsü çok daha hoştu olsun diğeride idare etti :)

Fantazilerinizi kendinize saklayın  :D  Burası ciddi bi forum.  :D
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ElisaMcCline

Biz zaten PTC forumlarından kaçan bir grup olarak, dilediğimiz gibi forum arkadaşlarımızla muhabbet edemediğimiz için başladık herşeye.
Gelenlerden dost bilenler de kaldılar gitmediler. Sadece ticaret arayanlar tutunamadılar, tutunamayacaklar.
Onlar için de forumlar var, biz almayalım... :)

vaveyl4

Alıntı yapılan: elisamccline - 20 Ocak 2012, 00:48:15
Biz zaten PTC forumlarından kaçan bir grup olarak, dilediğimiz gibi forum arkadaşlarımızla muhabbet edemediğimiz için başladık herşeye.
Gelenlerden dost bilenler de kaldılar gitmediler. Sadece ticaret arayanlar tutunamadılar, tutunamayacaklar.
Onlar için de forumlar var, biz almayalım... :)
:) Ticaret ile uğraşıcak pek fazla vaktim yok, öğrenciyim hâlâ :D Aradığım hoş, güzel ve sıcak bir forum ortamı :)

universitely76

Alıntı yapılan: vaveyl4 - 20 Ocak 2012, 18:42:57
Aradığım hoş, güzel ve sıcak bir forum ortamı :)
tam yerine gelmişsiniz öyleyse... tekrar hoşgeldiniz :)
Şu sıra imzasız'ım...

vaveyl4

Alıntı yapılan: universitely76 - 20 Ocak 2012, 18:45:20
Alıntı yapılan: vaveyl4 - 20 Ocak 2012, 18:42:57
Aradığım hoş, güzel ve sıcak bir forum ortamı :)
tam yerine gelmişsiniz öyleyse... tekrar hoşgeldiniz :)
:) sevindim o zaman, tekrar hoş bulduk