TOLOKA - Yandex görevleri ile kazanın

Başlatan samsam12, 05 Mart 2015, 23:56:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Dio

Alıntı yapılan: red0x - 17 Nisan 2015, 14:05:07
benim ödemem yine reddedilmiş. sadece e-mail kısmını değiştirmiştim yemedi.
içimizden ödeme alan biri var mı? ayrıca gerçekten bu form ne işe yarar hala çözmedim ilk defa karşılaştım bununla.
bilgilerin hepsi paypalla aynı olsun. benim doğum tarihi yanlıştı. geriye kalan bütün bilgiler doğruydu ama o yanlıştan dolayı göndermediler

mepay

Alıntı yapılan: Dio - 17 Nisan 2015, 18:27:02

edit

Hocam Dogum tarihi bazı yerlerde özel bilgi olarak kullaniliyor. Bence burada paylaşmaman daha iyi olur. Herkes iyi niyetli olmayabilir.

Sent from my iPhone using Tapatalk

6arti9

bende istedim 1,14$ gibi birsey
pendig ne zamana belli oluyor.
>> 6arti9 <<
Bir süre yokum acil durumlar mail atabilirsiniz

Dio

Alıntı yapılan: 6arti9 - 21 Nisan 2015, 10:39:06
bende istedim 1,14$ gibi birsey
pendig ne zamana belli oluyor.
istediğim ödeme 16 gün bekledikten sonra failed oldu

messli

arkadaşlar WB formunu dikkatli doldurun TURKEY yazin gerekli aciklamalar zaten formda ve örnek te mevcut toplamda 4 ödeme gerçekleştirdim 15-16 gün içinde elinize ulaşiyor 2 bekleyen ödemem var onlarda 27-28 gibi gelir bu ayin :))

madlyboy

2 bekleyen ödemem var, 10'a yakın ödeme aldım. Ancak hala sizin nasıl ödeme alamadığınızı anlamış değilim açıkçası. Yardım etmek istiyorum ama sorunu da tam olarak bilmiyorum :))

acayip9000

Benim sorunum ödemeler geri geliyor. Failed oluyor. Bugün Turkiye kısımlarına TURKEY yaptım. Bir de benim paypal adımda 'ü' harfi var . Yandex'e 'u' yazmak zorundayım kabul eder degil mi ?

aydyar13

TURKIYE yazın ülkeyi. İsminizde ü olsun sorun yok bende de bir sürü Türkçe karakter vardı sorun olmadı 4 adet ödeme aldım. W8 i örnekteki gibi doldurun sonra PP a giriş yapıp oradaki adresinizi W8 deki gibi düzeltin. Cadde mahalle sokak formatları tutsun.

gaddar

0,03 $ lık en fazla geldi bana daha fazla task gelen oluyormu :)

Dio

Alıntı yapılan: gaddar - 21 Nisan 2015, 19:01:56
0,03 $ lık en fazla geldi bana daha fazla task gelen oluyormu :)
birkaç gün önce 0.05 gelmişti ama yapmaya vakit bulamadım :(