TOLOKA - Yandex görevleri ile kazanın

Başlatan samsam12, 05 Mart 2015, 23:56:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

GameHunter

Bende 1 haftadır görev yok sizde durum nasıl. ?

Profilimdeki başarılar 70 ila 100 arasında yani en düşüğü 70. Bunun bir etkisi var mı ?

gaddar

şu an 0,04 lük görev var nasıl dağıttığını bilmiyorum ama benim ortalamam 95 felan :)

GameHunter

Bende hiç görev yok ne zamandır olmazsa bir mesaj atayım sorayım.

Dio

aynen bende de yok. Mail mi atsak acaba?

6arti9

arkadaşlar aynı pcden
yada aynı ağ üzerinden farklı pclerden çift hesap yapan var mı?

sanırım farklı kullanıcı ismi ve paypal hesapları ile calışılabiliyor.
kardeşi esiyle bir calısan yani :D

[spoiler]
"para çekme talebinde kullandığınız paypal hesapları farklı olduğu sürece sıkıntı olmayacağını söylemişti."

SORU: Merhaba,
Annem ile birlikte çalışıyoruz. Zaman zaman kardeşim de Toloka sistemine destekte bulunabiliyor . Benim merak ettiğim bu 3 hesabı tek bir paypal hesabına bağlayabilir miyim? Farklı 3 paypal açmak çok zor. Umarım bu konuda herhangi bir engel yoktur.
İyi günler ve iyi çalışmalar diliyorum.
Yandex Tolokaya teşekkürler.
CEVAP: @Ömer-Yılmaz-İNCİ Merhaba; Her kullanıcı için ayrı bir Paypal hesabı olmalı. İsim uyuşmazlıkları ödemenizde sorun olmasına yol açabilir. İyi Çalışmalar

SORU:@toloka-adm ayni ip'den bağlanmak sorun teşkil etmez mi? Clon hesaplar ban sebebiyeti değil midir?
CEVAP: @atililica Aynı IP'den bağlanmak değil, sahte hesaplar açmak elbette ki tespit edildiğinde engellenmenize yol açar.

SORU: toloka-admn eşimle, aynı hesap numarasından açılmış yine aynı olan paypal hesabı üzerinden paramızı çekebilir miyiz?
CEVAP: @cetin.hatice Merhaba; Eşiniz ve sizin hem Toloka'da hem de Paypal'da ayrı hesaplarınız olmalı. İyi Çalışmalar
[/spoiler]
>> 6arti9 <<
Bir süre yokum acil durumlar mail atabilirsiniz

qolddraqon

Arkadaşlar derecem bi yükseliyor bi düşüyor nerde hata yaptığımı öğrenmek istiyorum örneğin rihanna kapak fotoğrafları diyor ben sadece dergi kapağındaki fotolarımı seçecem yoksa hd rihanna fotoğraflarını da sececem mi anlatmak istediğim olayaya geniş anlamdamı bakacaz at gözlüğüylemi şimdiden Tşkler..

6arti9

normalde facebook kapak fotosu araıyor rihanna ile ilgili olarak herhalde
ben genelde bu durumda tüm rihanna fotoları seciyorum :D tabii yanlış olabilir.
>> 6arti9 <<
Bir süre yokum acil durumlar mail atabilirsiniz

qolddraqon

bende bazısında öyle bazısında sadece konuya odaklanıyorum bi düşüp bi yükseliyorum hangisi doğru çözemedim :)

qolddraqon

ya way arkadaş 91 den 80 e düştüm cemil diyor cemil ipekçiden tut iffete kadar çıkıyor atılacaz yakında :/

1 Numara !

Benimde görsel eleme 88 di bi günde 66 düştü şuan 73 her zamanki gibi yapmıştım ama görsel elemede becerisi yüksek olan arkadaşlar varsa nasıl yapacagımızı söylerse iyi olur  (ok)