TOLOKA - Yandex görevleri ile kazanın

Başlatan samsam12, 05 Mart 2015, 23:56:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

nur1234

Alıntı yapılan: Dio - 09 Eylül 2015, 15:46:43
bilmiyorum. @nur1234 e sormak lazım :D

hahaha  kulağım çınladı :D   pokerama hangi işlemciden yatırım yaptıysanız oraya çekebilirsiniz ama admine ticket atıp bu özel durumu belirtirseniz belki bişeyler yapabilir  :)

yasin 83

Scam oldu bu yandex. Çok haysiyetsizler forumdan sürekli mesaj atıyor millet ama yandex  adminleri ilgilenmiyor. Yandex money 'i de devre dışı bırakmışlar o çakma banka seçeneğide işe yaramıyor. Milletin parasına el koydular resmen. Sizlerden ricam bunlara görev yapıp para kazandırmayın. Hepiniz kardeşim abim ablam büyüğümsünüz sizin iğne ucu kadar hakkınzı yeseler bunu kendime yapılmış sayarım.

sevdayagmu

bunlar scam oldu butun parayı fenerbahceye verdıler kesın paraları kalmadı -:)) -:)) -:))

ElisaMcCline

Arkadaşlar, söz konusu yandex gibi bir firma olunca, SCAm demek de biraz zor oluyor.
Paypal konusu sıkıntı olduğu için çözüm sürecinde ne yapılacağı belli de olamayabilir.

Bu sebeple konuyu şimdilik önerilmeyen siteler alanına atıyorum.
Gelen yeni bilgilerle tekrar değerlendiririz.

Dio

paypal kaldırıldığı için görev yapanlar azaldı. 0.10 luk görevler gelirse hemen bitmeyecektir diye düşünüyorum. yakında da yeni işlemciler eklendiğinde hala görev yapanlar iyi paralar çekecek siteden. tabi size kalmış yapıp yapmamak ama ben hala arada bir giriyorum 0.10 luk görev gelir diye :)

macnair

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 15 Eylül 2015, 16:48:13
Arkadaşlar, söz konusu yandex gibi bir firma olunca, SCAm demek de biraz zor oluyor.
Paypal konusu sıkıntı olduğu için çözüm sürecinde ne yapılacağı belli de olamayabilir.

Bu sebeple konuyu şimdilik önerilmeyen siteler alanına atıyorum.
Gelen yeni bilgilerle tekrar değerlendiririz.

Bence Başlık da değiştirilirse daha anlamlı olacak. Çünkü reklam ile değil görev ile para kazanılıyor  :)

Dio

Alıntı yapılan: macnair - 15 Eylül 2015, 19:21:22
Bence Başlık da değiştirilirse daha anlamlı olacak. Çünkü reklam ile değil görev ile para kazanılıyor  :)
konuyu açan arkadaş foruma girmemiş uzun bir süredir. o değiştiremeyeceğine göre bize düştü :D başlığı değiştirdim dediğin gibi :y

recep1852

macnair

Alıntı yapılan: recep1852 - 17 Eylül 2015, 22:52:34
Forum kaldırılmış.

bende de kaldırılmamış görünüyor ama kaldırılması daha mantıklı. İyice zıvanadan çıktı. Adminler uyuyor, herkes ref reklamı yapıyor.