TOLOKA - Yandex görevleri ile kazanın

Başlatan samsam12, 05 Mart 2015, 23:56:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

capaxa

Şu an 5 tane görev var görünüyor bende..  4 tane 0.02 1 tane 0.01
Puanım 56.2.. İlk üye olanlardanım ama aylarca görev yapmamıştım şu an tek tük yapıyorum çıktıkça.

acayip9000

2.37$ ödemem biraz önce yapıldı. 5 gün sürdü ama geldi. Hayırlı kazançlar

rikoork

Ödeme yöntemleri neler? sadece PP mi geldi?

qolddraqon

[Güncel bilgi arama] 30 centlik bir görev 1 tane yaptırdı. Bunu yaptıktan sonra aynı görevden 3 centlik 5 tane açıldı  (ok)

Edit: Eli boş olana tavsiye 30 centlik görevi yapınca 5 tane görev açılıyor 3 centlik kısa görevler vede sürekliliği var kapanmıyor hemen   (ok)

famila63

yasin 83

Ya bu yandex kadar haysiyetsiz bir site görmedim. 8.30 dolarlık ödeme talep ettim. Birincide forum hatalı dedi iptal ettiler. Düzelttiim 2. de admin tarafından işlem iptal edildi dedi. Bu son seferde youtubeden forum doldurma videolarına baktım yandex sitesinde ki örneğegöre doldurmaya çalıştım. İşlemi hallettim ve ödemeyi tekrar talep ettim. Adamların bir kaşıntısı var ama haydi hayırlısı. Gerçekten 15 gündür benimle uğraşıyorlar.Her işlem için 5 gün bekliyorum öyle kafalarına göre  bahane buluyorlar. Admine afilli bir mail atıcam bakalım ne zırvalıycak dilenci herif.

qolddraqon

örneğin  ı varsa i yap ş varsa s yap ü varsa u yap sadece ingilizce karakter istiyorlar.

Dio

benim w8ben aşağıdaki gibi ve birkaç ödeme aldım siteden. form değişti mi bilmiyorum isteyen deneyebilir.

Alıntı yapılan: Dio - 04 Mayıs 2015, 03:42:50
(dik) formun hiçbir yerinde türkçe karakter kullanma ve paypal bilgilerinle aynı olsun

1 Name of individual who is the beneficial owner: adını yaz
2 Country of citizenship : TURKEY
3 Permanent residence address (street, apt. or suite no., or rural route). Do not use a P.O. box or in-care-of address. : Xxxxx Mah. Yyyy Sk. 3/4
City or town, state or province. Include postal code where appropriate. : şehir, posta kodu
Country : TURKEY
4-5-6-7 boş kalsın
8 Date of birth (MM-DD-YYYY) : doğum tarihi : ay-gün-yıl şeklinde
part 2 ye dokunma
part 3 en altta Print name of signer : tekrar adını yaz

6arti9

görsel görevi gelmiş perşembe cuma geliyor genelde görevler
>> 6arti9 <<
Bir süre yokum acil durumlar mail atabilirsiniz

rcpsnl

Yanyana değerlendirme görevi var kaç gündür yapmıyorum kaybolmuyor da :D 0,02 dolarlık görev