TOLOKA - Yandex görevleri ile kazanın

Başlatan samsam12, 05 Mart 2015, 23:56:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Dio

Alıntı yapılan: bozi12 - 15 Kasım 2015, 11:20:44
bir kagt doldurmamız gerekiyormuş yokssa ödemem gelmezmiş dogrumu bu
ödeme alabilmek için w8ben formunun doldurulması gerekiyor. Form değişmediyse aşağıdaki gibi doldurabilirsin :y

Alıntı yapılan: Dio - 04 Mayıs 2015, 03:42:50
(dik) formun hiçbir yerinde türkçe karakter kullanma ve paypal bilgilerinle aynı olsun

1 Name of individual who is the beneficial owner: adını yaz
2 Country of citizenship : TURKEY
3 Permanent residence address (street, apt. or suite no., or rural route). Do not use a P.O. box or in-care-of address. : Xxxxx Mah. Yyyy Sk. 3/4
City or town, state or province. Include postal code where appropriate. : şehir, posta kodu
Country : TURKEY
4-5-6-7 boş kalsın
8 Date of birth (MM-DD-YYYY) : doğum tarihi : ay-gün-yıl şeklinde
part 2 ye dokunma
part 3 en altta Print name of signer : tekrar adını yaz

bozi12

aydyar13

Paypaldaki adres bilgilerinide aynı şekilde/formatta güncelle bence.

HalitCirik

Merhaba sitede güzel bie site 3kere ödemd aldım fakat 1 haftadan fazladır reklam gelmiyor ve 5.5 olan puanım 1.1 e düştü ne yapmma lazım

yerceylan

Alıntı yapılan: HalitCirik - 15 Kasım 2015, 19:33:15
Merhaba sitede güzel bie site 3kere ödemd aldım fakat 1 haftadan fazladır reklam gelmiyor ve 5.5 olan puanım 1.1 e düştü ne yapmma lazım
Aynı durum bende de var hep dikkatli ve güzel bir şekilde yapmama rağmen 92 olan görsel puanım şu an sıfır yazıyor

bandanar

Alıntı yapılan: yerceylan - 15 Kasım 2015, 21:39:02
Aynı durum bende de var hep dikkatli ve güzel bir şekilde yapmama rağmen 92 olan görsel puanım şu an sıfır yazıyor

Mail atın supporta ama sanırım oradan halledecez diyip hala bekleyen kişiler var. Benim de puanım düştü ama sizin ki tam hata olmuş umarım düzelir durumunuz

gango

merhabalar uzun süredir siteyi dışarıdan takip ediyordum. oldukça güzel bilgilerin paylaşıldığı bir forum olduğunu gördüm ve sonunda üye oldum. tolokadan bende ödeme aldım. 4 gün içinde gönderdiler. arada bazı hatalar oluyor ama iletişime geçince düzeltiyorlar.

celomania

Alıntı yapılan: gango - 16 Kasım 2015, 19:01:16
merhabalar uzun süredir siteyi dışarıdan takip ediyordum. oldukça güzel bilgilerin paylaşıldığı bir forum olduğunu gördüm ve sonunda üye oldum. tolokadan bende ödeme aldım. 4 gün içinde gönderdiler. arada bazı hatalar oluyor ama iletişime geçince düzeltiyorlar.

Hoşgeldiniz. Sitemizde güzel vakit geçirmeniz dileğiyle  :y

gango

teşekkür ederim hoşbuldum. herkese bol kazançlar dilerim.

lucabrasi

Arkadaşlar yarım saattir 0,03'lük bir task var arka arkaya da pek çok kez geliyor sabahtan beri 0,30'dan fazla kazandım müsaitseniz kaçırmayın :y