TOLOKA - Yandex görevleri ile kazanın

Başlatan samsam12, 05 Mart 2015, 23:56:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

MrCaner

paypal kapandıktan sonra daha girmedim :/ başka ödeme yöntemleri varmı güzel olan

znrcn

Alıntı yapılan: serdarerol - 29 Temmuz 2016, 23:25:23
ödeme talep edildi

AKTARMA GEÇMIŞI

Ödeme sistemi    Toplam, $   Başlangıç tarihi           Bitiş tarihi         İşlem durumu
SKRILL               2,74                29.07.2016                                İşleniyor

Minimum çekim  5$ değil mi?

korkmazgokse

Şöyle birşey gördüm Skrillde mi gitmiş

Cromwelle

GameHunter

Aferin o da gitti Payza kaldı oda gider bizim işler biter. Bitcoin dersen yaygınlaşmadı gitti kazanç işlerinde. Toloka yeni eklemişti tamda.

O değilde niye Türkçe bilgilendirme yapmıyor bu hıyarlar Türkiye'ye özel bir durumu.

smbllr424

ödeme yöntemini btc yapacaklar ''o kadarrr''  :m

korkmazgokse

Skrill'den 49 $ istemiştim 48.51 olarak gelmiş.Skrill'de fee 0 olarak gözüküyor.
Virvox kullanan oldu mu hiç acaba oradan mı btcye çevirsem ? malum Skrillde Türkiye ödemelerini durdurmuş.

znrcn

Alıntı yapılan: korkmazgokse - 10 Ağustos 2016, 14:29:10
Skrill'den 49 $ istemiştim 48.51 olarak gelmiş.Skrill'de fee 0 olarak gözüküyor.
Virvox kullanan oldu mu hiç acaba oradan mı btcye çevirsem ? malum Skrillde Türkiye ödemelerini durdurmuş.

Yurtiçi işlemlere kapattılar. Banka kartına kredi kartına falan çekebilirsin yani.

korkmazgokse

Alıntı yapılan: znrcn - 10 Ağustos 2016, 14:39:13
Yurtiçi işlemlere kapattılar. Banka kartına kredi kartına falan çekebilirsin yani.

Çok teşekkürler ben tamamen gitti sanmıştım

znrcn

Alıntı yapılan: korkmazgokse - 10 Ağustos 2016, 14:40:44
Çok teşekkürler ben tamamen gitti sanmıştım

Yine de bir araştır istersen. Ben şöyle bir yaz buldum.
[spoiler]son türkiye'den çekilme haberlerinden sonra kendilerine mail attım ve hemen cevap verdiler sağ olsunlar.

yurt dışı ile iş yapıyorsanız aynen devam edecekmiş , para gönderilip alınabilecek.

gelen bilgilendirme maili'nin bir kısmı şöyle:

''paysafe olarak, yasalara ve ticari teamüllere daima uyumluluk sağlamak amacıyla, mevzuata ilişkin değişen düzenlemeleri yakından takip etmekteyiz. bu bağlamda 1 temmuz 2016 tarihinden itibaren türkiye'deki satıcılara ve de diğer skrill hesap sahiplerine ödeme gönderemeyecek ve onlardan ödeme alamayacaksınız. diğer tüm işlemlerinizin bu durumdan etkilenmeyeceğini göz önünde bulundurunuz. normalde olduğu gibi türkiye dışındaki satıcılara ve kişisel kullanıcılara ödeme gönderebilecek ve onlardan ödeme alabileceksiniz.''
[/spoiler]

Usd olarak bankaların yüksek çekim ücretleri olur diye Tl olarak parayı gönderdim. 50$ skrille 142 tl olarak geldi. Banka havalesininden de kesintilerle 129 tl gibi bir rakam geçecek sanırım hesaba.

Ayrıca forum içerisinde paypal bulgar hesabı ile kredi kartına çekim konusu var. Onu görmediysen bir bak derim. @korkmazgokse