TOLOKA - Yandex görevleri ile kazanın

Başlatan samsam12, 05 Mart 2015, 23:56:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

prayer

Alıntı yapılan: Xalid - 23 Mayıs 2017, 10:57:00
Arkadaşlar 171 puana günlük task ala bilirmiyim ?

360 puandayım. Günlük görevler üç gündür yok. Günlük kazancım 7-8 dolardan 0,5 dolara kadar düştü. Galiba güncel konuları eklemek için bekletiyorlar.  ???

Xalid

Bu arada ben mobil numaramı değişmek istiyorum bir türlü kod gelmiyor numaraya. Sistemden kaynaklı ola bilirmi ?

prayer

Alıntı yapılan: Xalid - 23 Mayıs 2017, 11:12:16
Bu arada ben mobil numaramı değişmek istiyorum bir türlü kod gelmiyor numaraya. Sistemden kaynaklı ola bilirmi ?

Destek bölümüne yazın. Geri dönüş yapıyorlar.  :y

madlyboy

700 puandan 393 puana düşmüş durumdayım, nedenini hiç bilmiyorum açıkçası, neye göre düşüyor neden düşüyor meraklar içerisindeyim :)

manjimurai

400 puandayim . Blli gorevler var o gorevler sabit saatlerde geliyor . 0.15 cent fln 3-4 gunluk kznc. Anlamadim bnde olay ne . Iyide olsak puan off oha diycek puanda olsa gorevleri goremiorz :)
https://freebitco.in/?r=2572484    - Bet , İddaa , Saatte 200 Dolar Kazanma Şansı Hepsi 1 Arada , Ref Kazancını Paylasiyorum Mesaj atmanız Yeterli :)

prayer

@manjimurai görevleri sık sık kontrol etmek amacıyla sayfayı belli aralıklarda yenilemeyi deneyin. Görev gelme olasılığı artacaktır muhtemelen. :)  :y

kerem78

Bana hiç görev gelmiyor 2-3 aylik hesap puan 129

prayer

@kerem78 bana da nadir gelmeye başladı görevler. Görevleri sık sık kontrol etmenizi tavsiye ederim.  :)  :y

vedat61

konuşma metni görevleri sizlere geliyor mu

prayer

Alıntı yapılan: vedat61 - 04 Haziran 2017, 12:49:26
konuşma metni görevleri sizlere geliyor mu

bende herhangi bir görev yok hocam