TOLOKA - Yandex görevleri ile kazanın

Başlatan samsam12, 05 Mart 2015, 23:56:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

aydyar13

Önce w8 forumunu doldurman gerekebilir.

gaddar

Evet formu doldurdum 1 onay için bir de paypalı eklerken msj geldi kabul etti şimdi ;)

acayip9000

Forumu bende doldurdum fakat kabul etmedi. Bilgiler doğru ne yapmaliyim

hakanatik01

Türkçe karakter kullanılmadan dolduruyorsunuz değil mi ? Ve paypal adınız ile uyumlu olmalı.Burada farklı ,paypalda farklı olmamalı.

Kamrey

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 09 Nisan 2015, 17:40:31
Türkçe karakter kullanılmadan dolduruyorsunuz değil mi ? Ve paypal adınız ile uyumlu olmalı.Burada farklı ,paypalda farklı olmamalı.
hayır hakan hocam onla alakası yok önceden almış olduğunuz yandex mail hesabınız varsa onunla bıle kullanabılıyorsunuz

hakanatik01

mail hesapları için demedim profil bilgileri için dedim.Profil isim soyismi paypalla uyumlu değilse öncelikle o kısmı paypalla uyumlu yapmalı sonra forumu doldurmalı. :) profil bilgilerindeki ile paypallardaki isimlerin örtüşmesi lazım burada profilde ahmet mehmet'se paypalda öyle olmalı.

hakanatik01

Türkiye Admininin açıklaması bu şekildeydi.

Nasıl doldurulur?
1.numaralı bölüme ad ve soyadınızı, 2. numaralı bölüme TURKIYE, 3. numaralı bölüme adresinizi, 3 nolu satırın altındaki satıra Şehir ve mutlaka posta kodunu, Country bölüme TURKIYE, 8 numaralı bölüme doğum tarihinizi MM-DD-YYYY yani ay-gün-yıl şeklinde yazınız.

Son olarak sayfanın en altında Print name of signer kısmına tekrar adınızı yazınız. Form örneğinde Türkçe karakterler kullanılmış olabilir ancak siz formunuzu doldururken kullanmayınız.

Eğer formunuzu doğru doldurmadığınız için ödeme sorunu yaşıyorsanız lütfen yukarıdaki adımları kontrol edin. İsimleriniz mutlaka uyuşmalı, adresiniz tam ve doğru olmalıdır.(Burda sadece isim yetiyor benim adres sorun olmadı,paypaldaki gibi yaptığımda ödemeyi yolladılar ki zaten profil kısmında istediğimiz gibi düzenlemeye izin veriyor)

Bu bilgiler dahilinde formunuzu doğru doldurduğunuzu düşünüyorsanız ve yine de ödeme problemi yaşadıysanız [email protected] adresine yazınız.

acayip9000

Paypal ile farklı düzeltsem kabul olur degil mi ?

hakanatik01

acayip9000

Paypalda ismimde 'ü' var burası 'ü' kabul etmiyor. 'u' yazdım umarım olur  :)